|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
Gabi_K
| copiii dupa divort (3) Acest mesaj a fost trimis de
Gabi_K
pe data de 18/03/2007 la 22:23
.:. 2000 vizionari
.. Exista 5 raspunsuri la acest anunt
|
|
Deci a 3-a intalnire cu tati... Sambata a venit dupa ei, i-a luat, i-a adus seara inapoi, totul a parcurs bine. Nu s-au mai vazut de o luna jumate. Tati le povestea ca a fost in Bulgaria, le-a adus dulciuri de acolo. Hmmm... interesant, biscuiti turcesti (se gasesc la noi in comert), halva pe care scrie romaneste... La intalnire iar bunici, cumnata, doi prieteni Duminica la pranz a venit din nou dupa ei, promisiuni de McDonalds, copiii abia asteptau. Cand i-a adus inapoi, imi face observatie. Lili e racita. A stranutat de vreo 2 ori. Si s-a lipit raceala si de el, fiindca il doare capul si respira greu. Parca eu as fi inoculat-o pe Lili cu virusi sa-i dea ex-ului boala. Copiii veneau cu cadouri: Robert cu o sepcuta, Lili cu un animalut de plush. Chestii pe care eu le laseam acolo in vechiul apartament fiindca n-aveam nevoie de ele. Si el le-a luat frumos si acum face pe darnicul. Copiii erau cam agitati, la Mc nici nu i-a dus
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Trimite reactia ta
|
|
|
|
Gabbriela
membru de baza
|
|
Gabi_K
taurul cu doi taurasi
|
|
Cristina_C
|
Posted 20/03/07 @ 12:59
|
Gabi, tu ai avea voie sa insotesti copiii in aceste vizite? Bine, asta ar insemna sa petreci timp cu fostul sot si eventual cu fostele rude, ceea ce imi inchipui ca nu-i prea placut, chiar daca si tu si ei aveti o atitudine neutra. Sau tatal lor nu i-ar putea vedea la tine acasa? A doua varianta stiu sigur ca se poate, probabil daca te intelegi si cu el. Ma gandeam ca cei mici s-ar simti mai bine daca ai fi langa ei sau in apropiere. Numai bine tie si copilasilor!
|
|
|
Nora
Mami de Andrei si Victor
|
Posted 20/03/07 @ 13:00
|
Gabi, de ce nu lasi totul in urma ta si gata?
Am vazut in mai multe mesaje ale tale, esti foarte ranita, revoltata, neimpacata, nu lasi focul rau sa se stinga...
Cu siguranta ca o despartire e foarte grea, dar trebuie sa fii mai puternica decat toate aceste sentimente negative! Pentru linistea copiilor tai! Si pentru tine!
Succes si priveste inainte
Nora |
|
|
Gabi_K
taurul cu doi taurasi
|
Posted 26/03/07 @ 08:50
|
Cristina, nu cred ca ar fi posibil, ex nu prea ar fi de acord. Eu as vrea ca ei sa se intalneasca doar in 3, nu neaparat la noi acasa, si sa se simta bine. Nora, incerc sa-mi refac viata. Da, e drept, sunt ranita si suparata pe el, am doi copii raniti, acum suntem in refacere. As uita totul, as lasa focul sa se stinga, dar cand il vad pe el si pe rudele lui, cum calca in sufletul copiilor, cum se folosesc de copii doar sa se laude cu ei sau sa-i distreze pt cateva ore, nu le pasa ca acesti copii poate au altfel de nevoi, poate vor sa fie doar ei cu tatal lor si nu cu o turma de betivi, poate nu vor sa stea inchisi in casa socrilor si sa stea cuminti pe scaun... poate acesti copii ar avea nevoie ca tatal lor in sfarsit sa-si plateasca datoriile fata de noi si sa ne putem muta la casa noastra, sa avem fiecare coltisorul lui... Incerc sa-mi refac viata, privesc inainte, mergem la psiholog cu micuta, la terapie de familie toti impreuna, si incerc sa le ofer o copilarie fericita, un mediu sanatos- ceea ce nu prea am putut pana acum.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) |
|
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|