GEMANUTZELE, CRIZA SI FULGII DE ZAPADA!
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
olim spune:
salutare tuturor
ralu, multumesc de intrebare, la munca e relativ bine, adica ok, doar ca naveta e aiurea si a munci la fel, e mai fain sa stai acasa,
burticutza asa am facut si eu am tot adunat si apoi dupa ce l-am nascut pe alex jumate din haine u ramas noi ca nu am avut timp sa i le dau si au ramas mici
acum cumpar cu portia, ca sunt scumpe lucrurile pt ei si apoi nu ai ce face cu ele.
restul gemanutelor pe unde sunteti
va doresc o zi excelenta tuturor
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Salutare!
Scuzati lipsa, dar am una bucata copil care mi-a facut febra mare 2 seri la rand...nu i-a scazut decat cu picaturi de algocalmin-fiola. E bine ca in rest nu are nimic, doar ii mai curge putin nasul..cred ca e un fel de viroza, insa o forma usoara...momentan e sub control, sper sa o scap asa, fara medici si antibiotice, ii dau nurofen si eurespal. A, febra are doar seara, ziua darama casa, o intoarce pe toate partile, nu-i scapa niciun loc'sor neumblat si nemazgalit... O sa vad si in seara asta cum se prezinta si daca mai face febra, cred ca o sa merg s-o vada totusi un medic. Multe griji nu-mi faca ca-i f. vesela, mananca...n-are alte probleme. Sa speram ca scapam usor!
Va pup pe toate si va doresc un week-end cat mai frumos!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Azi:
Daca esti cu ochii pe o noua pozitie ierarhica sau visezi la cum sa faci mai multi bani, incearca sa faci in asa fel incat gandurile tale sa fie cunoscute de persoane de incredere. Poti gasi un sprijin cand nici nu te astepti. Ajutorul pe care il poti primi si ofertele care vor veni te vor coplesi. Poti sa-ti manevrezi asa cum vrei jocul, folosindu-ti sarmul si inventivitatea.
si
Este vremea sa faci niste schimbari pozitive in viata ta. Detaseaza-te de obligatiile nedorite, scapa de slujba in care te-ai plafonat. Gaseste variante sa inaintezi in viata si scapa de balastul inutil.
Lora, multa sanatate Iustinei si sa-si revina cat mai repede! Doar derdelusul este al ei!
Olim, succes la munca (mi se pare mie sau lucrezi in domeniul imobiliar?). La fel, lui Alex si cat mai putine raceli!
Raluca, sunt io mai rea, insa cu persoanele care m-au calcat pe bombeu! Nu este cazul cu tine! Ma bucur ca atmosfera in familie este mai buna!
Am fost ieri la control, bebe mai mititel cu 4 zile , cam 2440 grame la 35 saptamani. Vitamine la greu! Vestea buna: pot sa nasc la clinica privata fara sa am programare prealabila si cu reducere de 20%.
Azi am mai cumparat din lista de cumparaturi, mai raman cele exclusiv famaceutice!
Postez mai tarziu, sunt chemata de treburi!
olim spune:
lora sanatate multa Iustinei si multa rabdare, antitermice, lichide si dragalasenii
sa treaca repede boala.
black am lucrat in inmobliriar, acuma lucrez la o firma de transporturi la contabilitate, mi-am schimbat radical profilul, imi place la nebunie, inca nu m-am plictisit sa vedem insa cat tine la o geamana ca mine
burticutza nu iti face probleme ca totul o sa fie bine, ia oricum 10-20% din greutate minus la ecograf sia sa calculezi greutatea reala.Spor la cumparaturi sa ai
apropo cat e o nastere la o clinica privata?
beneficiezi de reducere ca esti medic?
va pup pe toate si va doresc o sambata linistita
blackgirl0 spune:
Olim, am citit si topicul postat la "generale" legat de casele din Spania si am vazut ca parerile tale erau avizate! Acum cu schimbarea profilului, nu cred ca-i chiar asa pe neasteptate! Doar sotul tau lucreaza in domeniu, ceva-ceva s-o fi prins si de tine!
Mult succes in noua cariera!
