Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 117988
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55507
3. Bilantz olguta12 49383
4. J D E monica70 39714
5. A murit Laura! craciunitza 30251
6. Un nou inceput...(2) danangie 28713
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 25102
8. scrisoare catre mama Picasso 22812
9. Curiozitate! Ana68 22302
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20677

post an entry in your weblog   Jurnalul lui flaviutza  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
flaviutza
child in us
Acest mesaj a fost trimis de flaviutza pe data de 01/04/2007 la 02:04 .:. 1996  vizionari .. Este 1 raspuns la acest anunt
nu-mi amintesc mai nimic..nici primul pahar de sampanie cu miros de piersica, nici prietenul trimis de urgenta la plimbare , nici motorul turat la maxim pe drum de tara,nici vocea calda linistita ce-mi spunea sa stau cuminte ca nu se moare de la un strop de sampanie,nici usa de la intrare deschisa greoi cu o cheie ce nu voia neam sa intre...eu nu-mi amintesc mai nimic...copilul din mine isi aminteste ca voia cu tot dinadinsul sa devina adult...si muzica asta sublima pusa din nou si din nou..si camera linistita si lumina difuza..un strop de luna plina si un strop de la lemnul din soba..si un strop din ochii tai evitandu-i pe ai mei...hehe, poate am pus putina sampanie pe limba insa nu destula cat sa nu vad ca tremuri,si nu de frig...si totul se pierde intr-o atingere curata, intensa dar cuminte. nu mai stiu nimic, nu mai simt nimic,ultima farama de rationament s-a stins...e ciudata lumea adultilor, e ametitoare..are gust de sampanie frantuzeasca.totul devine confuz ,versurile astea imi vibreaza adanc in minte si-n ureche..."prasanna vadanaaM saubhaagyadaaM bhaagyadaaM
hastaabhyaaM abhayapradaaM maNigaNair-
naanaavidhair-bhuushhitaaM "...sa nu ma-ntrebi acum ce inseamna ,am uitat si de sanscrita asta ciudata si de univers si de tot...si de mine..si de focul din soba ..doar simt un melange ambiguu de sentimente si simtiri,de atingeri si gusturi ..si suvita ta de par are gust de sampanie...si ma pierd si ma regasesc si vreau sa ma pierd din nou..copilul nu mai e...

daca ar fi stiut ca lumea adultului presupune mai mult, copilul din mine ar fi inteles.

Adultul de azi intelege.....si-ti multumeste pentru fericirea mea de acum,pentru usa pe care mi-ai deschis-o. si sper sa-ti gasesti intr-o zi propria fericire...

For to us a child is born,
to us a son is given:
and the government will be upon his shoulder..
Some day you came
And I knew you were the one
You were the rain, you were the sun
But I needed both, cause I needed you
You were the one
I was dreaming of all my life
When it is dark you are my light
But don't forget
Who's always our guide
It is the child in us

http://www.youtube.com/watch?v=fGPZkPT7SFs

Multumesc.