|
flaviutza
| 12/04
te iubesc pe tine..si tigara de dupa. 20 ianuarie 2003..iarna cu zapada multa. atat de multa ca ma inghite de-a dreptul. stau si calculez rapid de cat timp nu l-am vazut pe Edu. mult,vreo 6 luni.probabil ca am reusit sa ma misc ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui flaviutza | 3 raspunsuri |
|
flaviutza
| 01/04
Goodbye, Milky way Shall I go, shall I stay 107 light years away many times, so many doubts But no reason to talk about Mission is over, mission is done I will miss you, children of the sun Now it's time to go away ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui flaviutza | 0 raspunsuri |
|
flaviutza
| 01/04
porumbel cu adidasi Am fost dupa paine azi dimineata. si-am gasit un porumbel cu aripa rupta. l-am luat acasa, il am langa mine acusi, intr-o colivie .sta si se uita la mine. sa vezi ce o sa se bucure fi-mea cand va ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui flaviutza | 2 raspunsuri |
|
flaviutza
| 01/04
child in us nu-mi amintesc mai nimic..nici primul pahar de sampanie cu miros de piersica, nici prietenul trimis de urgenta la plimbare , nici motorul turat la maxim pe drum de tara,nici vocea calda linistita ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui flaviutza | 1 Raspuns |
|
flaviutza
| 31/03
Iepurasul Milka si alte intamplari la cumparaturi E vineri seara. era de fapt, acum e clar sambata seara si eu n-am ce face.deci e vineri seara. nu-mi vine sa fac nimic, am copilotul plecat la bunici si fara copilot ma misc in reluare(nu ca m-as ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui flaviutza | 1 Raspuns |