Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 117318
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 54199
3. Bilantz olguta12 48136
4. J D E monica70 38389
5. A murit Laura! craciunitza 29169
6. Un nou inceput...(2) danangie 27545
7. scrisoare catre mama Picasso 22241
8. Curiozitate! Ana68 21583
9. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 20210
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20180

post an entry in your weblog   Jurnalul lui danangie  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

danangie
Un nou inceput...(2)
Acest mesaj a fost trimis de danangie pe data de 27/07/2010 la 14:45 .:. 27546  vizionari .. Exista 221 raspunsuri la acest anunt
Ia sa vedem daca am inteles bine. Multumesc lui ADMIN ptr intelegere si rabdare. Nu e ca tin neaparat sa am un blog , sa-l fac sa arate nu stiu cum.....eu vreau doar sa scriu. Sper ca asa nu se va mai incarca greu, ca si eu am de multe ori probleme in a intra pe blog.

Ok, acum...multuesc tuturor ptr urari.
Eu sunt sigura ca voi avea tot baiat. Inima imi spune acest lucru.Si mi-am facut si testul ala din calendarul chinezesc si mi-a iesit tot baiat. Deci voi fi soacra cu trei nurori.

DARIA spatele continua sa ma doara.Dar de exemplu daca stau toata noaptea intinsa....asta se intampla cand nu dorm in cam cu Mattia.....a doua zi nu ma doare spatele. Si incepe sa ma doara si atunci cand mai fac curatenie.Si doar am spalat doar aragazul si chiuveta plus marmura din jur...si efectiv nu reuseam sa stau in picioare.A trebuit sa iau un paracetamol. Ecografia o am pe .....17 august.Da.Ca pe 19 am ctrl gincologic.Le cam incurc.....

Pa va pup




Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi



Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /23  

abramburika
sento il profumo di mamma

Posted 01/08/10 @ 13:53 Reply with Quote
Ciao!

La fix 39 de sapt. am nascut.

Am trimis-o de nevoie in Ro. Era planificat sa merg si eu cu ea, 2 luni in vacanta in Ro atunci cand am luat biletele. Am aflat apoi de sarcina si a trebuit sa revin in It pt. amnio si alte analize. Asa ca am preferat sa o las acolo, ca sa pot merge pe-aici sa imi rezolv treburile. Dar e greu, ff greu, fiind prima noastra despartire asa de mare ca timp si distanta. De buna voie nu o sa o mai fac asa curand. Cand va dori ea sa petreaca vacantele in Ro, pe la rude si bunici, da, cand o fi mai maricica.
Ea s-a acomodat bine, neasteptat de bine. Ii este mai bine acolo ca are mai multe activitati, pe la tara, toti o rasfata, se simte bine. Noi, nu prea, ca ii ducem dorul. Dar mai e un picut .. sambata viitoare plecam si noi catre ea.
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 02/08/10 @ 15:11 Reply with Quote
Off...cum se face ca ma doare spatele fix cand aline de munca??Nu reusesc nici macar sa stau in fund.....O durere de innebunesc....si acusi tre' sa ies afara cu baietii.




Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi


Back to top

szivarvany
green eyes`mom

Posted 02/08/10 @ 15:41 Reply with Quote
o imbratisare mare Dana, sa treaca durerile astea ingrozitoare.

Abramburika, apoi felicitari fata pt bb-albastru si ai ales un mod extraordinar de a petrece Craciunul, nici ca se putea mai frumos !!!

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
Back to top

abramburika
sento il profumo di mamma

Posted 02/08/10 @ 16:01 (Edited 02/08/10 @ 16:03) Reply with Quote
Ciao!!

dana - si acum, insarcinata fiind, nu se poate face nimic pt. durerile de spate? Adica mai urmezi vreun tratament? Eu am probleme mari cu constipatia in sarcina asta ... cu alimentatia am incercat tot ce se poate, tot ce am auzit, dar nimic. Mai am de probat ceaiul de crusin care am inteles ca ar fi eficient. Sa vedem.

daria - multumesc mult !! Mda, or sa fie frumoase sarbatorile noastre de anul acesta. Am insa asa o "nemultumire" pt. Silvia ... ca o sa fie agitatie multa atunci, eu pe la spital, un bb nou pe care sper sa il primeasca bine, fara gelozii prea mari care sa o afecteze. Si oare o sa mai vina Mosu' pt. ea, o sa mai aiba timp? Nu ma refer la cadouri, ca alea, sigur ... ci Mosu' in persoana (sssttt, secretul nostru, tati a fost Mos anul trecut). Ma gadesc la ea ca o sa aiba sarbatorile mai agitate. Poate totusi nasc mai devreme, astfel ca la Craciun sa fim in formatie completa, acasa ... sau dupa, intre CRaciun si Revelion. Na, ca sa vezi ce probleme imi fac eu acum.
Back to top

szivarvany
green eyes`mom

Posted 02/08/10 @ 16:15 Reply with Quote
Poi ea va castiga dublu: poate-i aduce si bb un cadou mare , iar moshul poate trece oricand pe acolo, extra-bonus
Cum il va chema pe bb ?

Chiar Dana, tu la ce nume te gandesti ???

