Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 117177
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 53931
3. Bilantz olguta12 47900
4. J D E monica70 38148
5. A murit Laura! craciunitza 28971
6. Un nou inceput...(2) danangie 27393
7. scrisoare catre mama Picasso 22115
8. Curiozitate! Ana68 21452
9. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 20105
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20022

post an entry in your weblog   Jurnalul lui danangie  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

danangie
Un nou inceput...(2)
Acest mesaj a fost trimis de danangie pe data de 27/07/2010 la 14:45 .:. 27394  vizionari .. Exista 221 raspunsuri la acest anunt
Ia sa vedem daca am inteles bine. Multumesc lui ADMIN ptr intelegere si rabdare. Nu e ca tin neaparat sa am un blog , sa-l fac sa arate nu stiu cum.....eu vreau doar sa scriu. Sper ca asa nu se va mai incarca greu, ca si eu am de multe ori probleme in a intra pe blog.

Ok, acum...multuesc tuturor ptr urari.
Eu sunt sigura ca voi avea tot baiat. Inima imi spune acest lucru.Si mi-am facut si testul ala din calendarul chinezesc si mi-a iesit tot baiat. Deci voi fi soacra cu trei nurori.

DARIA spatele continua sa ma doara.Dar de exemplu daca stau toata noaptea intinsa....asta se intampla cand nu dorm in cam cu Mattia.....a doua zi nu ma doare spatele. Si incepe sa ma doara si atunci cand mai fac curatenie.Si doar am spalat doar aragazul si chiuveta plus marmura din jur...si efectiv nu reuseam sa stau in picioare.A trebuit sa iau un paracetamol. Ecografia o am pe .....17 august.Da.Ca pe 19 am ctrl gincologic.Le cam incurc.....

Pa va pup




Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi



Trimite reactia ta
Next page
# /23  

marutzu
membru incepator

Posted 28/07/10 @ 20:23 Reply with Quote
ce o fi numai sanatos sa fie. a fo planificat? sau tu acu ca te ai pornit nu te mai saturi de bebei? glumesc desigur...
Back to top

szivarvany
green eyes`mom

Posted 29/07/10 @ 06:09 Reply with Quote
Dana, sper ca vei fi tot mai bine si cu spatele ! Astept cu mare nerabdare ecografia sa vedem ce ascunzi !
Baietii nazdravani ce mai fac ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 29/07/10 @ 08:59 Reply with Quote
ANDREEA da, sanatos sa fie.

DARIA baietii sunt bine. Numai ca Alessio are cam 2 sapt ca plange isteric. Niciodata nu a plans asa. Deci daca se intampla sa nu ii convina ceva...plange atat de urat!! Giuliei i s-a intamplat asa? Oare e doar o perioada. Deci plannge foarte tare, cu urlete, se pisca, se zgaraie.....si deci nu mai poate respira. Deci se opreste cu ochii cat cepele ca nu poate respira atat e de agitat. De ce oare se manifesta asa?
Mattia e bine si el. Cand mai nervos....cand mai linistit. A inceput sa mearga de-a busilea.E un simpatic.

Revin..




Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi


Back to top

LoraG76
The nutty squirrel

Posted 29/07/10 @ 12:12 Reply with Quote
Va pup pe toate, in special pe "soacra cu trei nurori"!
Eu in ultimele zile n-am mai citit la blogul trecut, de ce apare ca subiect inchis?
Noi suntem bine, exceptand ziua de ieri care a fost cam..."naspa" - cu contractii si dureri mari de spate. Azi vad ca sunt mai bine, sper sa nu revina durerile.
Nu stau prea mult la calculator, de aia sunt cam expeditiva, dar sper ca ma intelegeti - am si musafiri de-o saptamana, maine pleaca.
Numai bine!

Lora, mami de Iustina si 35+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)


Back to top

abramburika
sento il profumo di mamma

Posted 30/07/10 @ 13:45 (Edited 30/07/10 @ 14:01) Reply with Quote
Wooowww, tocmai raspundeam la felicitarile tale de la Italia, dar vad ca trebuie sa ti le intorc rapid!!! Am inteles bine, nu? Sarcina usoara in continuare si sa fie fiocco rosa de data asta (la mine a dat gres calendarul ala chinezesc, imi spunea tot fata, dar uite ca e cu putzica )!! Sa vezi ce rasfatata o sa fie cu 2 frati mai mari!

Sa-ti raspund aici la intrebarile tale ... da, e aproape confirmat ca e baietel. Azi iau rezultatul de la amnio si voi sti 100% ce-i. Tot acolo voi naste (la M.), tot la dr. ala merg in sarcina pt. ca m-am gasit ff bine cu el. Tu unde vei naste?
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 30/07/10 @ 15:20 Reply with Quote
LORA ma bucur ca sunteti bine.pupam fata draga

PETRO sa-ti fie de bine vacanta in Ro. Si eu m-am bucurat enorm de mult ptr tine. Dar s-a intamplat? Sau ai urmarit sa ramai? si eu acum sunt urmarita de M dat fiind ca am facut un tratament si nu stiam ca-s gravi. Si da, as vrea sa nasc si eu la M.Ai facut amnio la M? De ce l-ai facut? Doar nu ai 35 de ani sa fie obligatoriu.....nu?

Revin...




Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi


Back to top

abramburika
sento il profumo di mamma

Posted 31/07/10 @ 10:07 Reply with Quote
Neata!

Multumesc inca o data pt. urari, asemenea!

