Gemenute ...cu tupeu

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
va dorim o duminica frumoasa tuturor

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Horoscopul saptamanii

intreaga saptamana sta sub semnul comunicarii, veti fi expansivi si zambitori, uneori pana la exces.

cu siguranta asa va fi si nu o sa rad doar eu si multi altii...cum nu au facut-o de multi ani buni si nu pentru ca imi doresc sa devin insa nu mai exista cale de intoarcere
un peste a fost lansat pe apa si nu oriunde si pe la discutii generale la un subiect hot iar acolo impactul publicitar e cel mai mare...ca si cum as fi facut reclama la PROTV in timpul stirilor
si desi as fi crezut ca voi tulbura niste apa asta nu s-a intamplat...desi multa lume a citit Luna dar nimeni nu a scris si oi fi eu la varsta senioratului cand memoria ne cam joaca feste dar...as fi terminat dreptul degeaba daca nu retineam ca tacerea =

quote:
Originally posted by monica-elizabet

multa lume a citit Luna dar nimeni nu a scris

de ce oare?! stiu si raspunsul ...sper ca nu ma insel

nici nu mi-as fi imaginat ...dar e mai bine asa caci nu imi doresc sa devin dar nici nu imi mai ascund parerile caci la o adica am ajuns la seniorat si nu se ...cade

Mergi la inceput

nu ma lasati singura si tulburati putin apele caci doar nu se poate sa nu fiti de acord cu

eu fac parte din categoria userilor care nu face valuri si desi unii ma stiu...dintotdeauna nu stiu cum arat,nu numai eu dar nici fetita mea de sotul meu nici nu mai vorbesc si desi sunt membra senior a forumului as putea spune ca nu as pierde pariul daca as lansa un concurs gen...ofer o vila in Malibu pentru userul care poate da raspunsul la urmatoarele informatii "absolut esentiale si vitale" pentru viata de altfel de forumist cifrele de pe extrasul de cont bancar ,marca masinii conduse,nr.de proprietati imobiliare si a vipurilor prietene,ocupatia ,religia,salariul primit nu numai de el personal ci si al sotului,socrilor,matusilor etc...numarul vacantelor exotice si cate si mai cate
la vacante am povestit si eu ...cu mandrie recunosc dar nu pentru a a da peste bot altei persoane care din n.considerente nu isi permite o vacanta la mare ci pentru ca sa stie lumea ca e mai bine la Mamaia decat in Pattaya si prin urmare de ce sa se oboseasca si sa se usureze financiar...fara rost?!

si ca o rugaminte Nu plecati! caci sunt n/si n de persoane cool pe forum demne de toata admiratia si desi nimeni nu aminteste de ei la Gala sunt cei mai de treaba oameni pe care i-am intalnit in lumea virtuala
amintesc cativa dar nu ar fi singurii...memoria imi mai joaca feste uneori + trec peste o perioada cu multe nopti albe dar nu are importanta din moment ce viitorul suna bine

si cu...

quote:
Originally posted by mephala30

quote:
Originally posted by Balbina

Danelutza, in ziua de azi nu faci nimic fara publicitate.

asa e,

si ca sa continui in aceeasi nota optimista nici daca esti un user care nu face valuri
si lipsesc datele de identificare vitale pentru un forumist:cont bancar,marca masinii conduse,nr.de proprietati imobiliare si a vipurilor prietene,ocupatia ,religia,salariul primit nu numai de el personal ci si al sotului,socrilor,matusilor etc...
si pentru ca sa revin la votare eu savurez din plin "specatacolul" din jurul sau si sigur nu sunt singura care a observat ca A inceput votarea s-a inrosit forumul de mesaje publicitare,persoanele discrete apeleaza la pm uri iar postari contradictorii din plin:
nu e "fair" ca la concurs sa se stie numele utilizatorului(si asa si este caci la o adica e o buna metoda de racorire pentru anumite persoane - admir un user ii dau 5 puncte daca nu... iar altele voteaza pe principiul ma intalnesc zilnic cu Maria/Ioana/Cristina/pe forum la prieteni dintotdeauna dar si afara cu posibilitati mari de a fi prieteni pentru totdeauna deci e normal sa ii votez poza din concurs chiar daca mie personal nu imi place fotografia si nu pentru ca nu ar fi frumos copilul (fara relevanta de altfel caci nu se cauta Miss si Mister DC-multi au cazut in capcana fara sa isi dea seama pentru ca atat s-a tot vorbit de copii frumosi incat lumea pur si simplu a uitat de tema concursului Clipe de viata

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

edit: postare de milioane - pacat sa ramana in arhiva
viitorul depinde de vise....si indiferent de se implinesc sau nu...nu au importanta important e sa credem si sa... dormim...cu cat mai mult cu atat mai bine

Mergi la inceput

eu nu am relatii sus puse si poate ca uneori am gresit, dar imi plce opalurile mele, ma mandresc daca trebe cu casele mele, cumparatepe efortul si sacrificiile mele si a sotului, si pe tranzactii reusite, ca doar is gemana, ma mandresc cu Alexu meu, ca e al meu, de multe ori sa dau peste nas celor care ma ataca sau care nu au dat 2 lei pe mine
Nu inteleg atitudinea, daca te-am suparat cu ceva luna sau pe celellate fete de aici

mami si Alex

Mergi la inceput

Olim ,nu m-ai suparat deloc si chiar nu e vorba despre tine si te apreciez de altfel pentru ca nu esti genul iespuras,dragalas ci chiar dai din coate...
nu m-am referit deloc la tine ...vorbesc despre realitati cotidiene si nu cred ca nu ai vazut de multe ori cum o fata palnge caci nu are casa si masa dar vine una care nu stie sa isi ia jeep sau mercedes sau inchiriaza in aviatorilor sau titan de ez.
e normal sa mai vorbim putin si despre "posesiunile"noastre intre prietene dar nu sa stie tot forumul ca mi-am luat o plasma sau ..altceva
si desi credeam ca voi tulbura apele uite ca toata lumea sta in liniste si se uita cum poze reusite nu sunt votate pentru ca amam lor nu intra la categoria cool
cand se termina votarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Da' eu am suparat cu ceva pe cineva?

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

ca sa vezi tu cum e cu pilele ca am trimis si eu o poza cu alex si nu a aparut si nu stiu de ce?
stau linistita ca nu esti suparata pe mine

mami si Alex

Mergi la inceput

apoi sa stii ca sie eu am incetat sa intru in niste locuri care imi erau dragi din acele motive, ca daca iau jucarie de chicco sau fisher price, tuareg sau q7, si stau in garsoniere sau apartamente cu 2 camere confort 2, nu vreau sa dau nume
da sa stii ca noi cei care stam afara nu dam atata importanta vestimentatiei, care in romania e sfanta, daca nu esti imbracat de marca nu dau 2 lei pe tine, sau daca nu ai mertan sau wolswagen, sia sa mai departe.Aici niemni nu e stresat ca nu e la moda, ca nu se poarta Luis Vuiton, ca nu ai audi sau SUV, si is mult mai fericiti si au o viata de familie de invidiat

mami si Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim

ca sa vezi tu cum e cu pilele ca am trimis si eu o poza cu alex si nu a aparut si nu stiu de ce?

sigur ca stii de ce...si daca nu te ajut eu...comentarii nu prea elborate insa la tinta si obiect

Mergi la inceput