Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (66)
(1), (2), (3), (4), (5), (6), (7), (8), (9), (10), (11), (12), (13), (14), (15), (16), (17), (18), (19), (20), (21), (22), (23), (24), (25), (26), (27), (28), (29), (30), (31), (32), (33), (34), (35), (36), (37), (38), (39), (40), (42), (44), (45), (46), (48), (49), (50), (51), (52), (53), (54), (55), (56), (57), (58), (59), (61), (62), (64), (65)
Noiembrie
23 nov. Alexandru (Bellamia)
Decembrie
15
Victor Stefan (Ana Maria)
21 Bianca Maria (Ingerasu)
22
Rayan (Crinuta)
27 Dragos Mihai (Lali)
Ianuarie
2
Vlad Ionut (Bubu05)
3 Sebastian (Adana)
3 Ioan Cristian (Monalac)
3 Sergiu Denis (Coraly)
3 Mara Theodora (Megg)
3 Alexandra Beatrice (Ilucae)
5 Ioana-Eleonora (Simonadinca)
5 Nectarie Ioan (Adita)
6 Stefan (aurelrusu)
6 Rares Daniel (o prietena)
7 Andreea Oana (Leta)
7 David Iulian (Ioanaiub)
8 Andrei Stefan (Amary)
9 Tudor (Tomasa)
10 Sebastien Stefan (Oana Cretu)
10 Maria Theodora (Cocolino)
10
Ruxandra Maria (V. Erica)
10 Ioana Maria (Anuc)
11 Cosmin David , (Mia Tincu)
13 Mihai (amo2004) poze
13 Mihai Cristian (Bdana):
17 Viktor [/ (Monique)
17
Natalia (Lavinia345)
17 Simona Andreea (Andrutza)
17 Mandy Stephanie (Alina Maria)
17
Amanda Maria (Cory35)
18
Irina Ioana (Witchie)
25
Maria (Danielai)
25
Alexia (Miha T)
26 Bianca Maria (Kris)
26 Albert-Adrian (Rachel Owen)
31 Alexandra Maria (Ubi):
Februarie
4 Bogdan (Strunfita)
4 Andrei Razvan (Tigabita)
4 Iustin Gabriel (Gabi.i)
4 Gabriel (Catiflo)
5 Rebecca Andreea (PatriciaArdeleanu)
5 Horia-Ioan (danonica)
6 Alexandra (Jone)
7 Elena Stefania (Gabry)
8 David Ran (Sara)
9 Tudor Constantin (Bestutza):
10 Andrei (Kita)
11 Nicodim (Bagoiu)
11 Stefana (Alipiticot)
15 Codrin (Lorrelay)
18
Cristina Mihaela (Ixxi)
18 Radu Andrei Alexandru (Amaya)
20
Sebastian (Clara03)
21 Matei (lbelciug)
21 Codrin Stefan (Shobo)
22
Hana (Magga)
23 Lucian (Crinia)
27 Vladut (Sirimie)
28 Ingrid (Eryteea)
Poze
Martie
7 Clara Sophie (Viktoria)
Daca nu va regasiti pe listuta nu inseamna ca nu va mai iubim ci ca nu ne-ati mai scris demult. Dar de-abia asteptam sa va intoarceti la noi! 
Raspunsuri
sirimie spune:
Despre petrecere: am primit confirmare de la 11 parinti si copii.
Bubu, Bestutza, Lali veniti si voi?
Am vorbit cu Alina, vor veni Andrei si cu tati.
Liviana sinteti frumosi ca nasi, si ce BB frumos si mare ![]()
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
lbelciug spune:
Simona, multumesc pt aprecieri. BB avea doar 2,5 luni...
A avut loc intalnirea la Piticot? Daca da, cum a fost?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM
kris spune:

Anita, sa-ti traiasca puiul!
VICTOR STEFAN
sa ne traiesti ,sa fii sanatos, bucuros, intelept! Sa le aduci numai bucurii parintilor!

