GEMANUTZELE, CRIZA SI FULGII DE ZAPADA!
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
doinabita spune:
Buna fetelor!o sa va spun ce am facut aseara si azi de mancare, caci in fiecare duminica pun pachet fetei:
Ciorba de os cu carne de porc, ciorba de fasole, asa am avut comanda.
Sarmale, chiftelute, musaca, mancare cu pui si cartofi, biscuiti de casa , macaroane cu branza la cuptor.In fiecare weekend gatesc... ma apuc de sambata de pe la 17-18, apoi continui duminica si pana la ora 12 le pun la casolete.Voi ce ati facut de mancarica?Eu abia acum o ora am venit in dormitor ...am avut o gramada de treaba pe langa mancare de facut
soba de la bucatarie se infundase si dupa ce am mancat la pranza, mi-a scuturat-o barbatul si apoi eu am strans negreata aia
apoi am luat la spalat ot ce era prin bucatarie(dulapurile cu tot ce e prin ele)...tot tot...
Ia sa cautam un horoscop pe maine:
Luni, 12 ianuarie 2009
Te confrunti cu unele probleme de familie, insa se poate sa gasesti o solutie multumitoare. Daca trebuie sa iei o decizie importanta, nu este cazul sa ai sovaieli. Increde-te in intuitia ta. Se poate sa duci o viata sedentara, iar acest lucru nu poate fi combatut decat daca incepi o activitate care iti face placere. Gandeste-te ca ai putea sa faci un sport macar o ora pe zi, ceva ce-ti place si iti ajuti astfel organismul sa fie in forma.
Doina Bita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralnied1 spune:
Salutare, gemanute!
N-am disparut nicaieri. Am fost sa sarbatorim un Ion cu ceva intarziere, pt ca in timpul saptamanii a fost imposibil. Ne-am distrat tare bine, am ras cum n-am mai facut de mult.
Am mancat, am baut , asa ca numai bine de dormit acum.
Vad ca voi sunteti cuminti, harnicute... asa da. Nu ca mine, sa va faceti de cap
Sper ca febra, raceli si altele au trecut... nu mai aveti nimic.
Black, nu stiu sa te ajut cu sfaturi. Stii ca sunt pe dinafara. Dar bate-ti tu mintea acum si cand vine randul meu, ma ajuti cu saturi de la Arhiva
Va doresc sa aveti o saptamana buna si o zi de luni usoara! Pastram legatura
ralnied1 spune:
12 ianuarie 2009
S-ar putea sa aveti o zi tensionata din cauza divergentelor cu partenerul de viata.
Va recomandam sa amânati deciziile importante, pentru ca este posibil sa fiti confuz si sa nu va puteti concentra. Ar fi bine sa va puneti ordine în idei.
Fiti mai atent cu persoanele în vârsta din familie!
========================
Nu este ziua cea mai buna in care sa te ocupi de afaceri. Mai ales daca primesti o invitatie la o intalnire cu un posibil partener. Forma intelectuala in care te afli nu te avantajeaza foarte mult, astfel incat ar fi bine sa eviti orice activitate care te solicita din acest punct de vedere. Daca relatia de cuplu trece printr-un moment dificil, incearca sa te inarmezi cu multa rabdare.
===============================
ARMONIE IN FAMILIE.
Viata de familie este o bucurie, relatia dintre parinti si copii este placuta, generoasa in gesturi de tandrete, deci, daca vrei o zi perfecta, inconjoara-te de cei dragi. Intra putin in mintea copiilor, gaseste-ti o ora sa te duci cu ei la patinaj sau sa faci oameni de zapada in fata casei, orice mic deliciu al iernii prin cate sa-su aduci si tu aminte de vremurile cand erai ca ei. Daca le-ai da un semn de viata si parintilor aflati departe, ziua ar fi perfecta, pentru ca parintii si copiii trebuie sa fie, azi, cumva impreuna...
ralnied1 spune:
HOROSCOPUL SAPTAMANII 12-18 IANUARIE 2009
HOROSCOP DOAR PENTRU TINE: Este o perioada dificila‚ pericolul sta la pânda si poate aparea sub diverse forme. Poti cadea victima a unei nereguli – facute de altii, dar poate chiar tu o faci din neatentie sau din greseala altuia – poti fi jignit, ranit, lovit, treci prin situatii pe care le poti considera adevarate ghinioane. Incidente neplacute apar sub forma conflictelor cu superiorii, a unor rautati de la rivali, a unor bârfe nemeritate care te-ar putea ofensa sau a unei actiuni concrete împotriva ta. Vei descoperi ca ai un dusman care nu-ti doreste binele si face tot posibilul sa-ti puna bete în roate, iar repercusiunile actiunilor sale se vor face simtite. Se spun vorbe grele, poate chiar sub forma unor amenintari, simti o energie negativa care planeaza peste toate...
SANSELE SAPTAMÂNII:
Iubire: 50%; Cariera: 10% Bani: 40% Sanatate: 70% Noroc: 80%
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Doina, moama, pai tu ai gatit in doua zile ce nu gatesc eu intr-o luna! Mai nou m-am profilat pe semipreparate (stiu, stiu, nu sunt sanatoase, insa in jumate de ora ma descurc sa-i fac sotului doua feluri de mancare fara prea multa bataie de cap). Noroc ca cica luam amandoi vitamine! Dar vad ca tu gatesti ca pentru o armata!
De fapt, daca stau bine, si mama gatea cam la fel cand eram si eu si sora-mea in sesiune.
Raluca, am iesit si noi sambata la un Ion (nasu) si am stat pana spre dimineata! Nu ma credeam in stare! De baut: doar suc si apa! Pot spune ca nu-mi place deloc, dar deloc horoscopul saptamanii?
Lora, Olim sanatate maxima la copiluti si voua spor la munca!
Azi:
Ai de realizat multe astazi, asa ca incearca sa ramai concentrat(a) pentru a reusi sa iti aduci scopurile la bun sfarsit. Daca vei lasa ca sentimentele sa se amestece in actiunile tale de astazi, este posibil sa iei foc. O abordare energica, inovativa este ceea ce va atrage atentia. Nu raspunde provocarilor neprietenoase.
si
Este o zi prielnica pentru a te implica in activitati alaturi de prieteni si familie. Esti foarte entuziasmata de sarcinile pe care le ai pentru ziua de azi si vei avea oportunitatea de a cunoaste oameni interesanti care iti vor marca viitorul. Ai putea sa initiezi astazi o discutie cu o persoana cu care ai avut divergente si sa incercati sa le depasiti impreuna.
O zi frumoasa si calduroasa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Salutare, gemanute!
Ce mai faceti? Vad ca petreceti de zor!!! Doina, ia fa tu o claca intr-un week-end si adu' fetele astea petrecarete sa gateasca alaturi de tine, ca vad ca le arde numai de petrecere!!! Stii ce efect au povestirile tale despre cum pregatesti pachete pentru fata asupra mea? Cum citesc asta, cum o sun pe mama...mi se face asa un dor de ea!!!
Black, eu am nascut intr-un spital obisnuit, bine, nu in Piatra, ci in Iasi, la o maternitate de stat si a fost totul f. bine. Nu m-am asteptat din start la conditii de 5 stele, asa ca nu am avut niciun soc in ceea ce priveste conditiile, erau, oricum, acceptabile, dar daca ar fi sa mai nasc o data tot o maternitate de stat as alege. Oricum, tu trebuie sa decizi singura, fa ceea ce crezi ca e bine pentru tine si bebe, ce simti tu. O mama stie cel mai bine, ai incredere in instinctele tale si fii convinsa ca ceea ce alegi e perfect pentru voi!
Ralu, dar tu cand mai dormi, mey??? La ce ora incepi tu serviciul de stai noaptea pe net??! Cum mai e in Iasi?
Olim, cum mai e la gradinita?
Va pup pe toate si va doresc o seara cat mai placuta!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
doinabita spune:
Lora, as face eu claca macar o data sa ma ajute la gatit cineva caci m-am cam saturat!!!
Blackgirl, eu gatesc in fiecare zi, nu asa dar ...ai mei nu mananca mancare de azi pe maine, deci in fiecare zi!!!
Sa nu mai spun caci sambata dimineata am avut musafiri cumnata, cumnatul, doi nepotei cu noi cinci...noua oameni la masa, si m-au anuntat ca vin la 9.30 si la 11.30 au ajuns.Iar dupa amiaza am facut ce v-am spus de pachet mai bine mi-as deschide un restaurant.Dar m-am invatat!
Deci in weekend cine ma ajuta?
Doina Bita
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Raluca, ... Pot spune ca nu-mi place deloc, dar deloc horoscopul saptamanii? ![]() |
dar ce crezi, ca mie-mi place?
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](plang.gif)
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Doina, ia fa tu o claca intr-un week-end si adu' fetele astea petrecarete sa gateasca alaturi de tine, ca vad ca le arde numai de petrecere!!! ![]() ![]() |
eu vin cu mare drag... dar numai sa stam la o cafeluta. Sau, eventual, sa invat de la Doinita sa fac bunatati.
Stii ce efect au povestirile tale despre cum pregatesti pachete pentru fata asupra mea? Cum citesc asta, cum o sun pe mama...mi se face asa un dor de ea!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Si eu, de cate ori citesc, imi amintesc de perioada facultatii, cand ne adunam eu si fratele acasa si mama, de sambata pana duminica tot gatea pentru noi si ne punea in cutiute.
Ralu, dar tu cand mai dormi, mey??? La ce ora incepi tu serviciul de stai noaptea pe net??! Cum mai e in Iasi? |
Pai dorm... cand pot si eu
![](chatterbox.gif)
Lucrez dupa-amiaza. Si dimineata nu ma deranjeaza nimeni. Pot dormi pana plec, daca am chef. Si da, recunosc, mi se intampla sa am si zile de astea.
In Iasi, cum sa fie? In ce sens?
E frig. Avem soare, dar e tare frig.
In rest, nu-s noutati, ca nu prea am cand sa umblu prin oras, mai ales pe vremea asta.
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui doinabita Deci in weekend cine ma ajuta? |
Deci eu ma ofer voluntar. Cum ziceam sus, macar sa-ti tin de urat si sa bem o cafeluta impreuna.
![](olala.gif)