Zodia Gemenilor (20)

Zodia Gemenilor (20) | Autor: Luna75

Link direct la acest mesaj


Catalogul

Horoscop 2008

Horoscopul lunii martie

Sentimental
Esti cam distant în amor, partenerul îti reproseaza ca-l tratezi cu indiferenta si ca nu-l mai iubesti, dar ai alte probleme pe cap si nu-ti sta gândul la iubire. Poate vrei altceva si te detasezi de partener sau te dedici unor activitati care-ti consuma toata energia. Pentru ca tu nu esti un factor activ în plan relational, va deveni partenerul ceva mai implicat si va lua initiativa pentru amândoi, deoarece atmosfera trebuie întretinuta în cuplu. Daca amândoi ati sta pasivi, asteptând doar de la celalalt atentie, atunci relatia ar sta pe loc. Succesul acestei luni depinde de cel care devine liderul relatiei.
La serviciu totul e exact invers: esti energic, plin de idei si initiative. Tot ce începi acum evolueaza repede si bine, iar sefii sunt încântati de tine. Totul e sa-si pastrezi interesul viu de acum si cheful de munca la cote ridicate pe tot parcursul acestui demers. Noroc ca esti stimulat de altii, de pe margine, de cei ce iti cunosc potentialul si îti spun în permanenta „hai, continua, poti!”. Stimulentele te ajuta sa dai randament maxim si motivatia creste dupa fiecare nou scop atins.
Situatia materiala este pe un teren linistit, fara sa te streseze. Esti multumit de cât ai si nu pui prea mult pret pe acest capitol. Sunt alte chestiuni mult mai placute pe lume decât banii, de aceea îi asezi pe un nivel inferior în preocuparile tale. Te bazezi mai mult pe banii partenerului. Daca tot ai bani, te atrag tot felul de capricii pentru sufletelul tau sau ca sa repari unele probleme din cuplu. Un dar oferit celui drag îi va topi inima si vei fi mult mai repede iertat!
Chiar daca nu se întrevad probleme de sanatate, totusi este un capitol care te preocupa si nu este exclus sa treci pe la un cabinet medical pentru un consult, pentru analize, pentru a primi un sfat specializat. Ai unele contacte cu lumea medicinei, mai ales în preajma datei de 5, iar informatiile care îti parvin au rolul de a te linisti si de a-ti oferi o explicatie.

SPECIAL PENTRU MAME - Trebuie sa ajungi pe la un medic sau pe la un educator pentru a discuta despre progresele puiului tau. Ai nevoie de un sfat specializat, de aceea trebuie sa bati pe la usa multor experti în diverse chestiuni care te preocupa. Trebuie sa urmezi întocmai ce ti se spune, ca toate sa mearga bine în familia ta. Bunicii copilului îti sunt si ei de mare ajutor.


Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

luna, multumim de capitol
da, casa e mare are 250 de m2 plus o curte de 100 si garaj individual, si vreau sa o las mobilata, ca nu am chef de carat mobila in Romania.Nu e f scumpa, doar ca acum este o stagnare totala aici la imobiliare.Sa fii avut casa la Cluj luam pe ia cel putin 300.000.Noi speram sa o dfam repede, ca de castigat nu mai castig in ea, ca am luat mai mult anu trecut din banca cand am cumparat-o, sa ne platim integral apartamentul de la cluj.Acum vreau doar cat ii datorez bancii si daca pot scoate 10.000 sa imi termin masina de platit
va dorim o duminica faina tuturor

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi:

Nu va lasati influentati(e) de insistentele celor din jur si astfel sa va simtiti obligati(e) sa faceti diverse schimbari pentru ca asa vrea altcineva. Lucrurile vor evolua in avantajul vostru, asa ca nu priviti in urma sau si nici nu va aratati incurcati(e) in cele pe care le veti face astazi. O relatie care va poate conduce catre ceva placut inimii voastre se poate infiripa, daca veti fi comunicativi(e).

si

Ti se pot intampla unele lucruri placute, dar si unele mai putin placute. Pe plan profesional, vei intalni oameni de care ai nevoie pentru finalizarea proiectelor la care lucrezi. Incepand cu ziua de astazi, lucrurile se vor aseza in sensul pe care ti l-ai dorit. Vei scapa de problemele cu sefii, iar relatia cu persoana iubita se va imbunatati. In schimb, pot aparea gauri in buget asa ca limiteaza-ti cheltuielile. In plan sentimental, lucrurile decurg asa cum iti doresti, persoana iubita te surprinde intr-un mode placut din ce in ce mai des.

