Gemenute ...cu tupeu

Gemenute ...cu tupeu | Autor: Luna75

Link direct la acest mesaj

Catalogul

Horoscop 2008

Horoscopul lunii aprilie

Sentimental

Viata de cuplu depinde mult de felul īn care te implici tu, personal, īn toate. Daca stai si astepti doar de la partener noutatea, schimbarea, surpriza, decizia - astepti degeaba... Ti se cere mai multa atentie la nevoile celuilalt, sa iei taurul de coarne si sa propui initiative īn care sa-l atragi si pe partener. Fie ca esti femeie sau barbat, tu vei juca rolul central īn toate actiunile comune, fiind liderul, īndrumatorul, deschizatorul de drumuri. Daca nu ai forta de a conduce relatia asa cum crezi ca e mai bine, de la celalalt nu vine nimic, pentru ca el asteapta de la tine sa faci ceva! Noutatea poate veni si sub forma unei noi sanse de iubire, dar daca nu īntinzi māna s-o apuci, nu ti-o baga nimeni īn traista!.

La serviciu muncesti pe mai multe planuri la serviciu. implicat īn mai multe sarcini simultan. Toate īti plac, toate īti ofera satisfactii, te duci cu placere la serviciu, cuprins de o oarecare pasiune pentru ceea ce ai de facut. Faci echipa buna cu un coleg de aceeasi vārsta, gānditi la fel, va completati excelent unul pe altul, ca si cum ati fi cei mai buni prieteni. Comunicati perfect si, daca unul propune o idee, celalalt deja a preluat-o si a si pus-o īn practica. Daca ai parte de asemenea colaborator alaturi, toate īti ies ca la carte!

Situatia materiala Planul financiar trece printr-o perioada critica, deci ai grija la banii de care dispui. Nu te hazarda īn cheltuieli cat nu stii unde duc. Daca intri prea adānc īn rezerve, si mai ales fara masuri de precautie, daca nu calculezi foarte bine dezavantajele unor investitii, ai putea suferi o pierdere. Te-ai putea trezi fara bani peste noapte, din cauza unei erori, a unei neglijente sau a unui eveniment cu factor mare de risc: speculatii, afaceri proaste, furt...

Sanatatea este buna, esti calm, linistit, dormi bine ca sa-ti reīncarci bateriile asa cum se cuvine. Nu trebuie sa iei masuri speciale pentru a te mentine pe un teren sigur īn privinta sanatatii, ci poti sa manānci tot ce-ti pofteste inimioara de Paste. Nu esti printre cei vizati la boli, nici daca faci excese alimentare! Poate chiar ai nevoie sa mai aduni ceva rezerve de energie...

SPECIAL PENTRU MAME - Treburile de rutina de acasa te cam rup de cel mic, de aceea esti nevoita sa accepti si prezenta altor persoane īn preajma copilului, chiar daca nu esti pe deplin multumita de felul cum intervin ei īn cresterea cestuia. Esti nedreapta, pentru ca ai tendinta de a judeca incorect ajutorul bunicilor, doar pentru ca sunt altfel decāt tine...


Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:


edit








Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

O... Luna, ce pornita esti! Bravo tie! Tine-o tot asa! Noi te asteptam aici, nu plecam nicaieri!
Multumim de noul capitolas!

Black, stiu ca nu ai vrut sa fii rea. Stai linistita, ca nu m-am suparat, daca asa ti s-a parut... Si multe din caracterizarea postata de tine dincolo, se potrivesc, sa stii. Dar acum nu inseamna ca trebuie sa fugi de mine, ca nu-s chiar asa periculoasa (dect cu cei care ma supara )

Multumim si de horoscoape, le-am citit, suna acceptabil...

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

daca tot veni vorba de o schimbare, acum ca avem tati acasa, ne-am hotarat sa schimbammobila in casa, si sa schimb camera lui Alex, sa luam ceva mobila, asa ca maine o sa fie o zi plina.
va pupam si va dorim o zi faina tuturor

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

buna gemanuteleor!
Imi place horoscopul lunii martie pentru gemeni si in privinta copilului meu chiar am facut ce se scrie in horoscop .In privinta sanatatii acum ma ocup de dinti ,mai exact imi pun dintii din fata si evident mi-i tratez.Abia astept sa mi se puna dintii de portelan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Wow, Luna, sa iti fie de bine! Se pare ca la tine lucrurile se coceau de ceva timp! Ia-ti cat timp ai tu nevoie, gandeste-te la nevoile tale mai intai, caci daca tu esti fericita, vei reusi sa ii "fericesti" si pe cei din jurul tau! Sa ma astept si eu la schimbari drastice?

