Rugaciune colectiva pentru a avea copii (49)

Rugaciune colectiva pentru a avea copii (49) | Autor: Livsy

Link direct la acest mesaj






RUGACIUNE ORTODOXA COLECTIVA
PENTRU A DOBANDI PRUNCI SANATOSI



CAPITOLELE:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48



Sa ne rugam impreuna si pentru ajutorul celor care au nevoie.
Doamne atinge-le sufletul si vindeca-le trupul!


Alina, Adrian, Cristina, Alexia, Alexia Maria, Cosmin, Andrei, Emilia (Mimi), Elena, Alexandra Mihaela, Victoria, Maria, Iulica si familia, Florin, Maria, Marioara, Viorel, Lucia, Gheorghe


ISTORIA SI CALEA NOASTRA SPRE PRUNCII DORITI (scris de Anadomnica):
Acest topic a fost deschis in 27 iulie 2007 la initiativa lui cleopatra70 (Claudia) care a dorit sa uneasca in rugaciune aspirantele la statutul de mamici de pe tot cuprinsul tarii si al lumii chiar! Astfel, drumul noastru pe calea rugaciunii a inceput prin indemnul Claudiei la "unire" spirituala la orele 21 ale fiecarei zile, fiecare in camara proprie, cu o lumanare de ceara curata aprinsa. A fost propus spre citire Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului urmat sau precedat de pomenirea numelor de botez ale aspirantelor. Pentru ca de-a lungul timpului s-au alaturat grupului acestuia minunat fete din toate colturile lumii (din Japonia pana in Canada si America) si datorita diferentelor mari de fus orar s-a renuntat la citirea acatistelor la o ora exacta,urmand insa ca fiecare aspiranta sa-si stabileasca singura timpul pentru rugaciune. Deasemenea, pentru ca multe fete au primit indemnuri de la duhovnicii proprii de a citi alte acatiste pentru indeplinirea dorintei arzatoare, s-a ajuns la concluzia ca fiecare fata va face canonul sau asa cum i-a fost randuit, citind acatistele "prescrise" de duhovnici, insa rugandu-se nu doar in nume propriu, ci in numele acestei intregi comunitati virtuale de aspirante.

Apoi au inceput sa rasara minunile rugaciunii colective: Claudia - initiatoarea acestui minunat topic - a anuntat printre primele starea noua de cu care a fost binecuvantata. I-au urmat la scurt timp alte si alte fete minunate care au primit darul cu credinta si care au continuat sa se roage alaturi de celelalte aspirante. Astfel a mai aparut o listuta de in prima pagina a topicului.

La inceputul primaverii lui 2008 au fost anuntate si primele nasteri binecuvantate! Asadar Domnul a facut Binecuvantare!

In lupta noastra, in afara de rugaciunea zilnica si de pomenirea numelor fetelor aspirante si gravidute fiecare fata incearca sa trimita pomelnice si acatiste cu numele noastre la manastirile si bisericile din jur. Doamne ajuta!


Minunile noastre:
fiind un topic atat de special, nu puteau lipsi de aici minunile.
Au dobandit darul Vietii intr-un mod deosebit si minunat:
- in primul rand Claudia care a initiat topicul si a dus munca de "constructie, sustinere (morala) si promovare"
- Aditi (Adriana-Olimpia) a devenit mamica fericita desi inainte de zamislire doctorii nu-i dadeau nici o sansa avand in vedere o prolactina mult peste medie. A tinut un canon timp de 40 de zile: dimineata Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil si seara Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, a postit postul Sfintei Marii si minunea nu a intarziat sa apara la foarte scurt timp dupa terminarea canonului.
- in urma canonului dat de Parintele Iordache de la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi din Bucuresti - pe care fetele l-au tinut cu strictete - au primit darul vietii Suflet (Elvira) si Hera25 (Adriana) .
- de precizat aici si ainigriv (Virginia) care a primit darul sau in mod minunat exact inainte de pelerinajul din Grecia. Astfel pruncul sau a primit binecuvantare de la toti sfintii, mama sa nestiind ca in acest pelerinaj purta un sufletel in pantec care dorea si el sa se inchine Sfintelor Moaste.