Dragi mamici, cum a fost la petrecere? Sper ca v-ati simtit bine!
Sa aveti o saptamana minunata!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
bubu05 spune:
La multi ani, Victoras!
Wow, ce mari s-au facut copilasii!
Liviana, sa va traiasca finuta, ati fost tare frumosi! pe copii nu i-ai mai luat?
Noi am fost raciti, am luat antibiotic eu cu sotul, Vlad are muci de mai multe zile si Stef se tine pe pozitii, deocamdata n-are nimic, poate nu raceste...Vladut a ramas la soacra-mea we care a trecut si eu am facut curatenie in bucatarie, prin sifoniere 
Nici n-ammai apucat sa intru sa vad ce si cum cu petrecerea si am fost tare prinsa cu treburile...
Cum a fost? ati facut pozeee??
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
kita spune:
In primul rand doresc sa-i multumesc Simonei pentru organizarea petrecerii de Mos Craciun; Ai mei baieti, Gabi si Andrei s-au simtit minunat, insa mi-au spus ca Vlad nu a participat decat atunci cand s-au dat cadourile, nu s-a jucat caci era racit; Sanatate multa lui Vlad, Simona, si putere si rabdarea de a trece peste aceasta raceala din preajma sarbatorilor, dar speram ca pana atunci sa va treaca;
Andrei, impreuna cu inca un copil (nu au stiut sa imi spuna cine) au fost primii la locul de joaca la sarituri la salteluta si in jumatate de ora pana s-au mai adunat si ceilalti era deja obosit mort si transpirat, caci de ... a inceput domnul in forta,.... asa ca atunci cand a venit Mosul, l-au apucat mancarimile de la o eticheta de la spate si cat a stat in brate la mosu numai s-a scarpinat; si nici nu a spus cantecelul pregatit caci Mosu l-a intrebat daca stie o poezie, si a spus ca nu, si mi-a mai spus Andrei ca Mosu nu a vorbit mult cu el ca a vorbit mai mult cu alti copii, si c ape el nu l-a intrebat nimic...asta inseamna ca despre el stie ca e cuminte (
);
In al doilea rand multumesc pentru felicitarile privind nasterea lui Vlad; (si PAtricia in special tie caci ai anuntat pe forum); Nasterea a fost foarte rapida, fara anestezie epidurala, dupa 10.30 ziua internata la spital si pana in ora 13 bebe era deja la masuratori la neonatolog, iar apa mi-a fost rupta de dr. gine la ora 12.00, avand contractii la 3 minute de cand am plecat de acasa la 9.30 (in fine contractiile au fost incepute mai de dimineata dar nu am constientizat frecventa lor decat cand a plecat Andrei cu gabi la gradinita, caic din cauza asta a cam durat sa nu ne caram si cu Andrei la maternitate);
Am pus si eu saptamana trecuta poze;
iata linkul: http://picasaweb.google.com/kita27071973/SarcinaCuFulguletSiPrimeleZileCuVladStefan, iar Andrei cand am venit acasa, asa de prima impresie mi s-a parut atat de mare si de matur, si l-a primit bine pe fratior si i-a dat si pernuta lui (pe care o cara peste tot, inclusiv la gradi)
Kita
cu fulgulet +387-39s
si Andrei (10.02.2005)
PatriciaArdeleanu spune:
Ana-Maria, La multi ani! sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos si sa va aduca multe, multe bucurii!!!

Nici noi nu am ajuns la party din cauza unei viroze. simona, meriti
pentru tot efortul tau!!sanatate multa si voua!
Liviana, sa va traiasca finuta!imi place culoarea parului si suvitele.
Kita, ![]()
Patricia
s6 si Rebecca
05.02.2005
bubu05 spune:
Patriii, ce vad la semnaturaaa??? Sa fie intr-un ceas bun! Felicitari, ma bucur mult de tot!
Alina, ce scumpica e mogaldeata! sa va traiasca! cam seamana fratiorii si parca seamna cu tine?? ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
ana maria spune:
Va multumesc foarte mult fetelor!!!
Patricia sa fie intr-un ceas bun si mult mult noroc!!!
ioanaiub spune:
Ana Maria LA MULTI ANI "sefului" tau 
Patricia, sa fie intr-un ceas bun!
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
lbelciug spune:
Buna fetele, imi trag si eu rasuflarea o tzara si intru sa va scriu.
Bubu, multumim pt urari, finuta noastra e o dulcica si tare cuminte. Am fost tare impresionata cat am tinut-o in brate... eu care imi dorisem f mult o fetita. Dar, Dumnezeu aranajeaza lucrurile minunat, ne bucuram ca ne-a dat o finuta.
Multa sanatate lui Vlad, cred ca deja e mult mai bine acum. Si Bogdanel are mucisori, eu de asemeni sunt racita cobza, dar astea inseamna nimic pe langa altele cu care ne zbatem acum...
AnaMaria, La Multi Ani pt Didi! Sa-ti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii! Ce mai faceti voi, n-ati mai scris de mult.
Kita, sa va traiasca printisorul, tare simtatic e, mi se pare ca seamana cu tine. Imi place ca erai "doamna" la spital, cu oja pe unghii si ruj pe buze, bravo, asa tot sa nasti! Durerile au fost suportabile, nu? Cu Badiu, ai nascut? La Municipal sau in alta parte?
Patricia, MULTE FELICITARI, daraga mea.
Sa ai parte de o sarcina usoara, cred ca Reb e tare incantata de perspectiva, sau inca nu stie? Cum te simti pana acum, la ce dr mergi?
Si mie imi place ca mi-a reusit combinatia de culori la vopsit, toata lumea mi-a laudat outlook-ul la botez. 
Despre noi: am avut ieri serbarea la gradi si vreau sa va spun ca sunt tare mandra de baiatul meu.
La sedinta de acum 2 sapt, d-nele educatoare ne-au explicat ca pt debutul la serbare vor desemna un copil cu aptitudini de lider, care sa dea un ton bun la debutul serbarii astfel incat si ceilalti copii sa se simta incurajati sa spuna poeziile/cantecele. Ei bine, spre mirarea mea, acest copil a fost Matei! Va spun ca m-a impresionat la lacrimi, nu-mi vine sa cred ce baiat mare am. A spus f frumos poezia, a cantat, a dansat, stia chiar si poeziile altor copii. Sunt impresionata de cate invata la gradi, cu noi nu petrece mult timp acasa si ma bucur ca l-am inscris la o grupa cu educatoare profesioniste. Si lui ii place f mult la gradi, mereu imi spune treaba asta.![]()
Mai scrieti si voi fetelor, iar am ajuns la pag 3....
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM