Ingrediente pt. cca. 4 portii 60g ciuperci, 8 cartofi, 1 ceapa, 1 ardei gras rosu, 3 linguri ulei, 1 lingura vin, 1 lingura sos soia, sare, piper, 1 ou.
Mod de preparare:
Se curata si se taie ciupercile . Se spalacartofii si se fierb in coaja cca 10 minute. Se toaca ceapa . Se taie marunt ardeiul gras . Ceapa se caleste intr-o lingura de ulei, se adauga ardeiul gras si ciuperci si se prajesc cam 3 minute amestecind. Se toarna vin si sos soia. Se sareaza si se pipereaza . Se incinge cuptorul la 200 grade . Se scurg cartofii si se taie in jumatati pe lun si se golesc. Se lasa o margine lata de 1 cm.Se paseaza miezul de cartofi si se amesteca impreuna cu 1 ou, in compozitita de legume . Cartofii se aseaza pe o tava tapetata cu hirtie de copt si se umplu cu legume, se stropesc cu 2 linguri de ulei. Se coace 15 minute si se serveste imediat