GEMANUTZELE SI FULGII DE ZAPADA!

GEMANUTZELE SI FULGII DE ZAPADA! | Autor: blackgirl0

Link direct la acest mesaj

Asa....

Am cam disparut ca "magaru-n ceata", insa mi-am pregatit culcusul pentru bebe. Este si asta o ocupatie, nu?! Si pentru ca suntem la inceput de luna/saptamana/zi, postez si ceva horoscoape:

LUNA DECEMBRIE 2008


GENERAL - Gandul iti zboara mai ales spre trecut, spre o perioada in care te simteai ocrotit, iubit, in siguranta, inconjurat de oameni care te iubeau. Poate ai sansa de a relua o relatie abandonata candva sau sa te intorci intr-un punct din trecut pe care l-ai parasit fara prea multe explicatii. Ti se acorda a doua sansa pentru a mai incerca o actiune care, prima oara, nu te-a bucurat pe deplin, dar de data aceasta privesti mai calm lucrurile si succesul este posibil.

SENTIMENTAL

Fii pregatit sa traiesti evenimente tandre, de un romantism aparte, ce te vor face sa spui ca esti fericit, ca iubesti si esti iubit asa cum ai visat. Viata de cuplu este armonioasa, o reala placere, cu sansa unor momente rare tete-a-tete, cum ar fi un concediu de sarbatori impreuna, o evadare la munte sau la tara doar voi doi, o logodna in mare taina, o declaratie de dragoste de toata frumusetea sau chiar o cerere in casatorie! Pentru cei deja „luati”, este o luna de intimitate si caldura, cu o preocupare speciala pentru un trai decent si confortabil la voi acasa, dorind sa faceti din locuinta voastra cel mai frumos spatiu pentru voi doi si pentru cei care va sunt alaturi. Copiii, pe de o parte, si parintii, pe de alta parte, sunt actori principali ai momentelor festive pe care le pregatiti ca un cuplu bine inchegat si fericit. In jurul datei de 3, ai putea simti ca inima iti sare din piept de fericire, descoperind cine te iubeste cu adevarat sau de ce este in stare omul iubit pentru a te pastra aproape pentru totdeauna.

PROFESIONAL

Nu resimti nici un progres vizibil in cariera, dar profiti totusi de luna aceasta pentru a te detasa un pic de toate treburile vechi de la serviciu, ca sa vezi ce anume merita sa fie dus mai departe în anul care vine si ce trebuie lasat pe linie moarta pentru o vreme. Este deci vremea stabilirii de prioritati, a gasirii de explicatii la piedicile care ti-au franat evolutia, a descoperirii unui nou sens, spre care sa te concentrezi la anul. Nu incepe nimic nou luna aceasta, pentru ca nu va inainta mai deloc, dar aduna toate datele necesare, toate informatiile, toate aspectele care intr-o zi se vor lega intr-o imagine de ansamblu propice unui nou start in cariera. Dar luna aceasta este totusi moment de respiro, de analiza la rece, fara sa insisti sa te apuci de vreo treaba noua. Nu va merge si e pacat de tot consumul de timp si energie. Asteapta sa pasesti cu dreptul in noul an. In jurul datei de 12, vei da piept cu un refuz, un esec sau cu o amanare de-a dreptul enervanta.

FINANCIAR

Planul financiar, insa, este cel mai agitat spatiu al preocuparilor lunii actuale. Vin, pleaca, apar din nou, i-ai investit iar, deci nu exista zi fara o decizie financiara sau fara o noutate in acest sens. Esti multumit de castiguri, satisfacut de investitii si cumparaturi, ba chiar vin si alte idei rentabile prin care ai putea sa-ti maresti, in curand, veniturile. Simti ca lucrurile cunosc o amplificare la nivel material si ca devii cu un pic mai bogat ca in alte perioade ale anului: vin premii, apar castiguri, recuperezi datorii, platesti rate în avans, cumperi ceva mult visat... Chiar de la începutul lunii poti lua decizii indraznete prin care sa atragi, in viitor, profituri semnificative, deci nu astepta miracole: provoaca-le tu!

SANATATE

Observi o schimbare a starii tale de sanatate, ori in bine, ori in rau, depinde pe ce nivel te-ai aflat in lunile anterioare. O boala mai veche da semne de redresare si revenire la normal – deci se vorbeste de vindecare – pe cand starea de bine cu care te-ai laudat pana acum incepe sa schiopateze, din cauza aparitiei unor motive de ingrijorare. De tine depinde sa scapi de aceste probleme, printr-o decizie radicala cu privire la regimul tau de viata: nu mai fumezi, nu mai bei, nu mai mananci zahar, faci mai mult sport etc.

