|
nu-mi amintesc mai nimic..nici primul pahar de sampanie cu miros de piersica, nici prietenul trimis de urgenta la plimbare , nici motorul turat la maxim pe drum de tara,nici vocea calda linistita ce-mi spunea sa stau cuminte ca nu se moare de la un strop de sampanie,nici usa de la intrare deschisa greoi cu o cheie ce nu voia neam sa intre...eu nu-mi amintesc mai nimic...copilul din mine isi aminteste ca voia cu tot dinadinsul sa devina adult...si muzica asta sublima pusa din nou si din nou..si camera linistita si lumina difuza..un strop de luna plina si un strop de la lemnul din soba..si un strop din ochii tai evitandu-i pe ai mei...hehe, poate am pus putina sampanie pe limba insa nu destula cat sa nu vad ca tremuri,si nu de frig...si totul se pierde intr-o atingere curata, intensa dar cuminte. nu mai stiu nimic, nu mai simt nimic,ultima farama de rationament s-a stins...e ciudata lumea adultilor, e ametitoare..are gust de sampanie frantuzeasca.totul devine confuz ,versurile astea imi vibreaza adanc in minte si-n ureche..."prasanna vadanaaM saubhaagyadaaM bhaagyadaaM hastaabhyaaM abhayapradaaM maNigaNair- naanaavidhair-bhuushhitaaM "...sa nu ma-ntrebi acum ce inseamna ,am uitat si de sanscrita asta ciudata si de univers si de tot...si de mine..si de focul din soba ..doar simt un melange ambiguu de sentimente si simtiri,de atingeri si gusturi ..si suvita ta de par are gust de sampanie...si ma pierd si ma regasesc si vreau sa ma pierd din nou..copilul nu mai e...
daca ar fi stiut ca lumea adultului presupune mai mult, copilul din mine ar fi inteles.
Adultul de azi intelege.....si-ti multumeste pentru fericirea mea de acum,pentru usa pe care mi-ai deschis-o. si sper sa-ti gasesti intr-o zi propria fericire...
For to us a child is born, to us a son is given: and the government will be upon his shoulder.. Some day you came And I knew you were the one You were the rain, you were the sun But I needed both, cause I needed you You were the one I was dreaming of all my life When it is dark you are my light But don't forget Who's always our guide It is the child in us
http://www.youtube.com/watch?v=fGPZkPT7SFs
Multumesc.
Alexia 02.05.2004(filmulete) Blogu'personal
Trimite reactia ta
|