Olim, pai la 250 mp e greu numai sa faci curat in casa ta! Tot este bine ca aveti ceva in Romania! Insa nu stiu cum te vei reobisnui la dimensiunile unei cutii de chibrituri (apartamentele din Romania)!

Luna, ce repede ne-ai mutat in noua casa! La cat mai multe!

Ieri m-am dezumflat rapid cu gandurile imobiliare. Numai terenul ajunge pe undeva la 30-55 mii euro. Este adevarat ca ar fi intre 3-4500 mp, ca nu prea se vand parcele... Insa pe unde ne-am plimbarit zona era ok, curat, langa paduri, case faine... Mai cautam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

va dorim o saptaman buna tuturor
asa e , este foarte greu mai ales cu bebe sa tin curata casa, dar cum folosesc doar parterul ne descurcam mai usor, sus am dormitoarele in care dorm doar odata pe saptamana cand vine tati acasa
Acasa avem un apartament de 100 de m2, eu consider ca si ala e prea mare pentru curatenie, dar cred ca e destul pentru 3 oameni
blackgirl0 eu cred ca merita sa iti iei pamant, ca sigur o sa creasca.Incearca sa iei o parcela mai mare si o poti imparti tu si sa o vinzi peste cativa ani si asa ai bani de casa.Eu cred ca merita sa faci investitia.E greu pana pornesti dar merita.Si noi am luat un pamant ieftin si in 3 ani a urcat de 400 de ori,a sa ca merita.
va pupam pe toate,

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Olim, ai si tu dreptate! Insa noi vrem un credit mai mititel pentru pamant, pe care sa-l dam gata in 2-3 ani, dupa care sa ne apucam de construit! Sau un credit mare pentru pamant si casa, credit care ne poate tine in stand-by 25-30 de ani! Plus ca mai vrem sa ne si bucuram de casa, deci...
Hai sa va spun ca mi-a venit o idee creata sa fac firma de imbalsamat! Macar sa fac si eu ceva cu folos! Oare prinde ideea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

blackgirl0 ce afacere faina, bani sigur vor iesi, totul e sa iti placa.
pai ia-ti credit pt pamant si casa, cumperi o suprafata mai mare, si faci o casa, o vinzi si pe cealata bucata iti faci tu casa, si asa iesi mai ieftin, asta e o parere

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:


o alta posibilitate ar fi cumpararea in comun iar ulterior faceti dezmembrarea terenului
terenurile mari costa mult mai putin decat cele parcelate
Olim,iti dai casa superieftin - daca ar fi aici ai avea sigur o clienta - aceeasi suma o platim aici doar pentru un apartament cu 120 mp
la Cluj cu cat ti-ai luat apartamentul de 100 mp ,in orice caz sigur s-a mai scumpit de atunci
Mult noroc in afaceri la toata lumea si sa nu va mirati daca anul asta va vin fel de fel de idei pentru investitii,interes pentru posesiuni materiale -nu voi v-ati schimbat ci conjuctura astrala(anumite planete traverseaza anul acesta niste semne pentru care averea e pe primul loc)
in general zodia noastra nu e interesata de posesiuni materiale/imbogatire dar bineinteles mai sunt si exceptii


Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:


quote:
Originally posted by blackgirl0
Hai sa va spun ca mi-a venit o idee creata sa fac firma de imbalsamat!


ti-ar aduce un venit substantial.Nu e rea deloc ideea, clienti ai avea non-stop.Ma gandesc ca tu ai conduce afacerea pe langa locul de munca actual
La cat s-ar ridica investitia initiala? Cu un plan bine facut s-ar putea sa poti apela si la credite europene.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:


