|
monica70
| 10/01
STEAUA MEA POLARA ZODIA RACULUI "Ce bine ar fi fost sa fiu un rac autentic, sa merg constant înapoi. Te-as întalni printre amintiri si dupa ce te-as gasi nu ti-as mai da drumul, te-as tari cu mine înapoi, sa ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui monica70 | 3 raspunsuri |
|
monica70
| 08/01
LA MULTI ANI IONEL! Nu stiu unde esti,undeva departe,departe,prin Chicago cred.Nu ne-am mai vazut de la 17 ani,nu ne-am mai auzit la telefon de la 24 de ani - si acum avem amandoi 38.Inca mai pastrez scrisorile ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui monica70 | 4 raspunsuri |
|
monica70
| 22/12
DE LA LUME ADUNATE SI IARA LA LUME DATE ... "Oamenii dificili pot fi blestemul vietii, o pacoste sau un chin pe care suntem nevoiti sa-l suportam. Cum totul are o rezolvare, important este sa descoperim cheia catre miezul acestei ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui monica70 | 9 raspunsuri |
|
monica70
| 16/12
J D E Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui monica70 | 589 raspunsuri |