Naturiste si homeopate (35)
Cum se prepara eficient ceaiul de napraznic
Tratamentul Liviei si alte retete naturiste 1
Tratamentul Liviei 2 - desfasurat, cu distante de timp intre ingrediente
www.evenimentul.ro/articol/formula-de-tratament-apiterapeutic.html" target="_blank">Tratamentul lui Andritoiu si Discutii despre trat. lui A.
www.babyhopes.com/articles/supplements-sperm-count.html" target="_blank">Naturiste pentru barbati - articol in engleza
www.boli-medicina.com/" target="_blank">Articole de medicina naturista pt diverse boli
Tratamente naturiste impotriva chisturilor si cancerului ovarian
Tratamente naturiste impotriva fibtomului uterin si mastozei
Tratamente naturiste pt probleme gastro-intestinale
Tratament naturist pt endometrioza
Informatii "naturiste" despre Sindromul Ovarelor Polichistice (SOP sau PCOS) - in engleza: www.sensible-alternative.com.au/" target="_blank">aici si aici
Povesti de succes - pentru cand v-ati pierdut optimismul si speranta
Puteti procura Vitex Agnus Castus Fruit www.naturashop.ro/vitex-fruit-chaste-tree-p-944.html" target="_blank">aici
Puteti procura MACA (Innovatics) www.innovatics.ro/ro/index.php?page=comanda&PHPSESSID=51defa72599ec50cfaaf43c367163302" target="_blank">aici
Discutii despre tratamente naturiste: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44713&whichpage=1" target="_blank">(1) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=47632&whichpage=1" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=49534&whichpage=1" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=50454&whichpage=1" target="_blank">(4)
Naturiste si homeopate: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51774&whichpage=1" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=52296" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52839" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53362" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53902" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54707" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55388&whichpage=1" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56334&whichpage=1" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59461&whichpage=1" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63226&whichpage=1" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66595&whichpage=1" target="_blank">(15) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69452&whichpage=1" target="_blank">(16) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72900&whichpage=1" target="_blank">(17) (18) (19) (20) (21) (22) (23) (24) (25) (26) (27) (28) (29) (30) (31) (32) (33) (43)
Lista fetelor "naturale": www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=abc123" target="_blank">abc123; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=ali" target="_blank">ali; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Alysh" target="_blank">Alysh; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=anastacia" target="_blank">anastacia; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=ancuca_b" target="_blank">ancuca_b; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Andra M" target="_blank">Andra M; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Andrusha" target="_blank">Andrusha; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=ANUSKKA" target="_blank">ANUSKKA; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=auricass" target="_blank">auricass; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Bianca B" target="_blank">Bianca B; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Briantis" target="_blank">Briantis; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=bubulina1" target="_blank">bubulina1; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Carmen_Marieta" target="_blank">Carmen_Marieta; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=carpediem" target="_blank">carpediem; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=catty" target="_blank">catty; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=chivutamonica" target="_blank">chivutamonica; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=ChrisChris" target="_blank">ChrisChris; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=corinette" target="_blank">corinette; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=danabadiu" target="_blank">danabadiu; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=danutza_c" target="_blank">danutza_c; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=danyalo" target="_blank">danyalo; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=dear_bambie" target="_blank">dear_bambie; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=denis" target="_blank">denis; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=dianadi" target="_blank">dianadi; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=elenya_m" target="_blank">elenya_m; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=elly_me" target="_blank">elly_me; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Fabya" target="_blank">Fabya; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=felicia_" target="_blank">felicia_; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=gabitoni" target="_blank">gabitoni; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=fify" target="_blank">fify; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=goldi" target="_blank">goldi; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=gudinde" target="_blank">gudinde; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=happy33" target="_blank">happy33; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Idaira" target="_blank">Idaira; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=iepurila" target="_blank">iepurila; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Ioana1971" target="_blank">Ioana1971; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Ioanatugs" target="_blank">Ioanatugs; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=irene26" target="_blank">irene26; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=IULIABRAILA" target="_blank">IULIABRAILA; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=L5845" target="_blank">L5845; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=lachione" target="_blank">lachione; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=libelula" target="_blank">libelula; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=lilicica" target="_blank">lilicica; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname= kiddo" target="_blank"> kiddo; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=marcr" target="_blank">marcr; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=maria08" target="_blank">maria08; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=maria_N" target="_blank">maria_N; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mariee" target="_blank">Mariee; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Marrina" target="_blank">Marrina; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Madalina1968" target="_blank">Madalina1968; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=MadalinaM" target="_blank">MadalinaM; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Marunzika" target="_blank">Marunzika; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mihaipopescu" target="_blank">mihaipopescu; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mihailescu teodora" target="_blank">mihailescu teodora; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=miki-miki" target="_blank">miki-miki; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mileam" target="_blank">mileam; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mioritaus" target="_blank">mioritaus; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mire79" target="_blank">Mire79; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mishulina" target="_blank">Mishulina; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mirga" target="_blank">Mirga; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=motzunica" target="_blank">motzunica; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=nasha_4as" target="_blank">nasha_4as; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=natalia26" target="_blank">natalia26; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=oana_2006" target="_blank">oana_2006; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=oanabbb" target="_blank">oanabbb; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Olivia26" target="_blank">Olivia26; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=pacienta" target="_blank">pacienta; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Pisik06" target="_blank">Pisik06; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=puffy10" target="_blank">puffy10; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=reghi" target="_blank">reghi; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Rodica sora Cicutei " target="_blank">Rodica (sora Cicutei); www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=roua1" target="_blank">roua1; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=sandaa" target="_blank">sandaa; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=slavmih" target="_blank">slavmih; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=SilvanaPopovici" target="_blank">SilvanaPopovici; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Sole" target="_blank">Sole; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Speranta" target="_blank">Speranta; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Stepha" target="_blank">Stepha; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Tanya" target="_blank">Tanya; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=turturica" target="_blank">turturica; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=tzuca74" target="_blank">tzuca74; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=violeta69" target="_blank">violeta69; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=ysa26" target="_blank">ysa26
Lista fetelor "homeopate": www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=aditi" target="_blank">aditi; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=alina25" target="_blank">alina25; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=arinna" target="_blank">arinna; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Carmenita" target="_blank">Carmenita; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Costi" target="_blank">Costi; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Dariana" target="_blank">Dariana; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=jubica" target="_blank">jubica; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=lala_1" target="_blank">lala_1; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=lilly love" target="_blank">lilly love; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=lumit" target="_blank">lumit; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Maria Carmen" target="_blank">Maria Carmen; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mary14" target="_blank">mary14; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mititica" target="_blank">mititica; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=MRL" target="_blank">MRL; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Musete" target="_blank">Musete; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=OnutzaB" target="_blank">OnutzaB; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=rosy2_cris" target="_blank">rosy2_cris; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=steliana04" target="_blank">steliana04; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Thea m" target="_blank">Thea m; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Uoana" target="_blank">Uoana; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Zenobia" target="_blank">Zenobia
Modelele noastre si povestea lor:
ada77; adelamaria; adimercedes; alexia28; alina.n; Amely; Annaa; brandusa_27; Carmi; Costi; crangutalil; danais; doxinu; elliy; gabiu; gugushtiuc; Irina71; ingeras26a; irlandeza; iuli-ana; lia68; madaluta; mcbeal; Mi-Ka; Mioara2004; miri2007; Mirona; Mishka; Nati; numeioana; pisoi3; romaniaau; Roxali; Serj; tzontzonel; vas ... si mai urmeaza
TRATAMENTE:
KITTA 18.02.2007 pt pregatirea organismului inainte de FIVaici
Raluk 16 01.02.2007 pt PCOS aici
Kora 25.02.2008 endometru mic la FIVtratament
Miki
Anul asta pui de-un pui
Raspunsuri
miki-miki spune:
quote:
Autor: DORIS_71
Raspuns la: 29/02/2008 04:19:14
miki AC mele se numesc Ginoden si au in compozitie: gestodene 0,075mg si etinilestradiolo 0,03mg. Nu stiu daca i-ti spun ceva denumirile astea, al 2-lea sigur e legat de estradiol. Atunci ce ar trebui sa iau tinind cont ca la FIV-ul trecut nu am avut ovocite prea de calitate. La eco aveam 10, la punctie erau bune doar 3 si din 3 s-a fecundat doar 1. Si eu fac niste stimulari de cal (600ml gonal).
Doris
Omega 3 cu acid folic de la Doppel Hertz 2/zi, Vitamina E forte 1 la 2 zile, si o dieta bogata in proteine bune (vezi ca exista si rele )si saraca in carbohidratati. Dai cautare in Google si afli care sunt proteinele bune. Dar asa pe ultima suta de metri ... Fetelor, dietele acestea si tratam naturiste se fac cu minim 3 lun inainte de FIV.
quote:
Autor: felix76
Raspuns la: 29/02/2008 08:52:47
Fetele, am vazut ca bine va pricepeti la naturiste si homeopate.
Si eu sunt o aspiranta la titlul de mamica. M-am laparoscopiat si totul e ok dar am, inainte cu vreo 2 sapatamani inainte de menstruatie, dureri de sani foarte mari. Asa ca m-am hotarat sa iau mastodynon. De luna viitoare voi face stimulare cu clostylbegit si inseminare. Este vreo problema daca iau in acelas timp si mastodynon?
Si inca o problema: voi ce fel de acid folic luati? Stiu ca cei de la TERAPIA nu mai produc si eu nu am mai gasit prin farmacii!!
Multumesc anticipat,
Felix
Felix

Ai prolactina mare? Dc nu ai prolactina mare si durerile nu sunt insuportabile eu zic sa nu o iei cu alopate. Intreaba dr si vezi ce zice.
quote:
Autor: KoraPop
Raspuns la: 29/02/2008 10:22:46
mikisor am cumparat Omega 3 -forte ( are in componenta: ulei de somon 200mg, vitaminaE 20 mg, B6 6 mg, acid folic 600 micrograme, B12 6 micrograme), sa iau 3 /zi?
Vitamina E forte 100 mg iau 1/zi ?
acid folic de 1 mg cate/zi?
royal jelly tablete 1 sau 2 pe zi?
aspirina efervecenta + vitamina C de la Bayer 1 pastila pe zi
Trebuie sa mai caut L-arginina.
Toate cele de mai sus le incep in zi 2 de cm si fac tratament 10 zile,dar continui cu omega 3 si acid folic pana la CM urmator?
Azi sunt in zi 24 asa ca astept in cateva zile cm si vreau sa fac corect tratamentul.
Multumesc mult!
Kora
CARPE DIEM!
Kora
omega3 2/zi , nu mai iei acidul ala folic pt ca e destul in omega3, Vitamina E pana la ovulatie (cand faci tratam FIV iei o zi da o zi ba),Royal Gely 2/zi sublingual (pana la ovulatie iar la FIV cred ca e bine intre punctie si ET), L_Arginina cate scrie pe borcan/zi pana la ovulatie iar la FIV intre punctie si ET, idem aspina efervescenta + o dieta bogata in proteine bune si saraca in carbohidratati.quote:
Autor: maria08
Raspuns la: 29/02/2008 12:00:55
Sunt si eu pe lista "naturistelor " dar nu am mai postat de ceva vreme aici.....
Miki-miki: Poate ma ajuti cu un sfat si pe mine, te rog! Mi-a iesit colesterolul 200 si desi e in limite eu zic ca-i cam maricel.....ce-mi recomanzi pentru scaderea lui??
Despre mine pot sa va spun ca am aproape toate analizele facute pentru intocmirea dosarului de FIV insa cred ca mai astept 2 - 3 luni......Mi s-a pus diagnosticul de hidrosalpinx bilateral si mi s-a recomandat laparo pentru scoaterea sau clipsarea trompelor....Eu vreau sa incerc sa fac ceva pentru ameliorarea situatiei trompelor, stiu ca nu voi scapa de laparo si FIV dar ma sperie gandul ca ar trebui sa scot trompele.....acum m-am programat la acupunctura + fitoterapie...sa vedem daca se schimba ceva in 2 - 3 luni...
Numai bine tuturor!!
Maria 08
Pt colesterol omega 3 2/zi si ar fi indicata cea cu acid folic pt ca vrei bb si chitosan (simplu fara alte plante in el si sa nu fie romanesc). Cat despre hidrosalpinx dc se vede la eco at tb sa scoti sau sa clipsezi trompele. Nu vei rezolva pb asta cu tratam naturiste. Poate sa incerci cu tablete de propolis 6/zi de la FLP. Cate 2 de 3 ori pe zi (se sug)quote:
Autor: misa_21
Raspuns la: 29/02/2008 14:32:41
Nu stiu sa iti raspund la obiect intrebarii puse de tine!Probabil ,nu sigur, problema mea e disperarea ca trece timpul si o sa-mi spuna doctorii ca la virsta asta ar fi trebuit sa am nepoti nu copii.
Ai dreptate!!!Eu nu am ce trata decit faptul ca vreau un copil si probabil din cauza virstei nu reusesc.
Am oprit toate pastilele si pastilutele astept sa imi vina cm,voi face totusi hormonalele si le voi repeta luna urmatoare.
Sunt cam imprastiata si prea m-am apucat eu de toate fara sa fiu mai bine informata.
Deci,eu zic ca deocamdata sa stau linistita fara nimic si in momentul cind voi icepe procedurile pt. fiv sa urmez tratamentul Korei.Tu ce crezi?
Multumesc ca mi-ai deschis ochii si mai facut sa vad cit sunt de disperata si de neispirata.
Misa
Da, cel mai bine e sa intrerupi tot si sa repeti analizele dupa o luna sau 2. Important e sa-i spui si dr ca acele analize nu sunt reale pt ca tu ai facut un tratam homeopat iar inainte erau bune. quote:Crisaa
Autor: crisaa07
Raspuns la: 29/02/2008 15:02:37
cred ca s-a mai discutat de mii de ori dar sunt pe fuga si tare as vrea sa va cunosc si voua parerea? am facut teste de ovulatie si:
1. aveti incredere in ele?- ca la mine a fost pozitiv si bineinteles am si prestat si deabia astept sa-mi iasa pozitiv si unul de sarcina (DOAMNE ajuta la toata lumea!).
la voi cum e sau cum a fost cu testele astea v-au dat sperante desarte?, adica le-ati vazut si negative si pozitive?
va pupic si weekend placut la toate fetele!
CRISTINAAV
in pb asta nu te pot ajuta pt ca nu am facut niciodata un test ca ac. Intreaba la sub de aspirante peste 20 ani pt ca acolo sigur vei primi un raspuns.quote:
Autor: adelaalba
Raspuns la: 29/02/2008 16:20:10
salutare fetelor! cam aceeasi intrebare ca si crisaa, in leg cu testele de ovulatie .Sa ma orientez dupa ele sau nu.Si mie mi-au iesit pozitive, am trecut la treaba si nimic.
De branca -ursului ce parere aveti?Eu am inceput de azi sa iau impreuna cu sotul meu(tinctura) si as vrea sa stiu daca fac bine sau nu.In acelasi timp fac irigatii cu ceai de galbenele si mai iau vit e si tinctura de coada soricelului.
Va rog sa-mi dati un raspuns ca sa stiu daca merg mai departe sau nu
1 martie fericit!
Adelaalba
dc nu vrei sa ai suprize neplacute la spermograma ar fi bine sa-i scoti sotului BU. Cel mai bun tratam pt barbati este Multi Maca de la FLP. De fapt ce pb are el?Irigatii faci dc ai o pb, pt ce faci irigatii? Vitamina e cate mg are? Dc are 100 mg iei 1/zi pana la ovulatie iar coada soricelului o iei pt prolactina mare? Tratam tau pt ce e de fapt?
Miki
Anul asta pui de-un pui
misa_21 spune:
MIKI,multumesc pt. raspunns!