*** Urmeaza minunile anului 2009 ***
- Anaomaria (Anamaria) a urmat in postul Craciunului canonul dat ei de parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda (acest canon a fost dat pentru ea si sot si a constat in 40 de zile de post trupesc, 4 zile pe saptamana mancare de post fara ulei si la sfarsit a primit frunze din palmierul Sf. Sava din care a facut un ceai si a baut impreuna cu sotul). In luna ianuarie 2009 a anuntat ca este fericita posesoare a unei burtici .
- Mai multe fete din grupul nostru au primit binecuvantarea Domnului si s-au vazut dupa ce s-au rugat, fiecare dupa cum i-a dictat sufletul, Sfantului Nectarie, ale carui moaste se afla la Manastirea Radu Voda din Bucuresti.
- Noce (Carmen-Gabriela) s-a rugat la Manastirea Radu Voda si a citit Acatistul Sfantului Nectarie, iar pe 9 noiembrie a petrecut ziua Sfantului nostru drag la coada pentru a se ruga sfintelor moaste. La putin timp dupa aceea ne-a anuntat minunata veste.
- Criss_2081 (Cristina-Iuliana) si-a propus sa tina singura un canon in care sa posteasca si sa citeasca Acatistul Sfantului Nectarie. La putin timp dupa acest canon a avut testul cu doua liniute.
- Dupa mai multe inseminari nereusite, Mada23 (Andreea-Magdalena) si-a pus speranta in Sfantul Nectarie. Coincidenta sau chiar Sfantul au adus-o in Bucuresti chiar de hramul manastirii, unde a trait cele mai inaltatoare rugaciuni. A continuat sa citeasca acatistul sfantului pana cand a aflat vestea cea mare: Dumnezeu i-a plantat un samburel in burtica.
- Laurraa(Laura Maria) a ramas insarcinata dupa un pelerinaj la manastirile din Moldova, la manastirea Caraiman (Busteni) unde s-a rugat la Copacul Sfant pentru zamislire si nastere de prunci sanatosi si la manastirea Sihastria de Rarau unde se afla icoana facatoare de minuni. La fix 40 de zile de la perelinaj si de citire a acatistelor lasate peste tot, pe 8 septembrie, de Sfanta Maria a ramas insarcinata. La sfarsitul primului trimestru de sarcina era sa piarda sarcina, Dumnezeu a luminat-o si a fost la dr, s-a uns cu mir de la Sf Nectarie, a citit acatistul Sf Necatrie si a reusit sa fie bine.

(Despre Anadomnica scrie Livsy):

Ana-Domnica, prietena noastra care s-a ocupat de acest topic cu Credinta si entuziasm, neobosita, gasind in inima ei bunatate si intelegere pentru fiecare dintre noi, scriindu-ne cuvinte de zidire, rugaciuni, indemnuri si vorbe bune, ne-a anuntat la sfarsitul lunii februarie ca Minunea s-a intamplat si in viata ei! Multumindu-I Lui Dumnezeu, ea se simte profund indatorata si pentru ajutorul primit de la mijlocitorii nostri catre El, in primul rand Maicuta Domnului, Sfinta Paraschiva si Sfintii Parinti Ioachim si Ana.
Ea a purtat brauletul atins de Braul Maicii Domnului in timpul Postului Craciunului si in februarie, chiar inainte de a afla ca este insarcinata, a considerat important sa fie spovedita si impartasita si a citit foarte des Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. De ziua Sfintei Paraschiva (14 octombrie), anul trecut, a asteptat ore in sir pentru a se inchina Preacuvioasei, neuitatnd mai apoi sa ii multumeasca pentru Darul primit prin inchinare la Sfintele Sale Moaste oridecateori a putut merge la Biserica Sfintei. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, fetita Anei Domnica se va naste sanatoasa in apropierea zilei de 14 octombrie.


Rugaciunea sotilor care nu au copii
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.


Acatiste folositoare pentru zamislire si nastere de prunci buni:
Acatist de multumire: "Slava lui Dumnezeu pentru toate"
Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
Acatistul Maicii Domnului - bucuria tuturor celor necajiti
Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului
Acatistul Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana
www.biserica.org/Publicatii/Acatiste/20/index.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Ierarh Spiridon
Acatistul Cuviosului Parintelul nostru Stelian
www.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfantului_Mare_Mucenic_Pantelimon-130-6945.html" target="_blank">Acatistul Sfantului Pantelimon
Acatistul Sfantului Nectarie Taumaturgul
Acatistul Sfantului Ierarh Nectarie din Eghina, Noul facator de minuni
www.crestinortodox.ro/acatiste/67054-acatistul-sfintei-parascheva" target="_blank">Acatistul Sfintei Parascheva



