GEMANUTZELE, CRIZA SI FULGII DE ZAPADA!

GEMANUTZELE, CRIZA SI FULGII DE ZAPADA! | Autor: blackgirl0

Link direct la acest mesaj

Capitol nou! Spor la umplut!

Horoscop 2009 (postat de Tzuni)

Horoscop 2009 (postat de Raluca)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Prima, prima, prima!!!

Bey voi cele din Brasov si Piatra, ati luat fulgii numai pt voi?

Black, de ce nu ai grija de tine? Si mai ales acum, pe final?
Vrei sa-mi iau concediul ala si sa ma prezint la tine la usa?

Ma duc sa vad ce mai fac pe aici.
Am prestat niste snitele la ora asta si o omleta. Ca mi-a fost lene de mai mult.

Sa fiti cuminti. Noapte buna!

Mergi la inceput

M-am gandit ca n-ar strica sa fiu mai activa pe aici, sa moara dusmanii
Asa ca m-am intors sa va las si niste horoscoape pt maine...

Mergi la inceput

9 ianuarie 2009

Puteti avea succes într-o activitate noua, pe care o începeti împreuna cu un prieten.

Dupa-amiaza primiti o suma importanta, care va face sa va schimbati planurile.

Va sfatuim sa nu neglijati problemele membrilor de familie, chiar daca va costa timp si bani.

Ascultati-va intuitia si evitati speculatiile!
=============================
CHELTUIELI. COSTURI.

Banii sunt actorul principal al zilei, nu pentru ca ar intra in conturile tale, dimpotriva, pentru ca oriunde te duci, cineva iar iti mai cere vreo contributie. Dai bani la tot pasul, ceea ce devine enervant, dar nu ar trebui sa faci prea mult caz, pentru ca asa e viata: castigi ca sa cheltuiesti. Important e ca ceea ce consumi azi sa fie folositor, nicidecum vreun capriciu de moment, pentru ca nu-ti permiti astfel de luxuri. Daca deschizi portofelul, fa-o pentru facturi si plati curente.
=========================================
09 ianuarie 2009

Dimineata aveti senzatia ca persoana iubita va neglijeaza si simtiti nevoia sa primiti sfaturi si încurajari. Va recomandam sa fiti mai sociabil, pentru ca riscati sa deteriorati relatiile cu anturajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

spor la scris sa avem
azi la noi a nins, marti erau 20 de grade si azi 2 grade, am vazut zapada
va pup pe toate si va doresc o zi excelenta sa aveti

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

'Neata!!!si la noi a nins , iar acum de dimineata e un ger si o chiciura de nu iti vine sa iesi din casa
Am de facut mancarica si nu am idei...pana una alta o sa fac cald in bucararie.
Serviti o cafeluta!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Ieri am fost harnica-harnica, mai ca-mi vine sa ma pup singura! Acu' iar am masina de spalat pusa cu rufe de bebe, nu cred sa le termin saptamana asta de spalat. Ce-o fi fost in capul meu de ma plangeam ca nu am suficiente?

Raluca, te astept oricand, insa nu pentru Astea le am io cu mine de cateva zile! Pana una alta, numai ninge la Brasov, in schimb geru-i la locul lui!

Olim, wow ce vreme pe la voi! Cand mai este 20 de grade cu plus mai scrie si tu! Macar asa sa ma incalzesc! Nici nu ma mir ca raceste Alex, schimbarile acestea bruste de temeperatura nu sunt de nici un folos!

Doina, azi cafeaua-i de la tine! Si eu am de gatit, ma gandeam la ceva carnati fierti/prajiti cu pure de cartofi. Fara zeama azi!

Horoscopul meu:

Fii tu acel(a) care reuseste sa adune la un loc pe toti cei dragi. Natura ta spirituala te va ajuta sa faci manevrele necesare si in probleme financiare, reusind sa obtii cel putin ceea ce ti-ai propus. Poti sa incerci si schimbarea in bine a statusului tau profesional si a celui personal. Este cazul sa te faci remarcat(a) si sa ai un aport consistent la actiunile comune.

si

Esti foarte satisfacuta de munca pe care o faci la birou si de noile sarcini care ti s-au repartizat. Totusi, fii atenta la detalii si intretine relatiile cu colegii. Nimanui nu-i place o persoana izolata si timida. Pe plan personal, viata amoroasa este armonioasa si te bucuri de clipele petrecute alaturi pe partener.

Sunau bine si horoscoapele Ralucai, dar faza cu banii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinabita
Am de facut mancarica si nu am idei...pana una alta o sa fac cald in bucararie.

Doinita, ce ai facut pana la urma? Mai sari cu idei si la necunoscatoare intr-ale bucatariei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim
azi la noi a nins, marti erau 20 de grade si azi 2 grade, am vazut zapada

bucurati-va!
Cum mai e la munca, Olimpia?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Ieri am fost harnica-harnica, mai ca-mi vine sa ma pup singura! Acu' iar am masina de spalat pusa cu rufe de bebe, nu cred sa le termin saptamana asta de spalat. Ce-o fi fost in capul meu de ma plangeam ca nu am suficiente?

Bravo, harnicuto!
Cred ca si eu as gandi ca tine, ca nu-s destule hainute.

Citat:
Raluca, te astept oricand, insa nu pentru

Si dupa aia sa zici ca despre soacra, ca mi-am facut concediul pe banii tai?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Esti foarte satisfacuta de munca pe care o faci la birou si de noile sarcini care ti s-au repartizat.

Nu am primit nimic de facut. Si satisfacuta... de unde si pana unde? E buna asta...
Citat:
Pe plan personal, viata amoroasa este armonioasa si te bucuri de clipele petrecute alaturi pe partener.

Aici e drept...

Mergi la inceput