Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 117988
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55507
3. Bilantz olguta12 49383
4. J D E monica70 39714
5. A murit Laura! craciunitza 30251
6. Un nou inceput...(2) danangie 28713
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 25101
8. scrisoare catre mama Picasso 22812
9. Curiozitate! Ana68 22302
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20677

post an entry in your weblog   Jurnalul lui flaviutza  Ultimele 50 de mesaje   
Necunoscut
flaviutza
  12/04  te iubesc pe tine..si tigara de dupa.
20 ianuarie 2003..iarna cu zapada multa. atat de multa ca ma inghite de-a dreptul. stau si calculez rapid de cat timp nu l-am vazut pe Edu. mult,vreo 6 luni.probabil ca am reusit sa ma misc ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui flaviutza
3 raspunsuri
Necunoscut
flaviutza
  01/04  Goodbye, Milky way
Shall I go, shall I stay 107 light years away many times, so many doubts But no reason to talk about Mission is over, mission is done I will miss you, children of the sun Now it's time to go away ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui flaviutza
0 raspunsuri
Necunoscut
flaviutza
  01/04  porumbel cu adidasi
Am fost dupa paine azi dimineata. si-am gasit un porumbel cu aripa rupta. l-am luat acasa, il am langa mine acusi, intr-o colivie .sta si se uita la mine. sa vezi ce o sa se bucure fi-mea cand va ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui flaviutza
2 raspunsuri
Necunoscut
flaviutza
  01/04  child in us
nu-mi amintesc mai nimic..nici primul pahar de sampanie cu miros de piersica, nici prietenul trimis de urgenta la plimbare , nici motorul turat la maxim pe drum de tara,nici vocea calda linistita ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui flaviutza
1 Raspuns
Necunoscut
flaviutza
  31/03  Iepurasul Milka si alte intamplari la cumparaturi
E vineri seara. era de fapt, acum e clar sambata seara si eu n-am ce face.deci e vineri seara. nu-mi vine sa fac nimic, am copilotul plecat la bunici si fara copilot ma misc in reluare(nu ca m-as ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui flaviutza
1 Raspuns