|
ZODIA RACULUI "Ce bine ar fi fost sa fiu un rac autentic, sa merg constant înapoi. Te-as întalni printre amintiri si dupa ce te-as gasi nu ti-as mai da drumul, te-as tari cu mine înapoi, sa ne iubim tineri si nevinovati, dupa care, mereu înapoi, te-as tara mai departe, spre copilarie, ne-am juca inocenti psna ce, obositi de joc si de inocenta, am disparea într-un mit. Dar nu sunt un rac autentic, în zadar ma tot laud cu zodia mea, sunt condamnat sa merg înainte si tot ce pot e sa tarasc între clestii mei de rac toata memoria mea, fara sa cedez nimic, nimic, nimic, cu riscul ca povara ei uriasa sa ma ucida într-o zi." ALEXANDRU PALEOLOGU
Si eu sunt "rac" ,nu stiu daca autentic sau ba.Cert e ca tarasc si eu dupa mine atatea amintiri ce rabufnesc uneori pe neasteptate,la un anumit miros,la un sunet,la o raza de lumina. http://www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4 Mi s-a pus pata pe melodia asta de cateva zile si imi vine a dansez,sa dansez,sa dansez si sa visez iar.Sa visez.Da,sa visez.Am uitat de-o vreme sa mai visez.N-am mai avut timp.Nu se mai poate asa.De anul asta o sa fiu iar EU.Macar 5 minute pe zi.
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il întâlnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|