TOAMNA SE NUMARA... GEMANUTZELE!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ce mai faceti, gemanutelor? Cum stati cu tonusul? Eu sunt bine, cu toate ca probleme am si eeeeu....of,offffff...dar ma fac ca nu le vad/nu le stiu/nu le cunosc! Cu bune, cu rele, viata merge inainte, nu? Sanatosi sa fim!
Black, am stat si noi cu chirie si stiu cum e...multa bafta!
Ralu, fa ceva cu soarele ala, sa vina mai repede!!!!
Olim, mii de scuze ca n-am apucat sa ma uit pe pozele noi, acum o fac!
Pupici la toate gemanutele, fara exceptie!
Sa aveti o seara placuta!


Lora, mami de Iustina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Olim, ma declar oficial si iremediabil indragostita de Alex, ai un baietel superb!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

Lora, mami de Iustina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Lora, ce sa fac cu soarele? Ca si eu am luat tzeapa...
Am crezut ca mai ramane pe la noi, dar gata, azi iar a fost urat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Hai, mai, ca-n week-end se anunta vremuri mai bune...cica...

Lora, mami de Iustina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Lora, cred ca am ascultat Meteo pt zone diferite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

lora
si la noi ploua de 2 zile, da mai rau e ca e sarbatoarea orasului
va pupam pe toate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Buna la fetele frumoase!

Azi am incheiat saptamana de "forta" la munca, bine ca s-a terminat! De atata stress, am si uitat ca sunt cu burtica, ca am de-a face cu pacienti bolnavi de varicela/raciti. Si eu imi bateam capul cum sa fac sa ii izolez sa nu intre in contact cu copiii sanatosi veniti la bilant sau cu alte gravide! Iar eu in acest timp... m-am procopsit cu o raceala destul de nasoala (pentru care nu am luat nimic). Faceti ce spune doctorul, nu ce face el!

Azi:

Cineva pare ca sta in calea succesului tau. Daca ai unele mari regrete din trecut, acum ai putea sa imbunatatesti lucrurile, in bine, evident. Un vechi prieten sau un iubit din trecut iti poate da unele sfaturi si chiar sa te invete direct cate ceva din mersul lucrurilor, in asa fel incat sa nu mai pierzi vremea cautand pentru a gasi calea catre finaluri fericite.

si

Incearca pe cat posibil sa eviti conflictele cu socara, cauta sa faci compomisuri si nu vei regreta mai tarziu. Astazi vei fi mai aeriana, trebuie sa revii cu picioarele pe pamant si sa te apuci de treaba in prima jumatate a zilei, altfel in cea dea doua jumatate vei actiona din inertie. Poti sa-ti faci un plan de actiune pentru saptamana viitoare, weekend-ul va fi prea incarcat ca sa te ocupi de asemenea treburi. Evenimentele din ultima perioada vor capata o semnificatie profunda. Poti merge cu incredere la cumparaturi, vei gasi lucruri bune la preturi mici.

Lora, trec si starile acestea nasoale! Eu am o teorie conform careia starea noastra de spirit este in stransa legatura cu vremea de afara (mai mult soare, mai multa serotonina, mai putina deprimare).

Raluca, bat in lemn, ma inteleg cu sotul suuuuuper! Este mai atent ca niciodata, ma ajuta cu multe lucruri in casa, ma alinta, ma cauta la fiecare doua ore (cum ma simt, daca mi-am luat vitaminele bla-bla). Era el si inainte, insa de o saptamana nu am ce sa-i reprosez! S-o tina tot asa, sa nu-l laud degeaba!

Olim, ai un baietel scumpic foc! Dar are si gene bune!

O zi cat mai placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi... mi-am vazut bebelul (este bine, grasunel, miscaret). "Deci si prin urmare", nu mai conteaza ca al meu si-a stricat mobilul, ca nu si-a gasit pantofi, ca este posomorat de dimineata. Pentru mine este o zi frumoasa!

Horoscopul:

Fii pregatit(a) sa-i ajuti si pe ceilalti. Aloca timp din timpul tau sau pune-ti la bataie talentele si indemanarile, cunostintele acumulate, insa, fara a baga mana in buzunar! Se va gasi cineva care-ti va recunoaste abilitatile si este posibil sa primesti, in aceste zile de week-end, o oferta care-ti va face ochii sa sticleasca.

si

Nu uita ca placerea ta in pat, depinde in primul rand de tine. Asa ca fii mai inventiva, asta iti va aduce satisfactie si tie si partenerului. Toate treburile vor avea legatura cu banii: vei fi nevoita sa cauti noi surse de venit, se preconizeaza schimbarea bugetului. Este o zi neobisnuita, incearca sa te controlezi, mai ales in jumatatea a doua a zilei.Nu este bine sa ai prea mare incredere in oameni, nu iti pune viata personala pe tava, secretele tale trebuie sa ramana doar ale tale. Lasa treburile casnice pentru alta data, dimineata stai mai mult in pat si roaga-ti iubitul sa-ti aduca dejunul in pat.

Un sfarsit de saptamana placut!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
blck ma bucur sa stiu ca sunteti bine, asta este cel mai important
toate gemanutele si va dorim sa aveti parte de o duminica excelenta

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi:

Astazi este o zi buna pentru fondarea unor relatii noi si pasionale. Atmosfera din casa se va imbunatati, asta nu inseamna ca a trecut furtuna. Nu te relaxa inca. Poate, motivul este pasivitatea ta in abordarea problemelor. Petrece mai mult timp pentru mentinerea caldurii in camin. Este posibil ca in acest weekend vei lucra la un proiect pe care ti l-au dat sefii sa-l faci. Daca vrei sa nu treaca timpul inzadar, trezeste-te mai devreme. Trebuie sa stii ca pornirile artistice nu trebuie inhibate, lasa-le sa iasa la suprafata, nu stii ce proiect genial poate iesi in urma unei idei pe care o tineai ascunsa.

Pana acum, a iesit soarele si pe aici prin Brasov, sunt racita cobza, da' m-a apucat harnicia cu treburile gospodaresti. O duminica frumoasa!

Mergi la inceput