Special pentru mame - Chiar daca a creste un copil este un proces de durata de-a dreptul extenuant, rezultatele si satisfactiile sunt pe masura eforturilor depuse. Ai muncit mult ca sa-l vezi pe copilas la un anumit nivel, iar acum iata, te poti mandri cu reusitele sale in fata tuturor. A evoluat, stie mai multe, iar un eveniment deosebit de familie va incununa tot chinul tau din lunile trecute legat de educatia celui mic.


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi:

JOS MASCA!

Nu te lasa influentat de cel care incearca azi sa te intimideze cu o personalitate radianta, puternica, de stapan atotcunoscator, pentru ca este o atitudine falsa, o masca ce are scopul de a pacali lumea. Cel care isi da aere si se lauda cat de grozav este, e de fapt un mediocru care se pricepe la un singur lucru: sa manipuleze lumea cu vorbe mincinoase si cu tot felul de costume de deghizare. Tu ai mai multe calitati decat el, dar el stie sa se disimuleze rapid in orice personaj doreste.

si

Cu putina rabdare si un efort de gandire vei reusi sa descoperi o cale prin care sa-ti suplimentezi veniturile. Partea financiara este cea care-ti va umple gandurile de-a lungul zilei. Poate ca o mica afacere pe care sa o desfasori la domiciliu iti va da o mai mare independenta financiara. Nu te gandi acum la lucruri ample, ci cauta eficienta si incadreaza-te in bugetul de care dispui.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Astept fulgii de zapada!!! Unde sunt??
Blackgirl, ce face bebe? Mai joaca fotbal?
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Lora, asa-i, lipsesc fulgii! Mai mult, daca este sa te iei dupa vremea de-afara, s-ar spune ca suntem in plina toamna!
Si daaaa, al meu bebelin face , in special pe dreapta. Deja mi-e drag cum stiu ca doarme imediat ce mananc ceva, cum ma trezeste noaptea de 3-4 ori cu miscari din ce in ce mai energice. Noroc ca la munca ma descurc onorabil, nici nu s-ar spune ca sunt mai ales cu halatul pe mine (pana acum am luat 7 kg).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Joi, 4 decembrie 2008


Evita luarile de pozitie transante si initiativele impulsive, dictate de Marte. Este indicat sa fii mai flexibil si mai diplomat cu lumea din jur. Daca vei pretinde perfectiune din partea membrilor familiei, vei fi dezamagit. La serviciu te arati dornic de reusita si faci progrese importante, in vederea atingerii scopului ales. Este important totusi ca atitudinea ta combativa sa nu se transforme in agresivitate. Incearca sa reduci din cheltuieli.




Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi... sunt zombi dupa inca o noapte de nesomn. Drept urmare, (aproape) nimeni nu s-a putut intelege cu mine pana acum, chit ca treaba am facut si inca destula!

Doina, ai postat un horoscop foarte potrivit. Chiar si faza cu banii (mi-am luat bilete la Concertul de Craciun cu Felicia Filip. Aveam de ales intre ea, Fuego (Raluca, esti pe faza? ) si Costel Busuioc)

Lora, iau n-au aparut . In schimb, am parte de-o vreme bolnavicioasa!

Azi:

Poti sa impresionezi o anumita persoana printr-un joc inteligent al cuvintelor. Abilitatea ta de a-i convinge pe cei (cele) din jur sa faca dupa cum le dictezi tu va iesi si azi in evidenta. Stilul tau, energia pe care esti capabil(a) sa o pui la bataie si sensibilitatea pentru necazurile altora vor fi factori care sa-ti asigure reusita. In plus, foloseste-ti din plin imaginatia.

si

Nu este greu pentru cei din jur sa-ti ghiceasca interesele si principiile dupa care te ghidezi. Vei reusi sa aduni in jurul tau oamenii pe care iti doresti sa-i stii aproape. Vei putea sa le impartasesti dorintele si parerile tale. Chiar daca este o zi productiva la locul de munca este bine sa nu te aglomerezi cu preluarea de prea multe responsabilitati. Seara vei fii foarte romantica si vei simti nevoia de a petrece mai mult timp cu iubitul tau.

