ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Lorelay, imi pare rau pt pavorul nocturn, incearca sa-l mangai cand plange, poate viseaza urat, sunt sigura ca va trece oferindu-i afectiune, in timp. Matei face sport zilnic, acum cat e in vacanta la parintii mei: inot, role, bicicleta. Mananca de sparge si e umbra lui tatai-sau. Parintii imi zic ca a progresat f bine, merge de regula cu o fetita de-a unei cunostinte si care e in clasa a 6-a. Cred ca si datorita ei a avansat atat de repede. Eu nu l-am vazut desi sunt f curioasa, insa w-endurile le avem pline si nu putem pleca la el deocamdata.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Salutare caci nu v-am mai scris de mult timp;noi am fost in vacanta la mare si apoi cu amandoi copii la tara; acum santem pentru cateva zile in Bucuresti si intentionez sa ne intoarcem tot la tara; in august plecam in Grecia tot la mare...si uite asa se duc banutii nostri pentru casuta pe concedii...

Liviana am aruncat un ochi pe topicul asta si te felicit pentru mutarea in casuta

Simona sper sa fii bine; te descurci cu amandoi copii? acusi faci vaccinul de patru luni Monicai...succes si sa nu faca febra.Vlad e mandru de surioara lui?

Crinuta "la multi ani"....cu cateva zile bune inainte dar nu stiu daca mai reusesc sa intru pana atunci...Toate dorintele sa ti se implineasca.Roaga-l pe Rayan sa iti dea un pupic in plus si din partea noastra;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

kita..vad ca ai copii de varsta copiilor mei....
Codrin mai mic decat andrei cu 5 zile si Diana mai mare decat Vlad cu o luna jumate....
Cum te descurci cu amandoi?Ai curajul sa pleci in concedii?
Eu anul asta am renuntat..ca mi se pare greu!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Buna fetele!

Asa cum am promis revin cu pozeeee!

Mai intai o

DEDICATIE pentru voi!

CASA AMENAJATA

BELGRAD

Enjoy!

Vara 2009

Mergi la inceput

saru-mana de dedicatie....
si m-ai dat gata cu casa....camerele copiilor, baia matrimoniala, scara interioara si terasa de la dormitorul vostru sunt beeetoooonnnn
felicitari

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Kita, multumesc! Concediu placut, in Grecia plecati cu masina?
Lorelay, multumesc , fetele mai vechi stiu cat de mult mi-am dorit casuta, cat de greu am obtinut-o si cat de mult am lucrat la ea. Doar pt finisaje ne-au trebuit 4 luni! Ce-i drept nu foc continuu si 1-2 muncitori.
Anda, un pup maaaare pt recomandarea de la tine, DAIANA.

Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, absolut superb! iar poza cu curcubeul m-a dat gata! sa va aduca mult noroc si fericire!!!
nu am nascut inca, speram sa rezistam inca cel putin 10 zile sa se intoarca dr meu din concediu.
teoretic as mai avea 3 sapt, dar vad ca a inceput sa dea semne de plictiseala si ar vrea afara
inca nu ne-am hotarit 100% la nume, avem o preferinta, Rebecca una, cred ca le vom combina cind ii vom vedea fatzuca.

si rebeccai ii plac cadourile...ma intreb oare exista copil sa nu ii placa??
am reusit sa o invat ca nu se poate sa primeasca zilnic. sint tentatii in fieacare zi, iesim in parc si tot drumul e presarat de magazine cu prostioare expuse in ferestre. insa daca face fapte bune mai primeste recompense, fie jucarioare fie dulciuri.
cele importante le lasam pt ocazii deosebite sau cind vine cineva de undeva.

Patricia s37 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LIVIANA,ai o casa absolut superba!camera baietilor e minunata!

Mergi la inceput

Patricia, multumesc, pt noi acolo e paradis. Ai grija cu burtica, sa mai stea strumfulica la copt. Vei naste natural, da?
Cum ai invatat-o pe Reb ca nu se poate sa primeasca zilnic cadouri, ce argumente i-ai dat?
Monalac, multumim! Voi cum mai sunteti?
Crinuta, cand e ziua ta ca sa stiu sa te felicit la timp? L-ai dus pe R la patinaj?

Vara 2009

Mergi la inceput

Patricia nastere usoara....
Liviana eu lui Codrin ii explic mereu ca banii se obtin greu si trebuie si pentru multe altele decat "cadouri".Si alti copii nu au nici ce sa manance d-apai atatea jucarii...incet incet se prinde de el...

ne dati si noua un vot?
http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/gallery.php
pentru Sunt o floare!

Mergi la inceput