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
Back to top

abramburika
sento il profumo di mamma

Posted 02/08/10 @ 16:36 Reply with Quote
Daaa, de cadouri nu o sa duca lipsa .. de la Mos, de la bb, important e sa aiba cine sa i le aduca. Asa frumoasa a fost anul trecut intalnirea cu Mosul!! Si acum, cat mai crede, as vrea sa ii ofer aceste momente.
Da, am ales si numele .. eram ff decisa inca de la inceput, pt. ambele situatii. Gabriel se va numi.

dana - povesteste-ne cum l-a primit Alessio pe Mattia, atunci in primele zile. Poate ai mai zis, dar eu n-am fost pe faza. Acum?
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 02/08/10 @ 21:16 Reply with Quote
Am plansul in gat sincer. Nu mai pot de durere. Tare imi este frica sa nu am eu de fapt acolo ceva mai naspa. Sincer stateam si ma gandeam zilele trecute.....eu durerile astea nimicitoare le am de cand l-am nascut pe Mattia, si imi aduc aminte momentul nasterii ca atunci cand trebuia sa iasa am avut impresia ca mi s-a "spart" osul sacru. Stiu nu e potrivit ca explicatie dar nici nu as gasi cuvinte....mai sunt 25 minute si vine Alin.In seara asta nici nu mai fac baie la baieti. Nu mai reusesc.....

PETRO....Alessio nu a avut ce a avut cu Mattia cat a avut ce a avut cu mine. Ce joc de cuvinte! Ma rog intelegi ce spun...nici nu reusesc sa fiu coerenta de durere...ca scriu si din picioare.....Deci Alessio nu a vrut sa se apropie de mine la spital. Tare mult am mai suferit....Plangeam noaptea pe ascuns....Asa acasa.....Alessio mi-a dus mult de tot dorul si imi zicea Alin ca erau momente cand mergea pierdut prin casa si zicea: mama, mati.....Inceputul a fost foarte drastic....atat ptr el cat si ptr noi.....eu eram varza din toate punctele de vedere. Uneori inchid ochii si tare imi doresc sa nu imi mai aduc aminte de acele momente. Alessio nu a mai fost leganat de la 8 luni. Deodata s-a cerut sa nu mai fie leganat. In schimb trebuie neaparat sa stea cineva cu el pana adoarme. Si aici a fost buba noastra. Mattia care avea colici....Alessio care plangea ca trebuia sa stea cineva cu el...eu singura ptr ca Alin era de munca.....d-ne ce perioada.....treceau si 2 ore pana sa reusesc sa-i adorm pe amandoi. Imi aduc aminte o seara cand efectiv i-am zis lui Alin sa vina acasa ca nu mai stiam ce sa le fac. Erau amandoi super naspa ca aveau aproape 2 ore ca plangeau incontinuu. Cea mai urata zi din viata mea de mama. Si efectiv Alin a plecat ptr o ora de la munca si a venit acasa sa ma ajute sa-l adorm pe Alessio. Dur. Foarte dur. Si au mai fost jdemii de nopti asa...Dar acum a trecut. Mattia a inceput sa poarte interes ptr Alessio cam pe la 4 luni.....ca atunci incepuse M sa rada in hohote la maimutarelile lui Alessio. Si lui A atata i-a trebuit sa nu se mai oprea din facut maimutareli. Acum " se iubesc " in felul lor. E foarte frumos sa-i vad uneori...de fapt sa-i pandesc cum se joaca. A ii tot explica lui M pe limba lui diferite lucruri. Foarte frumos.
Cam atat. Aaa si la inceput cand ceva nu ii convenea se ducea si-l batea pe M . bineinteles ca putine au fost momentele cand efectiv "l-am scapat".

As mai scrie dar nu mai pot.....va pup.

DARIA pup.

Aaa Petro...acum gravida fiind nu pot lua decat paracetamol care e apa de ploaie.




Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi


Back to top

LoraG76
The nutty squirrel

Posted 02/08/10 @ 22:47 Reply with Quote
Seara buna, fetelor!

Petro, felicitari pt. bebe albastru!

Dana, poti lua no-spa pt. dureri. Nu are cine sa-ti aduca/trimita din Ro? E sigur in sarcina, nu iti face probleme nici tie, nici bebelusului.

Nu mai tin minte cine m-a mai intrebat (in afara de tine, Dana, dar ti-am raspuns in PM) cum o sa nasc. Eu am de gand sa nasc natural, dar s-o vedea atunci ce si cum. Teama nu-mi este, nu mi-a fost nici la Iustina, dar sper sa nu fie d-ra prea mare, ca-i tabacesc fundul cand iese (glumesc).

O imbratisare pt. tine, Dana, sa-ti treaca durerile!

Lora, mami de Iustina si 35+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)


Back to top

marutzu
membru incepator

Posted 02/08/10 @ 23:55 Reply with Quote
dana imi plac baieteii tai....mult de tot. abrambu felicitari si tie. no spa dana este mai mult pt relaxarea musculaturii striate adik a organelor si mai ales a uterului cand ai contractii ...o sa mai intreb si eu pe la mine la svc ce poti lua in sarcina pt lomboiti trim si cateter daca vrei sa nasti cu peridurala si nu au aia pe acolo
Back to top

abramburika
sento il profumo di mamma

Posted 03/08/10 @ 10:51 Reply with Quote
Neata!!

marutzu, lora - multumesc .

dana - ma gandesc ca totusi o fi vreun tratament compatibil cu sarcina, pt. durerile tale de spate. Doar sa mergi la un specialist. Sau macar ceva mai puternic decat paracetamolul .. zic si eu, nu ma pricep.

Am inteles faza cu acomodarea. Pe mine sper sa ma ajute cumva faptul ca va merge la gradinita, deci va avea jumate de zi ocupata cu altceva, alte activitati, copii, jucarii etc. SI faptul ca intr-o prima perioada va veni mama la mine, deci un minim ajutor prin casa voi avea. Vroiam sa stiu strict relatia dintre ei, daca o sa-l accepte bine pe fratior. Acum pare incantata de bb din burtica, sa vedem cum va fi si dupa. In general e ff intelegatoare si cuminte, trebuie doar sa ii explici, da vb mult cu ea.
Back to top
# /23  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page