Si Acatiste audio:
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Domnului_Iisus_Hristos-2122.html" target="_blank">Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos
www.crestinortodox.ro/Asculta__Acatistul_Slava_lui_Dumnezeu_pentru_toate-2415.html" target="_blank">Acatist de multumire:"Slava lui Dumnezeu pentru toate"
www.crestinortodox.ro/asculta/a3640-acatistul-sfantului-nectarie-de-la-eghina" target="_blank">Acatistul Sfantului Nectarie de la Eghina


Carti:
www.manastirea-crasna.com/carti/Iosif%20Agapitos%20-%20Sfantul%20Nectarie%20Sfantul%20iubirii.pdf" target="_blank">"Sfantul Nectarie, Sfantul iubirii", de Iosif D.Agapitos
www.danionvasile.ro/carti.php" target="_blank">Carti de Danion Vasile


Harta online cu manastirile din Romania


Lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni:
1.Etra(Cristina)
2.Cristianca(Anca-Felicia)
3.Leny(Elena)
4.Magduta10(Magda)
5.Andriushca(Andreea)
6.Ysa26(Elena)
7.Alexela(Alexandra)
8.Anaoi(Ioana-Eugenia)
9.Aldolina(Eugenia-Viorica)
10.mmc_nd(Malina-Mihaela)
11.Nichi(Oana)
12.Kerstin(Cristina)
13.Iulita(Simona-Manuela
14.dory_iancu74(Dorina)
15.Mihaela
16.Gaviotita(Angela)- ortodoxa
17.IreneCAM(Andra-Maria)
18.Gabrieluta(Mihaela-Gabriela)
19.Marryan(Mariana si Valeriu)
20.Gabrielarusu(Nicoleta-Gabriela)
21.Rony74(Veronica)
22.georgia_c(Georgiana si Gabriel-Martinel) - ortodoxa;
23.Maria68(Delia-Marta)[/
blue]
24.Dariela(Denisa-Mihaela)
25.Livsy(Ana-Livia)
26.Andreea81(Andreea-Elena)
27.Ryta(Aurica-Rita)
28.Dara(Andreea-Claudia)
29.Sandaa(Sava si Gavrila) - ortodoxa
30.Kineta(Florentina)
31.Simonasima(Simona)
32.Oana_B(Oana-Teodora)
33.Gra26(Gratiela)
34.Daro6(Roxana-Nicoleta)
35.Ira79(Irina)
36.Bususbl(Isa)
37.Oana2006(Oana-Madalina)
38.Fulg(Ioana)
39.Rocsy2007(Roxana)
40.Montytaiana(Ana)
41.Tudormiha(Mihaela)
42.Pinguina(Ana-Maria)
43.Blanche(Bianca)
44.Rodicaosoian(Rodica)
45.Melusica(Mihaela)
46.Pysypisi(Cora)
47.Simona.Lali(Simona-Paraschiva)
48.Irene-Mariana
49.Cocoleta(Nicoleta-Constanta)
50.Karelina(Monica)
51.Florelacri(Lacrimioara)
52.Lilica75(Elena si Ciprian)- ortodoxa

53.sukisuki(Lucia)
54.gabi200(Ionela)

55.Alinata(Alina)
56.Anidaz(Adina-Nicoleta)

57.Gadaleane(Elena-Cornelia)
58.AndreeeaNogy(Andreea)
59.Laura2008(Laura-Cristina si Iulian) - ortodoxa
60.MaraAnisia(Mara-Iulia si Catalin Constantin) -ortodoxa
61.Shaki(Mihaela)
62.Alexia86 (Alexandra)
63.muchy (Alina-Simona)
64.Ruxandrada (Ileana-Ruxandra)
65.Doris_71 (Doinita)
66.Ingridut (Ingrid)
67.bb_wanted (Geanina)
68.angi25 (Angelica)
69.katymana (Ecaterina si Marian)
70.unducthable (Diana)
71.LunaNueva (Alexandra-Ileana si Anastasios)
72.evanescence (Silvia-Cristina si Petru Alin) -catolica
73.anastacia (Cristina-Cleopatra si Cristian)
74.sucitul1 (Florica si Sebastian)
75.monica_1979 (Elena-Monica)
76.raculete (Iuliana)
77.luca2008 (Iuliana) - ortodoxa
78.rocsy2007 (Anamaria Roxana si Daniel)
79.mariaraluca (Maria Raluca si Ionel)
80.diazavate(Ana si Constantin) - ortodoxa
81.fabiola73(Fabiola si Alin)
82.jasmine30(Adina Maria si pr.Marius Dragos) -ortodoxa
83.gabrielita_r(Gabriela si Victor)
84.ralucuza2000(Elena Raluca si Ovidiu Cristian)
85.mirela05(Mirela si Octavian)
86.ank24(Anca)
87.Zamfir.mel(Mihaela si Cosmin)
88.claudela(Claudia)
89.iaura21(Mihaela Aurelia)
90.ralu27(Raluca)
91.winter(Alina-Valentina)
92.Dragaica(Andreea-Georgiana si Andrei)
93.Gianina34(Elena-Gianina si Mihai)
94.Ioanatugs (Ionica si Radu Mihai) - ortodoxa
95.claudiaandor (Claudia Severina si Alexandru Relu)
96.mihaele(Nicoleta-Florina)
97.speranta2008(Gabriela si Ion) - ortodoxa
98.krika(Antoneta-Cristina)
99.sandyprs(Alexandra)
100.ioana olaf(Ioana)
101.Sorinake (Sorina-Daniela si Marian)
102.Ge@n@(Geanina si Dorel)
103.nicoleta_8(Nicoleta-Ioana)
104.maria08(Maria si Vasile) -ortodoxa
105.crinna_diana(Crina Diana)
106.KoraPop(Diana-Corina si Manta)
107.Alexa_(Solomonia si Aurelian) - ortodoxa rit vechi
108.cd_lavinia(Doina-Lavinia si Vasile)
109.stuart(Mariana)
110.sufletel_80(Dorina si Bogdan Cristian)- ortodoxa
111.housepoket480(Emilia-Madalina, pr. Alexandru Constantin si Matei Alexandru)
112.ANITA75(Ioana si Sevastian) - ortodoxa
113.happymum(Gina si Sevastian)- ortodoxa
114.pogonici1977(Maria Irina)- ortodoxa
115.elenii(Elena si Gabriel) - ortodoxa
116.Delphinas(Veronica si Mihai) - ortodoxa
117.cipicah(Delia, Dumitru-Ciprian si Ioana-Eleonora) - ortodoxa
118.elleny78(Elena si Costin) - ortodoxa
119.arianutza(Ana Maria) - ortodoxa
120.sophie76(Daniela si Bogdan) - ortodoxa
121.Silvy24(Silvia) - ortodoxa
122.Theiuta(Andreea Theodora si Valeriu) - ortodoxa
123.ingeras26a(Andreea, Catalin-Alexandru si Maya-Maria) - ortodoxa
124.dedus75(Adina) - ortodoxa
125.raluca30(Raluca) - ortodoxa
126.mvb(Monica) - ortodoxa
127.adi76(Adriana) - ortodoxa
128.jujuka(Ioana si Horia Mihai) - ortodoxa
129.sissica(Maria Simona si Nicolae) - ortodoxa
130.nanei(Oana si Adrian) - ortodoxa
131.aditzaC(Adriana-Corina si Gabriel) - ortodoxa
132.anka_daria77(Silvia_Ancuta si Darie Stefan) - ortodoxa
133.deeva73(Claudia si Florin)- ortodoxa
134.Miha3(Mihaela si Alin)- ortodoxa
135.any75(Anisoara si Constantin)- ortodoxa
136.speranta(Angelica si Vasile)- ortodoxa
137.bubu73(Mioara si Marian)- ortodoxa
138.A_driana(Adriana si Jozsef)- ortodoxa
139.maria_scu(Maria si Florin)- ortodoxa
140.aruam(Aura si Cristian Silviu)- ortodoxa
141.ariana73(Anisoara si Dorin Petrisor)- ortodoxa
142.andrasonia(Andra si Adrian)- ortodoxa
143.bebe3(Cristiana si Florin)- ortodoxa
144.Magdita(Maria-Magdalena si Iulian-Laurentiu)- ortodoxa
145.danuk(Daniela si Adrian)- ortodoxa
146.tzuiumic(Cristina Elena)
147.pusichet(Ana Maria)
148.mada23 (Andreea-Magdalena si Nelu)- ortodoxa
149.mamieea(Andreea si pr.Ionut)- ortodoxa +
150.ALRAK(Karla si Claudiu) - ortodoxa
151.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian+Antonia Ioana Teodora)- ortodoxa; Alina
152.monimo(Monica si Mihai) - ortodoxa
153.carmelly(Carmen-Mihaela si Vartan) - ortodoxa
154.Lianaalba(Anca) - ortodoxa
155.Iris_23(Stefania si Vasile)
156.babiela (Anuta Gabriela si Gabriel)
157.Cris_25 (Cristina)
158.medamaya1 (Florica si Cristian+Maria)
159.caciantoni (Elena-Cristina si Marius-Nicusor)- ortodoxa
160.Daniela_xy (Irina si Constantin+Maria)
161.Yoyoyo (Mirela si Iosif)
162.Elenus26 (Elena si Gabriel)
163.Ioannoula (Ioana si Fotis)
164. Cora79 (Mariana-Corina si Sorin-Florin)
165. Jasmin012 (Nicoleta)
166. Danutza2783 (Dana Gabriela si Dumitru)
167. RodiMoni (Rodica-Monica si Florinel)
168. trutzi (Andreea)- ortodoxa
169. silvi.81 (Silvia-Veronica si Marcel)
170. angel33(Angelica si Florin)- ortodoxa
171. verygu (Veronica)