Am intrerupt dn acea zi homeopatele,acum ma tem sa nu ma fi dereglat la ciclu,caci si dupa fiv mi-a venit la 28 de zile fix.Inca nu mi-a venit ciclul(IERI AR FI FOST ULTIMA ZI),dar am de vineri crampe de zici ca acu,acum vine.
Nu sper intr-o minune caci sanii imi sunt normali,f putin durerosi la atingere.
eT mai tin la curent!
Bianca B spune:

Primavara frumoasa tuturor

Iata-ma bantuind din noi acest subiect, dupa muuuuuult timp.
Ne pregatim de FIV - ultima solutie! Si vreu sa aflu cat mai multe despre alimentatie, suplimente si orice ar creste sansele reusitei. Asa ca mai mult ca sigur voi reveni cu intrebari.
In prezent iau, o data pe zi, grau incoltit si Magneziu (ajuta tranzitul intestinal - am probleme cu digestia).
Duminica placuta.
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
ella28 spune:
Fetelor, o primavara frumoasa cu vesti bune!
Miki sa stii ca am inceput AC. Am oprit tratamentul cu zmeur si coacaz, am impresia ca desi le-am luat o singura luna m-au ajutat.
Pentru a pregati FIV-ul voi continua sa iau Omega3-Hofigal, Ca+Mg+Se+Zn si as vrea sa adaug Royal Jelly. Se poate lua Royal Jelly de la FLP in acelasi timp cu AC? Il iau pana la ovulatie?
Desigur voi incerca sa am mare atentie si la alimentatie: proteine, fructe etc. Mi-am comandat si Multi Maca de la FLP as vrea s-o iau si eu in perioada stimularii de la FIV si sotul meu va lua de acum incolo.
Voiam sa te intreb ce parere ai despre combinatia facuta de multe din noi in perioada stimularii FIV cu ceai de cretisoara, napraznic, Royal Jelly, Multi Maca? 
si merci de ajutor
maria08 spune:
Buna seara!!
O primavara frumoasa tuturor!!!!!
Miki:Multumesc din suflet pentru raspuns!!! Cred ca pana la urma tot la scoaterea lor voi ajunge, dar nu as vrea sa-mi reprosez ca nu am incercat tot ce s-A putut! Eu acum vreau sa vad ca-mi va spune si dr.la care merg la Bucuresti ( specialist in acupunctura si apifitoterapie )si in cel mult 2-3 luni probabil voi face si laparo. 
[b]Mai fetelor, cred ca in fiecare zi spun: MARE REALIZARE ESTE ACEST SITE!!
Kora
CARPE DIEM!
felix76 spune:
Kora, multumesc pt raspuns! Nu stiu daca am prolactina mare pt ca nu m-am investigat din acest punct de vedere. Ovulatie am pt ca este certificata prin echografii endovaginale. Eu ma gandeam ca daca as avea prolactina mare atunci nu ovulam. Dar daca ovulez, atunci de ce ma dor sanii? Si ma dor de nu mai suport sutienul pe mine! Acesta este motivulpt care m-am decis sa iau mastodynon. Sper sa nu fi facut o prostie...
Felix
KoraPop spune:
felix
vezi ca nu mie trebuie sa imi multumesti ci lui miki
![]()
Miki mi-am comandat azi l-arginina de pe naturashop, pe care mi-ai recomandat-o tu, dar mi-au raspuns ca nu mai au in stoc,eventual peste cateva zile....Eu azi sunt zi 1 de cm ,maine dimineata imi voi reface hormonalele si apoi ma apuc de tratamentul tau.Pot sa iau l-arginina si mai tarziu sau nu are rost sa mai iau luna asta daca nu incep din zi 2 de cm?Sau stii cumva de unde sa cumpar urgent?Am mai gasit pe net arginine power de la musclefitness.ro, dar nu stiu daca e buna.... 

Kora
CARPE DIEM!
felix76 spune:
Vaaai ce aiurita sunt! Cred ca e de la primavara.... Sau poate sunt inamorata!
Miki, mersic pt raspuns!

Felix