500 g zahar, 200 g unt, 4 linguri cacao, 150 g lapte, 4 oua, 100 g nuci, 200 g faina, 1 praf de copt dizolvat in zeama de la o lamaie.
Mod de preparare:
Zaharul cu untul, laptele si doua linguri de cacao se topesc la foc mic, pina dau in clocot. Se scoate cca 100 g din aceasta compozitie si se pune deoparte. Ce ramane se lasa la racit apoi se adauga cele 4 galbenusuri pe rind frecand intruna. Se bat albusurile spuma si se adauga alternativ cu faina si praful de copt dizolvat in lamaie, apoi nucile date prin masina. Se toarna aceasta compozitie intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit pana se dezlipeste de pe margini. Compozitia lasata deoparte se pune pe foc cu cele doua linguri de cacao ramase pana da in 2-3 clocote. Se scoate tava si imediat se toarna aceasta “glazura” deasupra, se intinde bine cu un cutit si se da la rece.