Lista gravidutelor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:



RUGACIUNE PENTRU PRUNCUL CE SE AFLA IN PANTECELE MAMEI

Doamne,Cel ce ai zis oamenilor: "Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul", binecuvantand nasterea de prunci, arata mila Ta acestui prunc care se afla in pantecele maicii sale, si ajuta-l sa se nasca la vremea randuita de Tine. Da-i lui, Doamne,crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestui copil care n-a vazut inca lumina soarelui. Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc. Nu ne parasi acum nici pe noi, robii Tai, ci ocroteste-l cu harul Tau pe pruncul acesta al nostru si binecuvanteaza nasterea lui dupa multimea milostivirii Tale. Iar mai apoi, luminandu-l cu Sfantul Botez, sa Il faci pe el un madular ales al Sfintei Tale Biserici, ca sa Te laude si sa Te binecuvanteze in toata viata lui si in vecii vecilor.
AMIN.

Marie Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul Tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin


1.dasalina(Alina Elena) - ortodoxa
3.analuci(Luciana si Alexandru Dumitru)
4.marijan90(Ana-Maria si Mihai)- ortodoxa
5.Claudelle(Oana-Claudia si Ioan Ovidiu)
6.mihaela amalia(Maria-Mihaela si Constantin Cristian)- ortodoxa + Amalia
7.oana80(Oana-Aurelia si George-Iulian) - ortodoxa
8.oanka80(Oana si pr.Paul) - ortodoxa
9.florela30(Florela si Aurel) - ortodoxa
10.Ioanact(Alina-Gabriela, Pr. Ciprian Sergiu +Ioana)- ortodoxa
11.pamy_ggg(Georgeta Pamela si Cornel)- ortodoxa
12. Ally000 (Alinna)
14.vvvvv(Victorita si Gheorghe) - ortodoxa
Lista mamicilor prin rugaciune catre Dumnezeu si toate puterile ceresti:



Rugaciunea femeii inainte de nastere
Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul a toata lumea, inconjoara-ma pe mine, pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin.


Rugaciunea mamei dupa nastere
Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

1.Adela Achim(Maria-Adela)Stefan
2.Aditi(Adriana-Olimpia)Andrei
3.Cleopatra70(Claudia)Gabriel-Cristian si Andrei-Marian DPN 25.03.2008
- ortodoxa
4.Ainigriv(Virginia-Adriana)Maria
5.Suflet(Elvira) Bogdan
6.Syris(Marinela)Iulia
7.Ali(Alina)Andrei

8.Maryb(Mariana)Mario Gabriel
9.valeria72(Valeria)
10.Hera25(Adriana)Lorena Elena
11.Cami Antonia(Camelia si preot Lucian)Antonia Ioana Teodora
12.alina27(Alina Luciana si Marius Danut)Rares
13.Pisik06(Ioana) Ana Bianca
14.Bubulina1(Karen)Rares Stefan
15.Carmencar(Carmen-Ionica)Valentin Cristian

16.laurra(Laura Maria)- Maya Teodora
17.Liana30(Mariana-Gabriela)
18.gigelica20(Lucica-Florentina si Gabriel Teodor)
[blue]19.Ganesha(Gina)-Stefan Amir
[b]20. Silvi8 (silvia) - Crina
21. Koko_01 (Corina))-[b]Cezar Constantin

22. Cris_2081(Cristina-Iuliana) - Ioan Victor
23.noce (Carmen-Gabriela si Virgil) - Filip
24.medamaya1 (Florica si Cristian) - Sofia Maria
25.crisis81 (Cristina-Camelia) - Teodora
26.Daniela_xy (Irina si Constantin) - Maria
27.vally (Valentina Daniela si Mihaita) - Gloria Adelina
28. smoly (Cristina Mihaela si Marian)
29. Iuca (Viorica) Bogdan Andrei si Bianca Ioana
30. Anaconda2(Ana) Paul Daniel
31. Anaomaria(Anamaria si pr.Ciprian) Maria-Parascheva -ortodoxa
32. ingeras70(Iuliana si Florin) Teodor Mihai - ortodoxa
33. Anadomnica(Ana-Domnica si Marius-Cristian)Maria -ortodoxa
34. Camy_pus(Elena Camelia)Flavius-Cristian - ortodoxa
35. Danangie(Daniela-Angela)Alessio Michele, Mattia Gabriel




Mail-ul comun este: mamici2010@yahoo.com

Cum se deschide un nou capitol:
-capitolul nou se deschide in jur de pagina 20
-se lucreaza cu doua pagini deschise
-subiect nou cu titlul "rugaciune colectiva pentru a avea un copil" +nr. de capitol
-cu butonul "reply with quote" (foita cu sageata verde de deasupra mesajului) se ia textul de la mesajul cu listuta din cap de la subiectul vechi si se copiaza in primul mesaj din capitolul nou si se scot tag-urile [quote] de la inceput si de la sfarsit ca sa apara textul scris normal nu ca si cand ar fi citat.
-apoi se pune mesaj la sfarsitul capitolului vechi cu anunt ca a fost deschis capitol nou plus link-ul capitolului nou.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa ne ocroteasca pe toti.
Livsy multumim pentru noul capitol

tuturor si o noapte linistita.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Karla,

Va trimit si eu un Psalm:

Psalmul 44
Un psalm al lui David, pentru cei ce se vor schimba. Fillor lui Core, spre intelegere, cantare pentru cel iubit

1. Cuvant bun raspuns-a inima mea; grai-voi cantarea mea Imparatului.
2. Limba mea este trestie de scriitor ce scrie iscusit.
3. Impodobit esti cu frumusetea mai mult decit fiii oamenilor; revarsatu-s-a har pe buzele tale. Pentru aceasta te-a binecuvantat pe tine Dumnezeu, in veac.
4. Incinge-te eu cabia ta peste coapsa ta, puternice,
5. Cu frumusetea ta si cu stralucirea ta. Incordeaza-ti arcul, propaseste si imparateste,
6. Pentru adevar, blandete ei dreptate, si te va povatui minunat dreapta ta.
7. Sagetiie tale ascutite sunt, puternice, in inima dusmanilor imparatului; popoarele sub tine vor cadea.
8. Scaunul Tau, Dumnezeule, in veacul veacului, toiag de dreptate toiagul imparatiei Tale.
9. Iubit-al dreptatea ei si urat faradelegea; pentru aceasta Te-a uns pe Tine, Dumnezeul Tau, cu untdelemnul bucuriei, mai mult decat pe partasii Tai.
10. Smirna si aloea imbalsameaza vesmintele Tale; din palate de fildes cantari de alauta Te veselesc; fiice de imparati intru cinstea Ta;
11. Statut-a imparateasa de-a dreapta Ta, imbracata in haina aurita si prea infrumusetata.
12. Asculta fiica si vezi si pleaca urechea ta si uita poporul tau si casa parintelui tau,
13. Ca a dorit Imparatul frumusetea ta, ca El este Domnul tau.
14. Si se vor inchina Lui fiicele Tirului cu daruri, fetei Tale se vor ruga alesii poporului.
15. Toata slava fiicei imparatului este inauntru, imbracata cu tesaturi de aur si prea infrumusetata.
16. Aduce-se-vor imparatului fecioare in urma ei, prietenele ei se vor aduce Tie.
17. Aduce-se-vor intru veselie si bucurie,
18. Aduce-se-vor in palatul Imparatului.
19. In locul parintiior tai s-au nascut tie fii; pune-i-vei pe ei capetenii peste tot pamantul.
20. Pomeni-vor numele tau in tot neamul;
21. Pentru aceasta popoarele te vor lauda in veac si in veacul veacului.


Sa fie de folos!

Doresc TUTUROR ca acest capitol sa fie unul plin cu vesti bune si frumoase! Cine e urmatoarea graviduta?

