GEMANUTZELE SI FULGII DE ZAPADA!
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
ralnied1 spune:
2009
Pentru cei nascuti in zodia gemeni, perioada cuprinsa intre luna martie si iunie va fi de bun augur. Planetele indica un castig mare de bani, faima, promovare si onoare.
Cariera
Inceputul anului 2009 va fi problematic din punct de vedere al carierei, a finantelor si al reputatiei. In luna ianuarie vei fi dominat de rivali iar sansele unei eventuale promovari vor fi foarte mici. Din luna martie pana in iunie, te vei bucura de mult succes. Ceea ce pana acum fusese un chin, va deveni o placere. Rezultatele incep sa apara. Perioada septembrie-octombrie va fi plina de tensiuni, dar in lunile noiembrie si decembrie vei fi incununat de succes, posibilitati de promovare si varii surse de venit.
Familie
In mod cert, perioada cuprinsa intre ianuarie si mai va fi una critica in ceea ce priveste dragostea si casnicia. O lipsa de intelegere mutuala cu partenerul de viata va fi observata nu numai de voi cat si de cei din jur. Neintelegerile trebuie rezolvate cu mult calm pentru a scoate relatia dintr-o perioada neagra. Comportamentul linistit si intelegator poate avea influente foarte bune pentru copii. Ai grija de persoana iubita si fa-o sa inteleaga ca mai presus de probleme sta dragostea vostra.
Educatie
2009 nu este un an favorablil educatiei, invatamantului. Exista riscul lipsei de concentrare si a unor goluri in cunostintele generale. Exista riscul sa iti pierzi increderea de sine, dar trebuie sa te redresezi rapid. Ultimul trimestru al anului va fi unul benefic veniturilor.
Sanatate
Pentru sanatate, anul nou va fi unul bun. Vor apare mici probleme in zona pieptului si in regiunea abdomenului inferior.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralnied1 spune:
eu mi-am facut datoria, ca sa zic asa... V-am adus tot felul de horoscoape. Acum, sa vad daca are vreuna dintre voi chef si rabdare sa citeasca asa mult.
Mercedes spune:
La multi ani dragi gemanute! fie ca anu acesta sa fie un an mai bun, sa avem sanatate si rabdare mai multa atat u noi cat si cu cei din jur.
ralnied1-multumim pentru horoscoape. Am citit dar recunosc ca nu chiar tot.
olim spune:
ralu multumim de horoscoape , eu chiar am citit tot.As vrea insa sa citesc sau sa vad ce zice Urania, ca mie mi se cam potriveste.Este emisiune pe B1TV dar nus tiu cand e, poate stiti voi
va doresc o seara excelenta tuturorgasca toata
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Salutareeeee!!!
Ralu, ce de-a horoscoapeeee.... Recunosc ca inca nu le-am citit, in seara asta nu am timp...promit ca-n week-end imi fac temele!
Azi am fost cu telegondola, am fost pe partie...am mancat colaci secuiesti, am baut vin fiert...acum ma uit pe geam ce frumos ninge...super!!! Deci va astept la Piatra Neamt, merita!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
doinabita spune:
Eu am citi horoscoapele, suna binisor, acum sa vedem ce se indeplineste.Eu azi am dormit de la la 17 pana la 20...sa vad ce fac la noapte....
Distractie placuta pentru cine e la munte, caci aici la noi e ger si atat, zapada s-a dus...a ramas decat gerul sec
Doina Bita
LoraG76 spune:
'Neata!
Haideti la o cafea!
Doina, nici la noi nu mai ninge...a fost alarma falsa. Bine, ca, fiind ger, nu se topeste zapada depusa la Craciun.
Va astept si azi la munte, la un sanius. Si, bineintelkes, nelipsitul vin fiert...
Hac!
O zi bunaaa!!!
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Si io...nu-l simti? Ca se cam invarte casa..
Lora, mami de Iustina
ralnied1 spune:
la mine nu se invarte nimeni, nimic...
BLACK??????????????
Sa aveti o saptamana usoara si buna!