Raluca, intre noi, momentan, sunt aproximativ 400 km, deci cum sa imi fie frica de tine? In definitiv, suntem gemanutze!

Olim, pai schimbi acum mobila copilului cand vrei sa va mutati aici? Sau o carati in spinare la venire?

Aurora, hmmm... sper ca toate problemele legate de copilas au trecut, si ca tu esti ok, ca el este ok! Mai da-ne vesti legate de tine!

Azi:

Se pare ca veti fi nevoiti(e) sa dati ochii cu reprezentantii unor institutii astazi. Gemenii se vor da peste cap sa faca tot ce este mai bine pentru ca lucrurile sa ramana simple, cinstite si la obiect. Nu va lasati dus(e) de val. S-ar putea sa aveti si mici probleme cu sanatatea din aceasta cauza. Daca veti face o miscare impulsiva, aceasta nu va va ajuta in nicio situatie. Adoptati o atitudine de privitor pasiv.

si

Sansele de a explora misterul de care este inconjurat partenerul tau par a-ti fi mai la indemana acum.
Armonia ce domneste pe plan sentimental se reflecta in multe experiente interesante. Esti creativa, iar la serviciu rezultatele iti ofera satisfactii deosebite. Astrele anunta o perioada favorabila vietii culturale, cu participari la diferite evenimente.

Pe moment, voi disparea din peisaj cateva zile ("delegatia" in Braila), revin miercuri cu detalii!
Ah, si...

SARBATORI PASCALE FERICITE!

...acolo unde este cazul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by blackgirl0
Astrele anunta o perioada favorabila vietii culturale, cu participari la diferite evenimente.

Pe moment, voi disparea din peisaj cateva zile ("delegatia" in Braila), revin miercuri cu detalii!
Ah, si...





Aha, favorabila vietii culturale... Da, ma duc maine seara la concert cu Fuego Se pune?

Black, las' ca iti fac o vizita la vara, daca acum e prea mare distanta...

Drum bun spre Braila... Poate-ti amintesti de rugamintea mea, printre timp...

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

...edit

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:


....


Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

wow, Luna!!!!!! E tot ce pot zice!
am citit pe nerasuflate...

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

22 martie


S-ar putea sa nu aveti spor in activitatile intelectuale. Nu sunteti in cea mai buna forma si nici inspiratie nu prea aveti.
Nu va pripiti in afaceri! S-ar putea sa comiteti greseli si sa intrati in conflict cu autoritatile.
Pe plan sentimental se pare ca totul merge bine. Va sfatuim sa nu va ascundeti sentimentele.


Astazi s-ar putea sa incercati sa-i faceti o marturisire partenerului/ei de cuplu, legata de o decizie pe care ati luat-o, desi aveti unele indoieli ca acesta va fi placut impresionat de ceea ce ii veti spune. Este posibil ca el/ea sa nu fie prea entuziasmat/a, dar in nici un caz nu va va critica, asa ca puteti sa stati linistit/a.

Bani: Astazi gasiti ceva care vi s-ar parea util, dar nu stiti cu certitudine inca. Nu faceti cheltuieli inutile.
Profesional: Totul se pare ca pleaca de la lipsa de informare sau de la necomunicarea in timp util a unor modificari de care dumneavoastra luati cunostinta abia astazi.
Dragoste: Meditati la viata dumneavoastra si incercati sa faceti putina ordine. Nu luati in schimb nici un fel de decizie.
Sanatate: Ar fi bine daca totusi ati incerca sa va calmati.


Este foarte posibil sa iti vina in casa musafiri neasteptati; te vei descurca insa foarte bine. Se vor pune la cale planuri pentru viitorul mai apropiat sau mai indepartat. Vei iesi in evidenta datorita sarmului de care dai dovada. In plan profesional este posibil sa apara unele mici schimbari si ar fi bine sa tratezi cu toata seriozitatea orice eveniment.

O zi excelenta de repaus si relaxare, in care iti poti permite sa iesi mai mult in lume, sa socializezi, sa te distrezi cu amicii. Ai putea fi invitat la o cafea in oras, unde ti-ai putea largi cercul de cunostinte. Ai ceva de sarbatorit: un eveniment personal, o reusita profesionala sau afli o veste foarte buna. Tonusul tau e excelent, dispozitia optimista, reusind sa le ridici moralul si celor din jur.

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput