Gemenute ...cu tupeu
Raspunsuri - Pagina 2
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
[b][red]S-ar putea sa nu aveti spor in activitatile intelectuale. Nu sunteti in cea mai buna forma si nici inspiratie nu prea aveti.
exact asa a fost insa noroc ca nu am avut mari provocari:vizita la coafor,mers la cumparaturi,parc
noapte buna!
pentru voi insa eu revin...mai tarziu dupa ce imi termin
intinerariul pe forum,casuta postala si bucatarieCu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by blackgirl0
Astrele anunta o perioada favorabila vietii culturale, cu participari la diferite evenimente.
Aha, favorabila vietii culturale... Da, ma duc maine seara la concert cu FuegoSe pune?
sigur ca da...dar asteptarea indelungata in fata ICU (intensive care unit)
apropo ce mai canta Fuego? si eu sunt fan al lui
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
wow, Luna!!!!!! E tot ce pot zice!
am citit pe nerasuflate...
sa inteleg ca am unda verde la jurnal ?!
preconceptii/prejudecati/prietenie/despre a fi forumist/sanatate/ingrijire corporala ce impresii am despre pakistaneza-mare amatoare de viteza educatoare la scoala de soferi care desi tare puternica si autoritara in fata elevilor acasa se schimba situatia ....sau demersurile mele in a ma imprieteni cu indianca recent mutata langa mine sau care e secretul tineretii fara batranetii primita de la un batran malaezian si inca multe altele evitand chestii de genul: Azi e soare,ce bine imi pare si gata... sau evitati lactatele caci fac rau siluetei - teme interesante de altfel care ar avea succes daca ar fi insotite si de detalii
in acelasi timp nu imi imaginez sa scriu despre viata mea amoroasa/povesti siropoase utilizand metafore si figuri de stil elaborate
apropo voi aveti jurnal?
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Luna75
apropo ce mai canta Fuego? si eu sunt fan al lui
acum a lansat un nou album cu muzica etno - Cei mai frumosi ani ai vietii. 2 dintre piese le-a cantat si la concert. Le-am auzit prima data dar mi-au placut la nebunie. Merg de minune la petreceri, nunti...
Abia astept sa le ascult pe toate, ca mi-am luat albumul.
Si a lansat DVD-ul "Mi-e dor de tine, mama!", cu videoclipurile pieselor deja aparute pe CD de anul trecut, pe versuri de Grigore Vieru.
Si in septembrie lanseaza un nou album cu melodii de dragoste. Si spre noiembrie-decembrie, album de colinde si turneu iar.
Uite ca te-am pus la curent.
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
olim spune:
ma duc sa citesc ce ati scris si revin![]()
da eu am un fel de jurnal de cand il am pe Alex in care mai scriu ce nouati face Alex![]()
noi nu am fcut nici o schimbare ca tati nu a fost de acord, dar de luni ma apuc de treaba singura, ca daca astept eu sotul

citesc si revin
mami si Alex
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by olim
da eu am un fel de jurnal de cand il am pe Alex in care mai scriu ce nouati face Alex
dar nu on-line /si nu e foarte amanuntit insa incepe cu povestea nasterii date de identificare greutatea avuta la nastere,scor apgar,semn astrologic si ascendent ...cand i-a fost pus primul pampers,cand a facut primul pas ,bonele avute,capacitati si inclinatii,prima prietena de la gradi dar si prima cearta/impacare ...Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
olim spune:
nu e on-line e privat, il scriu eu intr-un jurnal frumos, ca sa il citeasca cand o fii mare, daca vrea![]()
am scrisa povestea nasterii si ma gandeam sa o pun, dar mai trebuie sa o corectez, sipromit sa o scriu cat mai repede
acuma caut chetii legate de feng-shui ca vreau sa mai fac ceva imbunatatiri.Am o gramada de carti si tot studiezi, sa vedem ce miscari fac![]()
mami si Alex
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by olim
acuma caut chetii legate de feng-shui ca vreau sa mai fac ceva imbunatatiri.Am o gramada de carti si tot studiezi, sa vedem ce miscari fac
concluziile sa le scrii si aici - la capitolul asta nu stiu nimic
dar dieta cum merge?
...sper ca nu bine
eu am reusit sa imi ating una din cele doua obiective propuse pe martie insa a doua...numai depinde de mine ci de tine
olim spune:
dieta, care dieta

ca de 2 zile
cola mai rau ca dependentii
si tot zic ca ma las si nu pot imi trebuie ambitie si nu am

, de mancat nu manac rau adica nu gras, multe fructe si legume proaspete, nu paine, da COCA COLA
Miecuri ma cantaresc sa vad ce zice cantaru, cu toate ca trebuie sa imi vina si CM si e jale.
mami si Alex