Va imbratisez cu multa dragoste,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dar chiar.... m-am gandit sa va intreb... o sa fim off topic, dar m-as bucura sa imi spuneti.... mai ales fetele car au sotii preoti, o femeie in situatia mea (casatorita cu un barbat care nu a mai dorit sa ramana cu ea si a divortat) mai poate spera sa aiba o familie pe acest pamant?

Iata un citat din Sfanta Scriptura, de la care as dori sa pornim: "Cine isi lasa nevasta ca sa ia pe alta preacurveste si cine ia de nevasta pe cea lasata de barbat, precuveste" Acest citat se gaseste mi se pare in toate Evangheliile, sunt cuvintele Domnului Isus, daca vreti pot cauta si gasi referinta exacta.

In alt loc Sfantul Apostol Pavel spune (citez din memorie): Daca cel necredincios (sotul care este necredincios) doreste sa ramana cu cel credicios, sa nu se desparta. Dar daca doreste sa se desparta, sa se desparta. Caci ce stii tu, nevasta, daca iti vei putea mantui sotul?"

Va intreb aceste lucruri pentru ca ma preocupa foarte mult. Stiu ca la Dumnezeu fericirea noastra pe acest pamant nu are neaparat relevanta, avand in vedere ca ne asteapta o vesnicie in care valorile de aici sunt tot valori (ma refer la cele adevarate), dar la alt nivel. Deci... ar fi ok pentru mine sa imi refac viata, cum se spune? Uneori simt ca nu trebuie sa tin cu dintii de asta ci mai degraba sa ma straduiesc sa plac Lui Dumnezeu si sa accept voia si lectiile Lui. Alteori insa imi doresc foarte mult o familie a mea.... este poate singurul lucru pe care mi l-am dorit cu adevarat vreodata.... sa zic... STIU ca Dumnezeu stie ce face si ceeace s-a intamplat s-a intamplat cu un rost bine chibzuit de El, tot pentru binele meu (al noastru...).

Deci discutia e deschisa... Va rog sa ma iertati ca am indraznit! Daca doreste cineva sa imi spuna o parere, poate e mai bine pe pm, ca sa nu fim off topic aici (mai mult decat am fost eu aducand acest subiect). Inca o data va rog sa ma iertati... stiu ca aici se vorbeste despre altceva. Am sa ma uit acum si la Sufletul Credintei, poate gasesc ceva pe acest subiect.

Multumesc ca m-ati asucultat Dumnezeu sa va binecuvanteze, pe voi si familiile voastre!
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Buna dimineata fete si Cipicah,

Domnu' sa binecuvanteze pruncii celor mai proaspete mamici Anadomnica, Ingeras!

Cami antonia sa nu te lasi draga mea ca-s multi oameni cu suflet nobil in tara asta. Totul ii sa auda si ei povestea, Domnu' va randui sa vi se rasplateasca efortul si nevointa.

mara anisia, sandaa va multumesc pentru ca v-ati gandit la mine si ati ales sa imi ziceti o vorba buna. Gandurile voastre bune mi-or adus iara pacea in suflet.

magdita pentru Lucia!

cris 2081 am plans cand te-am cetit... de ce? is mai multe de spus, da' nu acuma.

ioanact tie cum iti mai creste burtica?

caciantoni, happy, georgia, anaomaria, vvvv, theiuta, anita si toate fetele nepomenite aici

ellenii, sissica, laurraa nu mai stim nimic de voi.

mesaj de la cleopatra Am vorbit ieri cu ea... si asta ii o intamplare placuta. Am primit un apel de la ea da' pana sa pun mana pe telefon nu am mai avut cui raspunde. Atunci am sunat-o eu sa vad ce mai face. Cand colo imi raspunde foarte zambitoare: "Scuza-mi deranjul, nu eu te-am sunat ci Andrei. S-a jucat cu telefonul si m-am trezit ca apelase numarul tau si vorbea in limba lui cu aparatul in mana." I-am raspuns si eu tot zambitoare ca ma bucur si sper ca telefonul primit de la gemanutul ei sa fie un preambul la vestea buna ce-o astept de atata amar de ani.
Anadomnica, mi-o zis cleo ca tu ai urmat ei la acest subiect si se bucura enorm pentru ca ti-au fost rasplatite daruirea si credinta. Te felicita pentru nasterea naturala a Mariei.
mara anisia iti multumeste cleo pentru , se bucura ca nu ai uitat-o.
Se gandeste zilnic la noi si se roaga zilnic cu noi si pentru noi. Din pacate ii tare, tare ocupata. Acuma lucreaza, alearga zilnic la 3 scoli iar cand ajunge acasa comorile ei ii ocupa tot timpul. Nici pe topic n-o mai intrat demult. De fiecare data cand vorbim ma-ntreaba de voi si ma roaga sa va spun ca ni-i cu sufletul alaturi. Intr-una din zile, cand va gasi timp, o sa ne scrie.

