Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118011
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55536
3. Bilantz olguta12 49406
4. J D E monica70 39731
5. A murit Laura! craciunitza 30258
6. Un nou inceput...(2) danangie 28726
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 25400
8. scrisoare catre mama Picasso 22830
9. Curiozitate! Ana68 22323
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20694

post an entry in your weblog   Jurnalul lui Gabi_K  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
Gabi_K
copiii dupa divort (2)
Acest mesaj a fost trimis de Gabi_K pe data de 22/01/2007 la 10:59 .:. 2566  vizionari .. Exista 4 raspunsuri la acest anunt
Ex mi-a spu ca vrea sa-i ia pe copii si sambata, si duminica, la pranz si dupa masa.
Sambata au fost la cumnata mea, are casa pompoasa. Au fost acolo si socrii mei. Copiii au mancat (insa mancarea nu le-a placut, mai ales lui Robert) soacra s-a jucat un pic cu Robert, insa in centrul atentiei era mai mult Lili. Seara cand au venit acasa, amandoi copii erau nervosi. Se certau cateva minute, la un moment dat Robert a inceput o criza de plans, nu mai stiam cum sa-l opresc Plangea intr-una vreo 2 ore, spunea ca tati nu-l iubeste, ca s-a ocupat doar de Lili. Intr-un final s-a linistit, si s-a apucat de mancat- un iaurt si 5 chifle!!! Saracutul, ii era foame, iar cele 4 persoane care cica s-au ocupat de el toata dupa masa, nu si-au dat seama ca acest copil n-a mancat destul!
Duminica la pranz din nou s-au dus cu tati. Lili mai cu placere, Robert mai cu mutre. Peste vreo 4 ore s-au intors, i-am asezat direct la masa. Le-am indopat, si am avut o dupa masa calma.
Ceea ce m-a revoltat foarte mult, ex i-a spus lui Robert, ca nu-i evreu, fiindca nu-i circumcis. E frumos, nu? In loc sa se bucure ca ii asigur copilului un mediu adecvat, o educatie religioasa sanatoasa, (fara exagerari bigote) el mai comenteaza.
Intre timp in weekend eram tare ocupata sa golesc apartamentul in care am stat impreuna. Ex vrea sa-l inchirieze. L-am rugat, ca daca el a stat la mama mea vreo un an jumate fara chirie, fara cheltuieli, macar sa ne lase si pe noi cateva luni pana ne impartim bunurile, sa stam in apartament. Ca doar e in interesul copiilor sa stam mai comozi. Raspunsul lui: nu se poate, s-a inteles deja cu chiriasul.
Deci concluzie:
1. chiriasul si banii sunt mai importanti decat copiii
2. din nou trebuiau sa fie prezente 3 persoane in afara de el ca sa reziste in fata copiilor
3. iar a baut alcool la pranz si dupa aceea s-a urcat la volan
4. copiii vin foarte agitati acasa de la el.

editez... in legatura cu discutia exului si a fostei soacre cu copilul despre iudaism:
Au incercat sa-l convinga pe Robert, ca de fapt el nu-i eveu, i-au interzis sa spuna ca el e evreu, au incercat sa sugereze copilului ca repetitiile de cor (copiii sunt membri in corul comunitatii) nu sunt importante. De fapt Comunitatea e singurul loc unde copiii se simt bine, sunt intre prieteni, au o viata de societate. Iar vine acest om de nimic si vrea sa le interzica copiilor sa mai mearga pe acolo.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Trimite reactia ta

Yasmine
Capra cu trei iezi

Posted 23/01/07 @ 00:22 Visit Yasmine's Homepage Reply with Quote
Mdah, deci probabil ca voi mai avea si eu de tras, parca oamenii nu au minte de loc.
La noi Yasmin isi roade unghiile de cind a vazut batalia pe care am luat-o, si ultimele dati cind a fopst in vizita la ta-su la psihiatrie, i-a spus ca daca nu se lasa de ros unghiile sa nu mai vina pe la el, de parca fetita de 2 ani intelege, sau ii pot interzice sa roada.
O sa fac 3 cruci cind va fi expulzat, daca va fi, atunci macar vor fi 1500 km intre noi.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/
Back to top

HelleneC
expialidocius

Posted 23/01/07 @ 13:59 Reply with Quote
E cumplit prin ce pot trece copilutii. Amestecul ex-soacrei si bulversarea copiilor (inclusiv pe partea religioasa) e cam mult pentru ei. Iar consumul de alcool la volan, cand ai si copiii in masina iar e de neacceptat.
De ce nu ii ceri retroactiv chirie pe perioada cand a stat la mama ta? Eventual din banii primiti de la chiriasul cu care s-a inteles el... daca tot nu va poate primi acolo din cauza acestui "impediment".
Iti doresc sa ai putere si sanatate sa faci fata si acestei situatii (macar de divort ai trecut) si copiii sa nu mai fie bulversati.

Mami 26+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)
Back to top

Gabi_K
taurul cu doi taurasi

Posted 24/01/07 @ 09:04 Reply with Quote
quote:
Originally posted by HelleneC

E cumplit prin ce pot trece copilutii. Amestecul ex-soacrei si bulversarea copiilor (inclusiv pe partea religioasa) e cam mult pentru ei. Iar consumul de alcool la volan, cand ai si copiii in masina iar e de neacceptat.
De ce nu ii ceri retroactiv chirie pe perioada cand a stat la mama ta? Eventual din banii primiti de la chiriasul cu care s-a inteles el... daca tot nu va poate primi acolo din cauza acestui "impediment".
Iti doresc sa ai putere si sanatate sa faci fata si acestei situatii (macar de divort ai trecut) si copiii sa nu mai fie bulversati.

Mami 26+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

multumesc! Din pacate e cam greu sa scot bani de la el, inca imi este dator si cu pensia alimentara pe 4 luni. Astept sentinta definitiva de divort si am sa-l dau in judecata pt pensie si pt partaj daca nu merge altfel.
Cat despre comportamentul lui... mai bine nu comentez.

Back to top

Gabi_K
taurul cu doi taurasi

Posted 25/01/07 @ 09:24 Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yasmine

Mdah, deci probabil ca voi mai avea si eu de tras, parca oamenii nu au minte de loc.
La noi Yasmin isi roade unghiile de cind a vazut batalia pe care am luat-o, si ultimele dati cind a fopst in vizita la ta-su la psihiatrie, i-a spus ca daca nu se lasa de ros unghiile sa nu mai vina pe la el, de parca fetita de 2 ani intelege, sau ii pot interzice sa roada.
O sa fac 3 cruci cind va fi expulzat, daca va fi, atunci macar vor fi 1500 km intre noi.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Sa ne dea Cel de sus destula putere si intelepciune sa putem trece cu minte lucida prin cosmarurile acestor vizite!

Back to top

Mesaj nou   Raspunde la mesaj