Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. Luciala
7. mama42
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118890
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 57291
3. Bilantz olguta12 51371
4. J D E monica70 42051
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 32699
6. A murit Laura! craciunitza 31537
7. Un nou inceput...(2) danangie 30541
8. scrisoare catre mama Picasso 23863
9. Curiozitate! Ana68 23681
10. Moartea lui Metaforel olguta12 21791

post an entry in your weblog   Jurnalul lui Gabi_K  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
Gabi_K
copiii dupa divort
Acest mesaj a fost trimis de Gabi_K pe data de 12/01/2007 la 15:36 .:. 2413  vizionari .. Exista 4 raspunsuri la acest anunt
Incep acest blog sa notez si eu undeva, ce se petrece intre ex-ul meu si copii.
Am inaintat divortul in 6 iulie 2006. La aceasta data copiii stateau deja la mama mea, eu mai dormeam acasa, dar la un moment dat mi s-a acrit de scandaluri si m-am mutat si eu la mama.
In august am plecat in Germania cu fiul meu. In acest timp ex mai venea s-o vada pe micuta. Cand m-am intors (am stat 2 saptamani) atunci ex a venit sa-i vada seara la 21,30 beat. Atunci l-am rugat sa vina alta data pt ca e prea tarziu, vreau sa-i culc. Omul s-a suparat probabil, ca nu a mai venit la copii.
De Mos Nicolae m-a sunat, le-a lasat copiilor pachetele cu dulciuri. Copiii nu s-au intalnit cu el.
De Craciun am petrecut impreuna noi 4,doar 20 de minute. Fata s-a bucurat de papusa de la tati, fiul meu era distrus ca n-a primit doar haine. E urat din partea mea sa comentez ce cumpara copilului, insa un copil de 9 ani jumate nu e capabil sa se bucure de o pereche de pantaloni si un tricou
Dupa Craciun am primit decizia tribunalului, cu vizite din 2 in 2 saptamani, pensie alimentara de rasul lumii- de 100 RON pt amandoi copii. S-a facut de ras acolo, dupa ce martorii lui au declarat ca lucreaza zi si noapte si face totul ca familia s-o duca bine, prezinta o adeverinta de salarizare cu salar minim
Am sa povestesc in blogul meu despre aceste vizite, si in general despre cum se comporta un "tata" cu copiii lui.

5 ianuarie 2007... suna omul, vrea sa-i ia sambata cu el. In 6 ianuarie pe la 14 vine dupa copii, cu prietenul, cu amanta prietenului (s-au sarutat intr-una) si cu "sora" prietenului. Ciudat, prietenul n-are sora... dar asa i-a fost prezentata d-soara fiului meu. Pleaca toti in Felix, acolo la restaurant mananca, tati baga la bord o bere. Dupa o plimbarica se intorc toti in oras. Copilul e revoltat un pic, cum se urca tati la volan dupa o bere...Se mai opresc la Mc, si pe la 18 fara un pic ajung acasa. Copiii sunt veseli, s-au simtit in general bine, mai putin Robert, care e revoltat un pic din cauza amantei prietenului care a baut si ea bere. Robert a primit de la tati 2,5 RON... Tati imi promite sa-mi dea si pensia alimentara saptamana asta. E vineri, mai astept... cica azi dupa masa... Deci asa a fost prima intalnire cu copiii, dupa jumatate de an, (exceptie craciunul)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Trimite reactia ta

Gabi_K
taurul cu doi taurasi

Posted 12/01/07 @ 20:43 Reply with Quote
azi m-am intalnit cu Ex... mi-a dat 300 RON pt iulie, august, septembrie. Ma simt milionara!!!! L-am intrebat de restul banilor... si mi-a zis ca in februarie:(

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Back to top

sileriki
membru incepator

Posted 12/01/07 @ 20:51 Reply with Quote
Gabi e foarte dureros , eu nu l-as mai lasa o vreme pe copii in preajma lui singuri , pentru ca Doamne fereste .....mai bine nu zic nimic
vrei sa iti zic ceva ? acum ceva ani intre drumul
intre Oradea si Felix am mers ca varul meu cu masina , varul era un pic pilit nu mult , dar si-a pierdut controlul si era sa intram frontal intr-un TIR , nu aveam sanse
daca el e asa cum il descrii tu , atunci mai bine lasa-l in pace ,
vezi ca tu poti primii de la Asco o indemnizatie pentru copii , pentru familii cu un parinte se acorda nu stiu cat e suma acum 4 ani era 500000 de mii , si aceea era ceva decat nimic ,
ai nevoie de hotararea de divort si certificatele copiilor , eu iti zic sa de duci , stii unde e nu?
nu departe de Primarie cu o statie de tramvai mai in jos catre biserica Emanuel
ai grija de tine si copilasii tai ,

evi , Eric 14.06.2000
Back to top

Gabi_K
taurul cu doi taurasi

Posted 12/01/07 @ 23:56 (Edited 13/01/07 @ 00:09) Reply with Quote
mersi Evi, am sa ma intresez. Stiu und e ASCO, lucrez chiar vis-a-vis. Astept hotararea definitiva de divort si am sa merg pe la ei.

Editez: acum am intrat pe site-ul lor, sper sa se acorde aceasta suma indiferent de venitul meu. Suma e 59 RON. nu-i mare, dar tot e ceva. Inca odata iti multumesc!!!!
Back to top

sileriki
membru incepator

Posted 13/01/07 @ 14:15 Reply with Quote
Gabi nu ai pentru ce , eu stiu cand am fost in situatia ta , noi nu am fost divortati oficiali , doar am stat separat un an jumate , si aveam dreptul sa primesc , nu trebuie conditii , doar cateva acte si tu ai doi copii in intretinere , suma va trebui sa fie un pic mai mare ,pa si weekend placut
sa ne tii ne curent daca ai rezolvat......

evi , Eric 14.06.2000
Back to top

Mesaj nou   Raspunde la mesaj