- Piscoturi de sampanie - 2 randuri de piscoturi(jumatate din o punga mare) - Frisca lichida Hulala - 250 sau 300g(cutie mica) - Frisca praf - 1 pachet - Oua - 2 bucati (doar galbenusul) - Cafea - 2 cani (la filtru sau fara zat) - Esenta de rom - 1 sticluta - Ness - 1 plic - Zahar - 1 lingura - Cacao - ptr. Décor
Mod de preparare:
-se fac doua cani de cafea si se amesteca cu romul .(cafeaua trebuie sa fie calduta nu rece).Se lasa cafeaua la racit si se prepara crema.Se bate frisca lichida dupa ce sa intarit se pune frisca pudra apoi galbenusurie unul cate unul .Se mai bate un pic pana se incorporeaza. Imparti in doua crema si o jumatate o amesteci cu nesul si zaharul.Iti pregatesti o tavita unde asezi piscoturile. Treci prin cafea piscoturile nu le lasi sa se umfle si le scurgi un pic de cafea.Pui un strat piscoturi unul crema si ultimul strat sa fie crema.Nivelezi cu un cutit crema si presari cu cacao.Poti folosi o strecuratoare unde pui cacao si presari mai usor.Sa numeri piscoturile ca sa poti sa le imparti in mod egal. Se baga la frigider si se serveste dupa 4 - 5 ore,altfel nu e la fel de buna.Indicat este seara sa se prepare si dimineata e numai buna. Pentru mai multe portii se dubleaza ingredientele.
Pofta buna by Flo
Mod de servire:
orican .Garantat e buna si foarte simpla.E buna mai ales pentru cei carora le plac cafele.O prajitura cu cafea nu se demodeaza niciodata.