Legat de nastere... tarifele sunt cu muuuult mai mici ca in Bucuresti (o nastere normala 2000 ron, o cezariana 2500 fata de cateva mii de euro acolo). Si da, beneficiez de reducere ca urmare a profesiei mele. Oricum, sunt hotarata sa nasc normal, insa epidurala este obligatorie! Chiar nu inteleg moda cu cezariana "la cerere"!
O zi placuta in continuare, fara muci!
LoraG76 spune:
Vad ca e mai bine Iustina...am emotii odata cu apropierea noptii, mi-e ca face iar febra..o sa-i dau nurofen si in seara asta, oricum. Tocmai zice ca-i ca o valvoaie, ca nu stie cine a valvoit-o asa.. Se uita in oglinda si radev de nu mai poate... (explicatii: valvoaia e cuvant inventat de ea, ca i s-a spus odata ca are parul valvoi)
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Black, sunt rezonabile preturile. In Bacau, de ex., e o clinica la care se naste doar prin cezariana, altfel nu te interneaza si e 1000 euro cica...mult prea mult fata de Brasov.
Olim, ai ascultat piesele de la Eurovision? Am vazut ca vrei sa le asculti...asa m-am hotarat si eu sa le ascult si sunt 2 care mie mi-au placut, asa...la "prima ascultare" - cele cantate de Catalin Josan si de Elena Gheorghe.
Doina, ce-ai mai facut de mancare bun?
Ralu, ce faci? Iar lipsesti nemotivat?
Lora, mami de Iustina
olim spune:
nu am reusit sa le ascult pe toate ca s-a trezit alex sper ca duopa 9 sa am timp.
sanatate mult Iustineiblack, eu inainte de imobiliare am lucrat intr-un depozit de salata, da am lucrat comercial de export, am prins ceva de acolo, dar tot partea de conta e noua total, dar am neste cursuri facute, inclusiv anu trecut inainte sa il am pe alex, deci ma descurc
preturile totusi mi se par mari, da voi stiti cum sunt in Roamnia, aici si medicamentele pana la 1 an is gratis, iar nasterea la fel.Black nu rata epidurala ca merita, si eu am facut-o, desi acum imi pare rau ca nu am acceptat cezariana ca mi-u urcat mopia cu 1.5 si 1 de astigmatism
o seara frumaosa va doresc tuturor
blackgirl0 spune:
Sa va zic ca iar sunt in ceata cu nasterea? Ieri am aflat ca a nascut o prietena buna (medic stomatolog) la maternitatea de stat, asta dupa ce toata sarcina sustinea ca naste la privat!
Ca i s-ar fi spus parerile pro si contra si ca ea s-a ghidat pe ideea ca la maternitate exista o sectie de terapie intensiva de nou-nascuti, pe cand la clinica nu... Sunt io ametita daca nu ma gandesc ca voi avea nevoie de asa ceva si ca totul va fi absolut normal cu nasterea?
Olim, dar multe ai mai exerimentat, maica! Bine ca ai entuziasmul necesar sa iei totul de la capat! Eu si sa vreau, numai am curaj! Dupa atatia ani, ma gandesc ca mi-este suficienta calea aceasta, daramite sa schimb domeniul!
Lora, pupici la fata valvoiata! Astea-s semne buuune!
Eventual amanati derdelusul pt alte zile, mai calduroase!
Raluca, esti tot in honney-moon?
Azi:
Cineva a intervenit negativ in treburile tale iar acum esti complet bulversat de faptele sale. A stricat tot ce ai construit tu, nu s-a gandit la consecinte si a facut numai prostii, pe care tu trebuie sa le repari cumva. Cu aceasta ocazie poti vedea cu ochii tai cine iti este de ajutor si cine mai mult te incurca, deci, daca tot ti-ai descoperit falsii prieteni sau colegii inutili, ar fi bine sa te debarasezi de astfel de oameni. Daca tot nu cladesc nimic bun in viata ta, ce rost sa-i mai tii alaturi?
si
Va fi o zi ocupata in care vei dori sa fii aproape de cei dragi. Te intalnesti cu prieteni pe care nu i-ai mai vazut de mult, mergi in vizita la rude sau poate faci o mica escapada in afara orasului.
O zi mai buna!