|
Gabi_K
| 01/04
copiii dupa divort (5) Sambata un nou episod din viata lor... cu "tati". Cateva momente: ma suna copilul disperat de acolo, ca micuta si-a tras farfuria plina cu supa, tricou ud, tati nervos, cumnata incepe sa-si bata ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui Gabi_K | 3 raspunsuri |
|
Gabi_K
| 26/03
copiii dupa divort (4) Deci iata-ne si dupa al patrulea weekend... A venit dupa ei pe la ora 14. Atunci am iesit cu copiii de la piscina, i-a dus direct la McD. Au papat, au fost in satul natal al soacrei mele. S-au ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui Gabi_K | 2 raspunsuri |
|
Gabi_K
| 18/03
copiii dupa divort (3) Deci a 3-a intalnire cu tati... Sambata a venit dupa ei, i-a luat, i-a adus seara inapoi, totul a parcurs bine. Nu s-au mai vazut de o luna jumate. Tati le povestea ca a fost in Bulgaria, le-a ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui Gabi_K | 5 raspunsuri |
|
Gabi_K
| 22/01
copiii dupa divort (2) Ex mi-a spu ca vrea sa-i ia pe copii si sambata, si duminica, la pranz si dupa masa. Sambata au fost la cumnata mea, are casa pompoasa. Au fost acolo si socrii mei. Copiii au mancat (insa mancarea ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui Gabi_K | 4 raspunsuri |
|
Gabi_K
| 12/01
copiii dupa divort Incep acest blog sa notez si eu undeva, ce se petrece intre ex-ul meu si copii. Am inaintat divortul in 6 iulie 2006. La aceasta data copiii stateau deja la mama mea, eu mai dormeam acasa, dar la ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui Gabi_K | 4 raspunsuri |