Horoscopul saptamanii

Astrele sunt iarasi generoase in ceea ce-i priveste pe Gemeni. Vor reusi sa duca la indeplinire tot ce-si pun in gand in aceste zile. In dragoste, surprizele placute se tin in lant si toate conflictele sunt lasate in plan secund. La job, vor da dovada de mai multa deschidere si comunicativitate, ocazie cu care vor afla niste informatii pretioase. Oricum, au fost deja luati in calcul pentru o promovare, sau o marire de salariu. Banii vor veni in urma unor demersuri reusite pe langa cei de care depind: sefi sau parinti.
Sa fie mai atenti la modul in care isi organizeaza timpul, mai ales cand este vorba de calatorii, altfel exista riscul unor intarzieri inutile, sau al pierderii unor mijloace de transport.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:


Casa Gemenutei

Vivace si curiosi, au nevoie de diversitate, forfota, stimuli. Pun mai mult pret pe informare si noutate decat pe bunuri si traditie. E lesne de priceput de ce cauta orice pretext ca s-o tuleasca de-acasa. Pentru a-i tenta sa ramana, trebuie sa li se ofere variatia la domiciliu: redecorand frecvent; invitand cat mai des prieteni in vizita; presarand peste tot jocuri, carti, reviste; lasandu-le la indemana telecomanda televizorului, si, mai ales, permitandu-le sa "respire" cat mai liber: ferestre mari, holuri spatioase, usi deschise la perete.

Cum ii place

Adaptabili si nepretentiosi, s-ar putea acomoda oricarui stil. Totusi, trebuie tinut cont ca adora spatiile largi, luminoase si bine aerisite. Daca e sa aleaga, prefera aranjamentele moderne, simple, dar cu gust, in care predomina liniile drepte, formele stilizate, contururile suple si tonurile deschise. In ceea ce priveste materialele, nu se omoara dupa cele traditionale (piatra, lemn, laneturi). Traind in prezent, li se pare ciudat ca un lucru sa dainuie. Asa incat, masele plastice, metalele cromate, aluminiul eloxat, cartonul presat ori sticla li se par perfecte pentru scopurile lor imediate. Si inca un amanunt: Gemenii sunt citadini innascuti: cu cat zona in care locuiesc e mai centrala si mai animata, cu atat sunt mai fericiti.

Coltul favorit

Locul din fata televizorului sau de langa telefon, biroul pe care e computerul (cu Internet!), fereastra de la care pot vedea ce se petrece afara.



Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi:

Nu lasati nimic la voia intamplarii! Evitati finalurile neplacute, incercand sa valorificati la maximum fiecare detaliu. Gemenii vor fi judecati pentru actiunile lor de astazi si, in niciun caz, pentru promisiunile, oricat de minunate ar fi, pe care ati putea sa le oferiti drept solutii. Este posibil ca problemele emotionale sa se suprapuna cu nevoia de a parafa unele intelegeri si astfel sa fiti pusi(e) sa alegeti

si

Se pare ca va fi nevoie sa faci o multime de drumuri pentru rezolvarea problemelor de servici. Chiar daca acest lucru te nemultumeste, nu este cazul sa faci comentarii. Gandeste-te la partea buna a acestor calatorii. Profita de aceasta ocazie pentru a te pune in valoare din punct de vedere profesional, ai sanse sa fii avansata. Partenerul te cam nemultumeste prin faptul ca nu e comunicativ, insa trebuie sa dai doavada de toleranta. E momentul sa iti faci toate poftele si sa iti cumperi tot ce iti doresti, finantele tale se sporesc pe zi ce trece. Sanatatea ta este in stare buna, dar ai nevoie de odihna.

Incerc sa recuperez niste ore de somn, de cateva nopti in jurul orei 2-3 sunt treaza-cuc si bantui cu telecomanda.

Olim si Luna ideea este sa luam pamant impreuna cu nasii, casa sa o facem duplex. Ei ar avea o garsoniera pe care sa o vanda la o adica, noi doar creditul. Cam asta ar fi problema mea acum, nu vreau sa depind de nimeni si nici altcineva sa depinda de ritmul nostru... Fiecare familie isi stie cheltuielile, venitul fix...greu.
Cat despre ideea mea, de cum am verbalizat-o sotului, m-a si pus la punct: sa merg sa fac bani cu vii, nu cu morti! Bai frate, daca as lua legala in vara, ce-ar mai spune?! Atunci, cred ca sigur ma apuc de treaba!

O zi faina fetele!

Mergi la inceput