GEMANUTZELE SI FULGII DE ZAPADA!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Deci... m-am intors de la analize si acum mananc! Geru-i la locul lui, insa mai "cald" cu 10 grade fata de ieri.

Olim, ce sarbatoare? Tot Boboteaza? Pupici lui Alex, sanatate multa! Uite ca eu am inceput sa-mi revin incet-incet, faptul ca am iesit nitel din casa m-a facut sa vad altfel viata. Greu de stat acasa!

Tzuni, si eu ma lupt cu kg chit ca sunt sub standarde la nivelul sarcinii mele. Ma trezesc invidioasa pe orice juna din jur ca-si permite sa faca sport sau sa tina dieta! Mama denaturata deja! Sa mai spun ca mi-am pus target 2 saptamani post nastere sa revin la kg initiale???

Multumim de horoscop! Mie mi-a placut tare mult, mai ales partea profesionala (deocamdata sunt in cautare si de job ).

Lora, beau cafeaua fara tine? Spor la munca!

Raluca, aparui io si disparui tu! Sper sa nu fie cu probleme!

O zi calduroasa!

Azi:

In plan financiar, poti sa te intalnesti cu posibilitatea de a face un nou parteneriat, posibilitate care se poate extinde si pe plan amoros. Cineva mai in varsta si cu mult mai multa experienta decat tine iti poate intinde o mana de ajutor atunci cand nu mai poti dovedi. Daca, insa, nu vei asculta de nimeni astazi, esti predispus(a) la greseli. In plus, ai mare grija asupra oricaror chestiuni de legalitate sau probleme cronice de sanatate.

si

Astazi iei decizii importante si se pare ca esti cea care are ultimul cuvant de spus in situatii delicate. Cei din jur au incredere in tine si se bazeaza pe experienta ta. Acesta este si motivul pentru care iti solicita sfatul si ajutorul in problemele lor. Acorzi relatiei de cuplu o importanta sporita astazi. Partenerul se bucura de atentia ta nedistribuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Sa stiti ca traiesc, n-am disparut. Sunt la a treia cafea, ca pic de somn...dupa atatia musafiri, se cam resimte...
Black, io citii doar sfarsitul mesajului lui Tzuni...si mi-a placut, recunosc:
"Bani: foarte bine
Sanatate: foarte bine
Dragoste: foarte bine"
In concluzie, anul asta totul va fi suuuper! Perfect!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

black da e sarbatoare azi, azi noapte vin Regii Orientului la copii plini cu daruri, aici nu este Mos Craciun
fetelor va doresc o zi excelenta maine, ma duc sa implinesc horoscopul Partenerul se bucura de atentia ta nedistribuita. pana nu se trezeste alex

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutare!
N-am disparut, Black. Ieri m-am luat cu altele. Azi... am venit infrigurata dupa o plimbare prin targ si m-am bagat sub plapuma sa ma incalzesc. Si asa bine m-am incalzit, incat am dormit pana mai inainte. De-acum sa vad ce mai fac.

Va pupacesc pe toate. Cred ca imi pun sa vad un film.
Sa fiti cuminti.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!!!
LA MULTI ANI IOANELOR!!!
Olim, multa sanatate lui Alex!!!grija mare cu temperatura aia mare!!!
Black, nu esti obligata sa primesti musafiri cand nu ai pofta, chiar daca e soacra, si mai ales "concediu ei pe banii vostri"de ce nu isi face socoteala pe banii ei?
Fetelor ce ati mai facut? eu zilnic: mancarica , splat cu masina, focuri...ca e un ger de crapa piertele si ce a anuntat la meteo pentru zilele ce urmeaza....

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Cam liniste azi in zona.

Doinita, si eu cam la fel. Printre timp mai citesc, mai vad un film.
E frig si aici. Inca mai avem zapada.

Sa vad cand imi iau concediul restanta de anul trecut

In rest, liniste si pace.

Sa aveti o seara si o noapte linistite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Joi, 8 ianuarie 2009

Parca toata lumea a decis sa se opuna finalizarii tuturor deciziilor tale. Colegii tai sunt neincrezatori si nu doresc sa te ajute, iar seful poate fi chiar pretentios azi. In plan sentimental, persoana iubita se simte neglijata.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neataaa!!!
Ningeeee!!!!! Uraaaa!!!
Haideti la o cafea, poate ma mai trezesc si eu asa...
Nu deschide nimeni capitol nou???
Black, ce face fotbalistul? Ce cumparaturi ai mai facut?
Va doresc o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Hai ca scriu si eu chit ca tonusul meu nu este la cote mari!

Analizele sunt... dezastru! Se vede ca am tinut post (o anemie frumoasa-frumoasa, fierul si calciul le pot aduna de pe jos). Am reinceput sa iau vitamine de ieri, sper pe ultima suta de metri sa repar raul... Maine la control ma astept la o papara din partea medicului... Intre timp, satula de bolit, am reinceput sa gatesc (pana acum am mancat supa de pui facuta de sot, si cartofi prajiti din aceia congelati... mancare sanatoasa, nu?! ) Azi am spalat doua masini cu paturile si lenjeria lui bebe, maine hainele... Am o geanta mare de la sor'mia, insa sambata merg sa completez lista. Mai am maruntisurile (gen cosmeticale-medicamente pentru bebe), insa sunt asaaa de multe... Ah, si eu nu fac parte dintre femeile care sa se arunce la cheltuieli aiurea. De-ar fi sa fac totalul... Si inca astept kitul de recoltare de la celulele stem.

Tot e bine ca azi m-am programat la pedi/tuns si poate ma si vopsesc (fara amoniac). Macar sa fiu mumoasa

Lora, la Brasov ! Piatra ce zice? Capitol nou deschid io!

Raluca, dar cat concediu ai? Poate ar fi bine sa stai in casa, la caldura, ca acu' cu criza vietii cam scump sa pleci pe undeva.

Doina, ma adopti? Numai gandul ca trebuie sa gatesc mereu altceva si ma ia cu friguri. Numai am idei, sotul nu ma ajuta deloc, de cand deschid gura "Ce sa mai fac/facem de mancare?" fuge...

Olim, succes cu cel mititel!

Azi:

Ai astazi suficiente idei valoroase si care iti pot aduce un parteneriat viabil. Insa, analizeaza toate motivatiile si implicatiile pentru a fi sigur(a) ca alegerea nu se face din motive eronate. Asigura-te cat poti de bine ca ideile tale sunt fezabile in contextul economic actual. Din fericire, vei dispune de suficient timp pentru a-ti face temele.

si

Astazi pot aparea dispute cu o persoana de acelasi sex. Se pare ca aceasta femeie te calca pe nervi cu buna stiinta si vrea sa te faca sa cedezi. Cel mai bine este sa o ignori si sa nu pui la suflet rautatile venite din partea ei. La locul de munca se intrevede o schimbare importanta pentru tine. Poate vei fi repartizeaza la alt birou sau ti se va oferi un proiect in care te vei putea face remarcata.

Mergi la inceput

Capitol nou aici!

Mergi la inceput