|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
Gabi_K
| copiii dupa divort Acest mesaj a fost trimis de
Gabi_K
pe data de 12/01/2007 la 15:36
.:. 2353 vizionari
.. Exista 4 raspunsuri la acest anunt
|
|
Incep acest blog sa notez si eu undeva, ce se petrece intre ex-ul meu si copii. Am inaintat divortul in 6 iulie 2006. La aceasta data copiii stateau deja la mama mea, eu mai dormeam acasa, dar la un moment dat mi s-a acrit de scandaluri si m-am mutat si eu la mama. In august am plecat in Germania cu fiul meu. In acest timp ex mai venea s-o vada pe micuta. Cand m-am intors (am stat 2 saptamani) atunci ex a venit sa-i vada seara la 21,30 beat. Atunci l-am rugat sa vina alta data pt ca e prea tarziu, vreau sa-i culc. Omul s-a suparat probabil, ca nu a mai venit la copii. De Mos Nicolae m-a sunat, le-a lasat copiilor pachetele cu dulciuri. Copiii nu s-au intalnit cu el. De Craciun am petrecut impreuna noi 4,doar 20 de minute. Fata s-a bucurat de papusa de la tati, fiul meu era distrus ca n-a primit doar haine. E urat din partea mea sa comentez ce cumpara copilului, insa un copil de 9 ani jumate nu e capabil sa se bucure de o pereche de pantaloni si un tricou Dupa Craciun am primit decizia tribunalului, cu vizite din 2 in 2 saptamani, pensie alimentara de rasul lumii- de 100 RON pt amandoi copii. S-a facut de ras acolo, dupa ce martorii lui au declarat ca lucreaza zi si noapte si face totul ca familia s-o duca bine, prezinta o adeverinta de salarizare cu salar minim Am sa povestesc in blogul meu despre aceste vizite, si in general despre cum se comporta un "tata" cu copiii lui.
5 ianuarie 2007... suna omul, vrea sa-i ia sambata cu el. In 6 ianuarie pe la 14 vine dupa copii, cu prietenul, cu amanta prietenului (s-au sarutat intr-una) si cu "sora" prietenului. Ciudat, prietenul n-are sora... dar asa i-a fost prezentata d-soara fiului meu. Pleaca toti in Felix, acolo la restaurant mananca, tati baga la bord o bere. Dupa o plimbarica se intorc toti in oras. Copilul e revoltat un pic, cum se urca tati la volan dupa o bere...Se mai opresc la Mc, si pe la 18 fara un pic ajung acasa. Copiii sunt veseli, s-au simtit in general bine, mai putin Robert, care e revoltat un pic din cauza amantei prietenului care a baut si ea bere. Robert a primit de la tati 2,5 RON... Tati imi promite sa-mi dea si pensia alimentara saptamana asta. E vineri, mai astept... cica azi dupa masa... Deci asa a fost prima intalnire cu copiii, dupa jumatate de an, (exceptie craciunul)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Trimite reactia ta
|
|
|
|
Gabi_K
taurul cu doi taurasi
|
Posted 12/01/07 @ 20:43
|
azi m-am intalnit cu Ex... mi-a dat 300 RON pt iulie, august, septembrie. Ma simt milionara!!!! L-am intrebat de restul banilor... si mi-a zis ca in februarie:(
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) |
|
|
sileriki
membru incepator
|
Posted 12/01/07 @ 20:51
|
Gabi e foarte dureros , eu nu l-as mai lasa o vreme pe copii in preajma lui singuri , pentru ca Doamne fereste .....mai bine nu zic nimic vrei sa iti zic ceva ? acum ceva ani intre drumul intre Oradea si Felix am mers ca varul meu cu masina , varul era un pic pilit nu mult , dar si-a pierdut controlul si era sa intram frontal intr-un TIR , nu aveam sanse daca el e asa cum il descrii tu , atunci mai bine lasa-l in pace , vezi ca tu poti primii de la Asco o indemnizatie pentru copii , pentru familii cu un parinte se acorda nu stiu cat e suma acum 4 ani era 500000 de mii , si aceea era ceva decat nimic , ai nevoie de hotararea de divort si certificatele copiilor , eu iti zic sa de duci , stii unde e nu? nu departe de Primarie cu o statie de tramvai mai in jos catre biserica Emanuel ai grija de tine si copilasii tai ,
evi , Eric 14.06.2000 |
|
|
Gabi_K
taurul cu doi taurasi
|
Posted 12/01/07 @ 23:56
(Edited 13/01/07 @ 00:09)
|
mersi Evi, am sa ma intresez. Stiu und e ASCO, lucrez chiar vis-a-vis. Astept hotararea definitiva de divort si am sa merg pe la ei.
Editez: acum am intrat pe site-ul lor, sper sa se acorde aceasta suma indiferent de venitul meu. Suma e 59 RON. nu-i mare, dar tot e ceva. Inca odata iti multumesc!!!! |
|
|
sileriki
membru incepator
|
Posted 13/01/07 @ 14:15
|
Gabi nu ai pentru ce , eu stiu cand am fost in situatia ta , noi nu am fost divortati oficiali , doar am stat separat un an jumate , si aveam dreptul sa primesc , nu trebuie conditii , doar cateva acte si tu ai doi copii in intretinere , suma va trebui sa fie un pic mai mare ,pa si weekend placut sa ne tii ne curent daca ai rezolvat......
evi , Eric 14.06.2000 |
|
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|