Iara am ocupat mult spatiu cu scrisu', va pup !

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:


Doamne Ajuta!

Livsy multumim pt psalmii!Iti voi trimite PM, cu raspunsul la ceea ce ai intrebat.

deeva73 multumesc de intrebare! Imi este bine, burtica creste..abia astept pe 9 Noiembrie sa merg la eco.

Mai postez inca odata o parte din mesajul trimis imediat ce am venit de la Iasi (m ales ca nu a zis nimeni nimic, probabil nu ati vazut mesajul).

"Avem aici poze din pelerinajul de la Iasi.
Vizionare placuta!"


ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Seara buna, fete dragi,
in primul rand va multumesc la toate pt. gandurile bune si rugaciuni, chiar m-au ajutat mult. Asa cum v-au informat \Anamaria si Mara, am reusit sa nasc natural bebe de 3700 fara peridurala si a fost bine. La mine travaliul s-a declansat putin mai tarziu de la ruperea apei, insa per total a fost bine, au fost pauze intre contractii de scriam si mesaje . Oricum, dr. ziceau ca mai am de tras vreo 3 ore de travaliu si de la informatia asta, eu eram deja nascuta intr-o ora... asa ca de asta zic ca m-au ajutat sfintii, rugaciunile voastre si ale rudelor, multumesc inca o data tuturor.
Acum ma simt bine, astept sa se prinda perineul sa ma misc si mai repede; am sa scriu si povestea nasterii si pun si poze, numai sa-mi iau putin timp sa ma obisnuiesc cu printesa mea iubita care acum are icter si necesita mai multa atentie si dragoste.
Chiar mi-au dat lacrimile citind in urma cum m-ati incurajat si v-ati rugat pt. mine sa stiti ca vine binecuvantarea la astfel de suflete minunate ca ale voastre. Hai ca va astept sa-mi luati locul pe lista de gravi, ca la nasteri eu am tarait picioarele si dupa mine au mai nascut 3 fete in interval de 2 ore, de unde de dimineata pana la mine nu fusese nici o nastere naturala.
Pup

Doamne ajuta!
de Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor sinaxarul de azi....cam tarziu, dar va rog sa ma iertati.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie24.htm

ioanact - eu am vazut pozele de la Iasi...sunt minunate....sa va fie de folos acest pelerinaj....

anadomnica - bine ai reenit, MAMICO.....asteptam poze.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

caciantoni mutlumim pt vizionarea pozelor!

Va postez: www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie25.htm" target="_blank"> Sinaxarul de azi!
si bineinteles, psalmul 45:

PSALMUL 45

Al fiilor lui Core.

1. Dumnezeu este scaparea si puterea noastra, ajutor întru necazurile ce ne împresoara.
2. Pentru aceasta nu ne vom teme când se va cutremura pamântul si se vor muta muntii în inima marilor.
3. Venit-au si s-au tulburat apele lor, cutremuratu-s-au muntii de taria lui.
4. Apele râurilor veselesc cetatea lui Dumnezeu; Cel Preaînalt a sfintit locasul Lui.
5. Dumnezeu este în mijlocul cetatii, nu se va clatina; o va ajuta Dumnezeu dis-de-dimineata.
6. Tulburatu-s-au neamurile, plecatu-s-au împaratiile; dat-a Cel Preaînalt glasul Lui, cutremuratu-s-a pamântul.
7. Domnul puterilor cu noi, sprijinitorul nostru, Dumnezeul lui Iacob.
8. Veniti si vedeti lucrurile lui Dumnezeu, minunile pe care le-a pus Domnul pe pamânt.
9. Pune-va capat razboaielor pâna la marginile pamântului, arcul va sfarâma si va frânge arma, iar pavezele în foc le va arde.
10. Opriti-va si cunoasteti ca Eu sunt Dumnezeu, înalta-Ma-voi pe pamânt.
11. Domnul puterilor cu noi, sprijinitorul nostru, Dumnezeul lui Iacob.



Sa va fie de folos!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

ioanact, frumoase poze
sa-ti traiasca bunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

ioanact, frumoase poze
sa-ti traiasca bunica

Doamne Ajuta!

Multumim, la fel!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput