GEMANUTZELE SI FULGII DE ZAPADA!
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
ralnied1 spune:
5 ianuarie 2009
S-ar putea sa plecati într-o delegatie.
Nu sunteti în cea mai buna dispozitie si aveti tendinta sa exagerati. Încercati sa nu va sustineti cu încapatânare punctul de vedere!
Sunteti nemultumit din cauza problemelor financiare, dar va sfatuim sa va pastrati calmul. În curând veti primi bani de la o ruda apropiata.
====================
5 ianuarie 2009 - GEAMANUL ECONOM
Gata cu excesele de orice fel, devii, brusc, un tip cumpatat, atent la orice banut, pentru ca ti-ai pus in plan, pentru anul acesta, sa fii mai econom, mai responsabil cu resursele tale financiare, cheltuind doar pentru strictul necesar. Sigur, nu te vei putea tine de cuvant, asa cum spui, dar macar din prima zi a saptamanii iti respecti promisiunea, reducand din cheltuieli. Te va tine cateva zile, pana cand vei incepe sa umbli iar prin magazine si iti vor face cu ochiul din vitrine noile tentatii vestimentare.
===============
05 ianuarie 2009
Esti plin de energie si simti nevoia sa o consumi intr-un mod constructiv. Poate fi o zi din care poti invata multe daca stii cum sa-ti dozezi energia si timpul.
===============
5 ianuarie 2009Intuitia te ajuta sa prinzi o afacere care iti va imbunatati simtitor situatia financiara.
Este posibil sa ai parte de o intalnire neasteptata care iti va schimba programul pentru perioada urmatoare.
Este este posibil ca relatiile sentimentale sa fie putin tensionate, insa nu trebuie sa iti faci griji, vor doar mici discutii.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralnied1 spune:
Saptamana 5-11 ianuarie 2009
HOROSCOP DOAR PENTRU TINE: Vestea care soseste acum are un rol decisiv in rezolvarea problemelor care te framanta. Pune punct stresului in care ai stat si te ajuta sa te detasezi de toate. Este vremea impacarii – cu ceilalti si cu sine – si sa lasi totul in urma, trecand la etapa urmatoare. Raspunsul mult asteptat apare exact atunci cand ai nevoie pentru a te linisti, finalmente, deci nu mai are rost sa ramai captiva in trecut. Uita!
SANSELE S#258;PT#258;MÂNII:
Iubire: 60%; Cariera: 0% Bani: 60% Sanatate: 60% Noroc: 50%
olim spune:
salutare
ralu multumim de horoscoape sper ca macar primul sa fie devarat, cu toate ca mi-am facut un caiet de cheltuieli pt anu asta
sper sa ma tina mai mult decat o saptamana, mai ales ca aici au inceput reducerile de pana 80%
o saptamana excelenta va doresc tuturor
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
olim spune:
nu am somn...
alex e bolnav, am tras doua zile cu 41-42 febra, am fost de 2 ori la urgenta si am stat pana dimineata la 4, si mi-am dereglat somnul.
acuma nu mai are febra da are muci si tuseste si se trezeste tot la juma de ora plangand ca nu poate respira deja m-am saturat sa il vad tot mucos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
'Neata!
Olim, multa sanatate lui Alex!
Black, unde esti???
O zi buna!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Mercedes spune:
olim- multa sanatate lui alex! ai grija cu febra asta mare!. Eu am acasa tot timpul algocalmin supozitoare si algocalmin pentru cel mare daca nu trece febra si in cazuri exceptionale le dau copiilor mei.
Multumim pentru horoscoape.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
Buna, fetele! Va doresc un An Nou minunat, plin de tot ce va doriti, criza sa treaca pe langa voi fara urmari prea serioase si multa sanatate!
Raluca, wellcome back! (again ) Am citit cu mare atentie horoscoapele, unele imi plac, altele nu... Dar cum sunt inca intr-o stare emotionala mai aiurea, prefer sa le bag in seama pe cele bune!
Te-ai/v-ati mai linistit de Sarbatori?
Lora, te invidiez! Eu nu m-am simtit in stare nici macar sa ies in centru sa vad luminitele, daaar sa ajung la derdelus, ceai cald, vin fiert si toate aventurile insirate de tine!
Se pare ca Iustina a avut o vacanta pe cinste!
Acu' sa fiu rea: cum este intoarcerea la munca?!
Olim, no, ca a facut si Alex ce-am facut si io zilele acestea: ditamai raceala! Sper ca este mai bine si ca va trece cat mai repede perioada aceasta nasoala!
Poate si la gradi este/a fost un focar de infectie (alt copilas)...
Doina, Mercedes, Aurora, Tzuni multi ! Stiu ca fiecare pe unde este are problemele ei, dar daca nu vi le spun pe ale mele, nu sunt eu!
Deci... categoric faptul ca stau in casa nu-mi prieste! M-am procopsit pt a doua oara cu raceala, cu o candida urata post-antibiotice, probleme de somn numai spun, prurit pe burtica (cica o fi normal), si mai nou conjunctivita acuta la ochiul stang. Trebuia azi sa ajung la analize, insa le-am amanat pe maine. Si numai suport gerul!!!!!
Pe sot "l-am pedepsit" in mini vacanta de Sarbatori, nu am ajuns nicaieri, nu am facut vizite, nu am primit vizite! Motiv de suparare pentru socrela: se astepta sa o chem de in Brasov! Nu a fost sa fie, mi-a plans la telefon in noaptea de Rev, daar... daca nu ma simt in stare de primit musafiri??? Am niste nervi pe ea, stie ca suntem stransi cu banii (pt bebe) si ea vrea concediu tot pe socoteala noastra... Pana la botez (sfarsitul lui mai) nici nu vreau s-o vad!
Horoscop numai pun ca vad ca le-a adunat Raluca pe toate! Va
si vreau si eu sa ma apuc serios de treaba (am de spalat rufele lui bebe, de invatat
)
O ZI MAI CALDUROASA!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tzuni/Tzuni.jpg)
Tzuni spune:
HOROSCOP 2009
Dezvoltare personala
Se anunta un an de glorie pentru tine. Jupiter trece in Varsator si te pandeste o perioada incarcata de proiecte interesante, care te mobilizeaza. Casa a 9-a devine centrul tau energetic si tot ce tine de studii, strainatate este favorizat. Tot ce trebuie sa te puna in garda este capacitatea ta de a fi entuziasta: Neptun in Varsator iti poate da vise mai mari decat poti duce, iar acest lucru poate degenera in deziluzii dureroase. Esti o fiinta practica, nu uita!
In cariera iti merge de minune. Se poate sa faci schimbari mari in acest domeniu, de la a face salturi uriase pana la a-ti schimba profesia cu totul. Esti foarte interesata sa faci totul ca la carte, sa fii cea mai buna. Poti fi promovata, iar daca deja esti intr-un post de conducere, ai grija in perioada martie-aprilie, poti fi sabotata din umbra.
Dragostea este un domeniu privilegiat, iubirea fiind o mare tema a anului tau. Daca nu ai un partener stabil, este foarte posibil ca anul acesta sa iti gasesti acea jumatate mult-visata. Evita sa te aperi prin superficialitate in fata sentimentelor pentru ca poti rata trenul vietii tale. Fuga de iubire poate fi o lectie pe care sa ti-o predea Jupiter in casa a 9-a, iar la sfarsitul anului ai putea spune acel mare "da". Grozav, nu?
Cu sanatatea stai bine, singurele probleme pot aparea in sectorul oaselor, asa ca ai grija la fracturi si la problemele dentare. Luna Neagra se muta din casa a 7-a, asa ca prezenta ei in casa a 8-a ar trebui sa te avertizeze si cu privire la riscurile de accidente. Nu te cocota pe munti si ai grija cum conduci, chiar nu e de joaca!
Bani: foarte bine
Sanatate: foarte bine
Dragoste: foarte bine
Black, sanatate muuulta-muuuulta!
Pup toate gemanutele frumoase!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE
olim spune:
tzuni multumim de horoscop si te mai asteptam pe la noi
poate trebe sa iti dam un motiv in lupta cu kilele sau sa cautam o poza care sa te stimuleze si os a vii mai des.
black, sanatate multa iti doresc, ai grija de voi
fetelor multumesc de ganduri,a lex e mai bine, adica am scapat e febra a ramas cu mucii si un pic de tuse, da sper sa treaca repede.
va pup pe toate si va doresc o zi excelenta tuturor
am sa tolanesc in pat, azi nu lucrez la noi e sarbatoare