Acum sunt insa in It, dar fata e in Ro, la mama. Peste o sapt. mergem si noi, sa ne reintregim familia.

Cum sa zic despre aceasta sarcina ... a fost neprevazuta, dar ff dorita. Adica, noi nu am mai folosit nici o metoda contraceptiva de cand am nascut-o pe S. Am lasat totul la voia intamplarii, daca e sa fie... Deci, de dorit ne doream, dar nu am planificat nimic. SI uita ca dupa 2 ani si s-a intamplat minunea. Nici nu mai speram ... oricum, e ff dorita sarcina. Iar faptul ca e baietel ... e in extaz sotul. Nu ca i-ar fi displacut inca o fetita, dar na, e baietel, o sa avem pereche, ce sa-ti doresti mai mult? Sa fie sanatosi cu totii!

Tot la dr. M mergi adica? Ce fel de tratament ai facut, pt. sarcina? Eu am o experienta tare placuta cu nasterea la M. (spital). A fost bine, conditii bune, personal ff dragut ... nici nu mi-as dori sa nasc in alta parte.

Anul asta fac 35 de ani. E drept ca atunci cand am facut amnio nu-i aveam impliniti, pt. cateva luni nu m-am potrivit ca sa zic asa. Tocmai asta a fost si motivul pt. care dr. m-a sfatuit ca ar fi bine sa o fac. Am facut-o deci in privat ca la spital nu mai era loc ... uite, daca ai de gand sa o faci (nu mai stiu cati ani ai, suntem de-o seama?), ar trebui sa o prenotezi de pe-acum. Da, de la 35 de ani (impliniti) e obligatorie si gratuita.

Cate sapt. ai? Cand ai avea termenul? Te mai asteptam si la Italia, ca sunt multe fetele insarcinate acum ..
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 31/07/10 @ 15:31 Reply with Quote
Buna ziua fetelor,

Parca m-a calcat un tren...

PETRO....facusem tratament ptr o lombalgie. Injectii si pastile. Patoloaga mi-a zis ca daca pana acum nu s-a intamplat nimic...va fi bine...dar sa nu zicem ca am trecut pericolul de tot. Deci astept morfologica. Pe 17 am acolo ecografia. Si mie mi-ar placea sa nasc acolo. Vreau alta schimbare.....si cred ca vreau cezariana....sa vad cum sa fac...... Eh...ar fi multe de vorbit despre acest subiect. Eu am 33 de ani. Nu stiam ca acusica faci 35, multi inainte fericiti. Eu am 9 sapt....DPN ar fi 1 martie. Tu? As vrea sa intru si la Italia...uneori nu am timp....alteori ma simt fuori luogo dat fiind ca nu am intrat de un secol.....Nu prea imi place aici ca nu am medicul meu. Adica mereu la orice vizita sau ecografie va fi altul. Merg acolo prin impegnativa rossa. Nu vreau sa fac amnio. Voi face DT cu translucenta nucala si atat.

ELLA esti deja la mare banuiesc!!! Vreau si euuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!




Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi


Back to top

abramburika
sento il profumo di mamma

Posted 31/07/10 @ 16:02 (Edited 31/07/10 @ 18:00) Reply with Quote
Am inteles despre tratament. Nu se compara, dar si eu eram cu antibiotice pt. o otita atunci cand am aflat de sarcina. Si eram tare speriata sa nu afecteze cumva. Insa tot asa mi s-a spus si mie atunci ... ori totul, ori nimic. Adica, daca e sa fie afectat fatul de la antibiotic, se va declansa un avort spontan, daca nu, e totul ok. Si uite ca a fost bine, ceea ce iti doresc si tie. Iata ca esti pe cale sa iti vezi visul implinit, acela cu o familie numeroasa, un copil de mana, unul in brate si sotul impingand un carut, parca asa iti doreai atunci cand ai pierdut sarcina. Esti o curajoasa, felicitari!
Deci nu mergi la un dr. anume. Eu merg in privat la M. (care lucreaza acolo, la M.) si voi naste tot acolo. La prima sarcina am avut un noroc chior, era de garda chiar M., am nascut cu medicul care mi-a urmarit sarcina. Asa a fost sa fie si am fost pe maini bune. Nu cred sa mai am acelasi noroc si acum, desi mi-as dori.
De ce vrei cezariana? Din cauza problemelor cu spatele? Eu am sa aleg tot epidurala, daca totul va fi bine si nu vor fi alte complicatii spre final.

Merci, multi inainte si tie! Am spus ce m-a determinat sa fac amnio, dupa multe dezbateri cu sotul, cu dr., informatii pe net si prietene care au facut-o, in primul rand varsta, chiar daca eram la limita.

Eu am 19-20 sapt., iar termenul pe 25 dec. Frumos mod de a petrece Craciunul, nu? Ne va aduce Mos Craciun un cadou ff pretios.

N-ai de ce sa te simti fuori luogo la Italia, fetele te cunosc, au mai intrebat de tine, chiar daca ai scris mai rar. Nu scrie nimeni din obligatie acolo, ci cand au timp, simt nevoia sa mai schimbe o vorba sau sa intrebe ceva sau pur si simplu pt. un salut.

Vreau si eu la mareeeeeee!!!
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 01/08/10 @ 13:41 Reply with Quote
PETRO da, va fi un Craciun memorabil. La cate sapt ai nascut-o pe Silvia
? Ca nu mai tin minte. Ai trimis-o in Ro ptr vacanta? Nu plange?




Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi


Back to top
# /23  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Next page