So... doamnelor, va doresc o zi/seara incantatoare si de-a dreptul romantica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Hihiii...black, imi place horoscopul tau!
Doina, partea cu cheltuielile...cu reducerea...nu prea-mi iese, decat daca raman fara bani...
Black, prin luna a 7-a imi doream 2 ore macar de somn neintrerupt de bubuielile din burta...parca se luptau politistii cu vardistii... Si cand te gandesti ca era unul singur..eu n-am fost convinsa de asta nici dupa ce am nascut, parca ma tot gandeam ca sigur tre' sa mai fi ramas vreounul ascuns pe acolo...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Blackgirl, ce fain caci stai intr-un oras unde sunt concerte...la noi...nu ai ce sa vezi...
Lora sa nu se termine banii...sa fie gresit horoscopul.Ia sa vedem maine ce va fi: Vineri, 5 decembrie 2008


Ai putea primi o scrisoare astazi, care sa-ti aduca vesti foarte placute. Acestea iti vor insenina ziua. Grijile banesti sau problemele de la locul de munca te fac sa ai o dispozitie mai putin placuta acasa. Ai grija cum te porti cu cei dragi, pentru ca atitudinea ta poate afecta viata de familie. Gemenii fac excese culinare, ceea ce le provoaca neplaceri. Ai putea cere sfatul unui specialist, pentru a alege o dieta potrivita organismului tau. In schimb, te bucuri sa vezi cum iti creste contul din banca. Castigi bani si iti poti indeplini unele mofturi.








Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Va invit la o cafea!
Doina, m-ai prins azi cu horoscopul... Tocmai ma plang deja la serviciu ca nu mai pot de foameeee...in ultima vreme mananc tot ce prind...parca acumulez provizii ca nu cumva sa raman cu stomacul gol din cauza crizei...
V-ati pregatit ghetutele pentru dulciuri? Vine Mosul?
O zi buna sa aveti si..fiti cuminti, ca nu se stie...poate trece si pe la voi..

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Mosul cam a venit pe la noi (papuci de casa si biletele). A uitat doar batul! Nu investim prea mult, mai degraba i-am cadorisit pe nepotei si pe cei din familie cu cate o planta ornamentala de sezon. Ah, si in caz ca nu stiati, acelasi vant ce a daramat bradul cel mare din P-ta Sfatului, ne-a lasat si fara curent toata seara. Deci, atmosfera romantica la lumanare!

Azi:

Se apropie week-end-ul iar tie iti prieste o iesire romantica sau pur si simplu petrecerea unei perioade de timp mai mare alaturi de persoana draga. Familia si prietenii sau prietenele cei (cele) mai buni (bune) pot face diferenta in rezolvarea unei dileme cu care vei avea de-a face. Acasa, daca vei pune un strop de dragoste vei sti cum sa-ti transformi locuinta intr-o arie de confort maxim.

si

Esti plina de energie si stilul tau de viata este foarte dinamic. Reusesti sa treci de la un lucru la altul cu usurinta si jonglezi cu sarcinile care ti se traseaza.Cateodata esti prea serioasa si nimeni si nimic nu te poate destinde. Iesi la aer si ramai singura cu gandurile tale. O scurta plimbare pe jos te va ajuta sa-ti limpezesti mintea.Intalneste-te in aceasta seara cu iubitul si bucurati-va unul de altul intr-o atmosfera relaxanta.

Doina, am trait o perioada intr-un orasel mic (Sighetu Marmatiei) si nu m-as mai intoarce! Dar nici in Bucuresti nu o sa ma vezi! Tot calea de mijloc este mai buna (chit ca ma bate gandul sa ma mut undeva prin apropiere de oras, insa la distanta rezonabila de Brasov).

Lora, pai ai nevoie de provizii la cat de subtirica esti! Sper ca Iustina este cuminte si nu a mai pictat nici baia, nici alt dulap prin casa! Sa treaca Mosu' si pe la ea!

Pupici la toate fetele, sa fiti cuminti, ingerasii de copii sa-si fi invatat "poezelele" deja si daca ar si ninge, ar fi totul perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

va doresc ca mosul sa va aduca tot ce va doriti
eu is cam ocupata, din 22incep munca si alex din 15 incepe gradinita, sper sa se acomodeze repede si sa ne fie usor.
va pupam si va dorim un wek excelent

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput