ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)

ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68) | Autor: adita

Link direct la acest mesaj

(1), (2), (3), (4), (5), (6), (7), (8), (9), (10), (11), (12), (13), (14), (15), (16), (17), (18), (19), (20), (21), (22), (23), (24), (25), (26), (27), (28), (29), (30), (31), (32), (33), (34), (35), (36), (37), (38), (39), (40), (42), (44), (45), (46), (48), (49), (50), (51), (52), (53), (54), (55), (56), (57), (58), (59), (61), (62), (64), (65), (66), (67)

Noiembrie
23 nov. Alexandru (Bellamia)

Decembrie
15 Victor Stefan (Ana Maria)
21 Bianca Maria (Ingerasu)
22 Rayan (Crinuta)
27 Dragos Mihai (Lali)

Ianuarie
2 Vlad Ionut (Bubu05)
3 Sebastian (Adana)
3 Ioan Cristian (Monalac)
3 Sergiu Denis (Coraly)
3 Mara Theodora (Megg)
3 Alexandra Beatrice (Ilucae)
5 Ioana-Eleonora (Simonadinca)
5 Nectarie Ioan (Adita)
6 Stefan (aurelrusu)
6 Rares Daniel (o prietena)
7 Andreea Oana (Leta)
7 David Iulian (Ioanaiub)
8 Andrei Stefan (Amary)
9 Tudor (Tomasa)
10 Sebastien Stefan (Oana Cretu)
10 Maria Theodora (Cocolino)
10 Ruxandra Maria (V. Erica)
10 Ioana Maria (Anuc)
11 Cosmin David , (Mia Tincu)
13 Mihai (amo2004) poze
13 Mihai Cristian (Bdana):
15 Codrin (Lorellay)
17 Viktor (Monique)
17 Natalia (Lavinia345)
17 Simona Andreea (Andrutza)
17 Mandy Stephanie (Alina Maria)
17 Amanda Maria (Cory35)
18 Irina Ioana (Witchie)
23 Victoras (Claudiai)
25 Maria (Danielai)
25 Alexia (Miha T)
26 Bianca Maria (Kris)
26 Albert-Adrian (Rachel Owen)
31 Alexandra Maria (Ubi):

Februarie
4 Bogdan (Strunfita)
4 Andrei Razvan (Tigabita)
4 Iustin Gabriel (Gabi.i)
4 Gabriel (Catiflo)
5 Rebecca Andreea (PatriciaArdeleanu)
5 Horia-Ioan (danonica)
6 Alexandra (Jone)
7 Elena Stefania (Gabry)
8 David Ran (Sara)
9 Tudor Constantin (Bestutza):
10 Andrei (Kita)
11 Nicodim (Bagoiu)
11 Stefana (Alipiticot)
15 Codrin (Lorrelay)
17 Daniele (Chiccutza)
18 Cristina Mihaela (Ixxi)
18 Radu Andrei Alexandru (Amaya)
20 Sebastian (Clara03)
21 Matei (lbelciug)
21 Codrin Stefan (Shobo)
22 Hana (Magga)
23 Lucian (Crinia)
27 Vladut (Sirimie)
28 Ingrid (Eryteea)
Poze

Martie

7 Clara Sophie (Viktoria)

Daca nu va regasiti pe listuta nu inseamna ca nu va mai iubim ci ca nu ne-ati mai scris demult. Dar de-abia asteptam sa va intoarceti la noi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Liviana, cu sarcina e totul ok, doar ca am zile in care ma simt fara pic de vlaga. constructia deocamdata sta, ca am ramas fara bani.
am trecut si fetele noi pe lista, sper ca nu am incurcat nimic si ca nu am uitat pe nimeni

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Ciao, mamici fericite! Vad ca au crescut copilasii, sa va traiasca si sa va aduca numai satisfactii in viata! Am o rugaminte: ati putea sa ajutati cu cateva hainute care nu va mai folosesc un baietel care vrea sa mearga si el la toamna la gradinita? Va rog! Puteti lasa PM. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Liviana, multumesc frumos pentru comentariu

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , vad ca avem un nou capitol , fain asa , noi tocmai am venit din vacanta , am fost la mare , Mandy s-a simtit foarte bine , ii place sa mearca in alte case . In schimb Rayan nu se acomodeaza deloc , a dormit prost si a fost bolnav .
Ma bucur ca am ajuns acasa .
In toamna vine sora la mine , si vroiam sa va rog sa imi d-ati si mie ideei cu ce sa imi aduca , medicamente , creme , ce e mai bun pe acolo si desigur mai ieftine .
In rest de abea astept sa merg maine la servici sa intru in ritmul nostru , va pup pe toate si pe toti puiutii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Alina, am vazut ca ti-au mai raspuns fetele la celalalt subiect. Pentru bebe Rayan poti sa ceri batista bebelusului, daca nu o ai, e mult, mult mai buna decat un aspirator electric de nas, ala e apa de ploaie. Bepanthene e super bun pt. iritatii, pt. imunitate Septilinul e super, mai ales daca racesc des si fac bronsite...este un sirop cu care se face o cura de 2-3 luni, deci daca vrei sa-i ceri cateva sticle...am vazut ca ti-au zis fetele si de Colargol, e bun pt. nas...crema de galbenele...nu mai stiu...

Liviana, gata pozele cu casuta?? Ma bucur ca v-ati mutat si va e bine!

Noi am fost sambata seara la o nunta, mie mi-a fost rau de dimineata de la mancare si nu am mancat mult...dar bila face fitze si nu i-a convenit Cam atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiai spune:

Am revenit si noi ....

Multumiri pentru introducerea in listuta cu "braduti"

-----------------------------------------------------
Mami fericita de Victoras ( 4,6 ani) si Ani ( 1,10 ani)
poze: http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=62151
Concurs "ratusca din viata mea" - cla1 & cla2: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu, uite ca n-am reusit sa descarc pozele, am fost plecati si noi cateva zile. Sotul a prins o delegatie, iar eu m-am lipit de el. Scrut, dar fain, am mai schimbat peisajul; nici centrul Bucurestiului nu-l mai vazusem de 4 luni de zile. Sapt asta ma mobilizez si va arat poze, promit!
sa va fie de bine distractia la nunta, imi pare rau pt indigestie, trebuie sa fii f atenta cu bila...
Adita, te cred, e de la hormoni starea de slabiciune.
Patriciaaaaa, ce faci, ai nascut? Sa nu ne uiti te rog, daca poti da-mi si mie un SMS sa ne bucuram pt venirea baietelului pe lume. Cum il va chema?

Mai fetelor, vreau sa va intreb ceva: copiii vostri sunt sau nu disperati dupa a primi cadouri, surprize, dulciuri, jucarii etc? Vreau sa zic ca Matei e de-a dreptul disperat! I-am zis la telefon ca i-am adus o masinuta cadou si la Braila nu se mai intelege lumea cu el din cauza asta; ar veni si in zbor dupa ea. Nu ii e de noi, parintii, nici vorba de dor sau alte alea, e f fericit acolo, insa ma suna zilnic sa ma intrebe cat mai are de asteptat pana isi primeste masinuta.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Liviana...si Codrin face la fel...."ce mi-ai adus", "ce-mi cumperi"...daca ii iei ceva..de ce nu ii iei 2..sau 10..vrea mereu si mult..acum e invacanta la ai mei..si i-a inebunit.
Fetlor se lupta cineva dintre voi cu pavor nocturn?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

lorelay, Matei al meu are prostul obicei sa se legene pana adoarme. Nu stiu cum o sa scapam, poate in timp... tot sper. Pavor nocturn nu are, maia les acum de cand face sport, doarme min 3 ore ziua si f profund noaptea. Mai detaliaza, ce fel se manifesta pavoroul la voi?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

of...si codrin doarme la amiaz cate doua ore. SI seara la 9 jum cel tarziu e la nani.Nu avem probleme la culcare...dar dupa 0 ora-o ora jumate incepe sa planga, ochii larg deschisi, isi freaca manutele...nu-l poti lua in brate....e transpirat tot, fleasca chiar..si cearceaful de sub el....Dureaza cateva minute.Oricum nu e treaz.Nu e constient.A fost mama mea la psihiatru si a confirmat pavor nocturn ca era doar o banuiala a mea.Cica sa nu intervenim medicamentos...Da nu stiu cum sa-l ajut in mmentele alea...
Ce sport face mAtei?Vreau sa-l dau si eu pe Codrin la un sport, activitate..ceva...da nu gasesc nimic in Pitesti.Cred ca nu am cautat suficient!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput