Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (66)
Raspunsuri - Pagina 2
PatriciaArdeleanu spune:
Multumesc mult fetelor pentru urari!!
eu sint si fericita, si umita si speriata, mai ales ca decisesem sa facem o pauza o perioada, sa mai treaca criza asta
, conform graficelor mele anterioare am tinut calendarul si... a iesit cu ochi.
Inseamna ca asa a vrut doamne-doamne, nu cind am vrut noi sa fortam destinul.
ma pregatesc pentru ce va urma, intrucit de azi am inceput cu starile de voma, etc.sarbatorile astea nu voi fi asa gospodina, presimt![]()
, Liviana, felicitari pentru micul lider!! bravo!
Rebe stie acum si isi doreste o surioara. recunosc ca si eu tot ftita mi-as dori, dar spre deosebire de data trecuta, nu prea am nicio premonitie
e foarte tandra, ma pupa pe burta si ma mangaie. de vreo doua ori m-a intrbeat: mami, ce este bebele tau, fetita sau baietel? i-am spus ca nu stiu dar vom afla mai tirziu. Imi promite ca nu O SA O ciupeasca, bata si ii va da toate jucariile. o fi stiind ea ceva.![]()
Noi avem azi petrecerea. rebe a stat acasa zilele astea, fiind bolnavioara, dar la sebare mergem, fiind mult mai bine. sper sa iasa frumos si sa aiba chef. ei nu prea ii plac chestiilea astea impuse ![]()
Patricia
s6 si Rebecca
05.02.2005
lbelciug spune:
Patricia, multumim. Sunt convinsa ca totul va fi ok de data asta cu sarcina, si sa dea Doamne-Doamne ca Reb sa aiba "premonitii" corecte, eventual in locul tau. ![]()
Azi avem serbare la cresa, insa va merge doar sotul caci e in CO, iar eu inca la munca pana marti.
Bubu, n-am luat copiii la botez caci nu avea cine sa stea cu ei. In plus a fost programat la ora pranzului cand ei trebuiau sa doarma, iar dupa aceea la restaurant, am preferat sa savuram linistiti petrecerea.
AnaMaria, asteptam POZE cu tortul NR 4!
Crinuta, tu de ce nu mai scrii? Te-ai suparat pe noi? Hai fa-ti un pic de timp, sunt sigura ca gasesti daca vrei, special pt noi.![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM
ioanaiub spune:
Buna dimineata,
am pus si eu cateva poze noi , de la serbarea de Craciun
copiii au fost foarte draguti, mi-au placut mult costumele lor, fetitele erau ca niste printese 
David s-a prezentat foarte bine, a dansat frumos, a spus frumos poezia, a cantat ... la sfarsit a venit si mosul cu cadouri 
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
crinuta spune:
La multi cu intarziere pt Victor Stefan.
La multi ani Bianca de Ingerasa.
Felicitari Patricia. Ma bucur pentru tine. Ai grija de burtik.
Liviana, nu m-am suparat, cum sa ma supar, doar ca desi imi propuneam sa scriu, nu mai apucam.
Am vazut ca ati facut petrecre, dar ar fi fost foarte greu sa ajungem.
Am avut si noi petrecerea joia trecuta, si voi pune ceva poze sa il vedeti pe spiridusul meu, care, ca si mamica lui, nu se omoara dupa spus poezii in public, insa canta de zor :)
Poate voi apuca sa scriu mai mult in concediu, abia astept.
pupici, si revin cu poze
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
extremly important
www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau
traieste sanatos
crinuta spune:
Poze de la serbare: http://good-times.webshots.com/album/569310327GhiZJp
Crinuta si
Rayan
extremly important
traieste sanatos
lbelciug spune:
Am avut si serbarea la cresa, a fost ok, copiii au avut de executat mai multe jocuri: de miscare (urcat in panta, dat pe topogan, aruncat mingea la cos etc), de indemanare (asezati la masute trebuiau sa aseze diferite obiecte intr-un anumit fel), au cantat iar cei mai mari au spus poezii. Pe urma i-au imbracat in Craciunei (erau tare haiosi asa), au facut poze si a venit evident mosul. Nu am poze personale caci sotul a reusit doar sa filmeze.
IoanaIub, f frumos David in costum de spiridus. Imi poti spune de unde ai costumul? Am aceeasi intrebare si pt Crinuta - sunt facute manual sau cumparate? La gradi nu ne-au cerut anul asta costume speciale, probabil ca abia de la anul.
Crinuta, e in regula, ma bucur ca esti doar busy. Parca s-a mai inaltat Rayan sau doar mi se pare? Seamana din ce in ce mai mult cu tine. Sotul tau ce mai face, cum mai e cu jobul, se muta in Europa sau tot acolo?
Sirimie, s-au facut poze la petrecerea organizata la Piticot?
Noi am debutat la PATINAJ! Am fost duminica la patinoarul din Cismigiu cu gandul sa-l initiez pe Matei in ale patinatului. Desi initial imi propupusesm sa-l invat eu, pana la urma am optat pt un instructor care si-a facut treaba f bine. In doar 30 min l-a ajutat pe M sa stea pe propriile picioare singur pe gheata, fara ajutor. Maine il duce sotul iar si sper sa mai continuam aceste experinte la BR, la patinoarul acoperit, nou construit. Sunt tare mandra de Matei, chiar nu ma asteptam sa aiba un debut pe gheata atat de bun.
Iata cateva poze facute la party-urile organizate de firma unde lucrez:http://picasaweb.google.com/liviana75/Dec08Ian09#
Oct-Nov 08
NE JUCAM
crinuta spune:
Wow Liviana, patinaj? Eu sunt innebunita dupa patinaj artistic, e sportul meu preferat.
Zici ca se descurca bine Matei? Bravo lui, super.
Costumul a fost cumparat, desi se putea si inchiriar, dar conjunctura a fost de asa natura incat a fost mai bine sa il cumparam, si am zis ca il voi vinde, fiind nou.
Intr-adevar a mai crescut Rayan, cu toate ca eu nu observ mare lucru, fiind mereu cu el, si intr-adevar si colegele mele spun ca Rayan seamana tot mai mult cu mine :)
Bine, tot incapatant este, avem de lucrat la rabdare ( cand vrea ceva, nu conteaza ca noi facem altceva, ca vorbim cu cineva, ca suntem busy, trebuie sa ne conformam, daca ar fi dupa el, dar nu tine cu noi).
Mi-am dat seama la serbare ce sensibil e. El avea emotii cu poezia si nu mi-a spus, dar era miorlait, si eu nu am putut vedea semnele, of, insa, daca l-ati fi vazut cum a intrat in mijloc, sa spuna poezia, ce mimica a facut, ati fi jurat ca juca un teatru de zile mari. De fapt, el masca emotivitatea, dar o masca atat de bine, incat dadea impresia ca urmeaza o sceneta..
Acum nu stiu daca seamana cu mine sau nu, dar conform celor spuse de mama, eu cand eram la gradinita nu vroiam sa spun poezii, in schimb cantam de rupeam :); asa a fost si cu Rayan. Pe cat de emotiv a spus poezia, pe atat de nonsalant a cantat un cantecel in engleza, pe care l-am invatat eu, un cantecel destul de greu ( dpdv al limbajului si al linii melodice).
Sotul meu si-a dat demisia si acum cauta job, insa, se pare ca si-a ales o perioada tare proasta.....; sa speram ca va gasi, oriunde, ca altfel nu stiu ce vom face. Pe de alta parte il inteleg ca nu mai suporta viata aia, care numai viata nu se poate numi.
Crinuta si
Rayan
www.dozule.org/UK/UK_extra/UK_VSG.html" target="_blank">important
traieste sanatos
crinuta spune:
Serbarea nu s-a tinut la gradinita lui Rayan, ci la alta gradinita, deoarece avea mai mult spatiu.
Am vazut pozele Liviana, si mi-a placut enorm rochia ta de la party :)
Crinuta si
Rayan
www.dozule.org/UK/UK_extra/UK_VSG.html" target="_blank">important
traieste sanatos
lbelciug spune:
Crinuta, asa e cu copiii, e greu sa deduci ce se sentimente ascund... ce cantecel l-ai invatat pe Rayan? Multa bafta sotului, imi inchipui ce greu trebuie sa va fie.
Multumesc, am avut noroc cu rochia, am gasit-o intamplator la un magazin din UK, era si redusa la pret si exact marimea mea. Tu cum mai stai cu cura de slabire, mai iei pastilele alea? Ar trebui sa mai tin si eu o Monti, poate din ianuarie, daca imi va permite starea de spirit.![]()
Oct-Nov 08
NE JUCAM