Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. Luciala
7. mama42
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118647
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 56904
3. Bilantz olguta12 50974
4. J D E monica70 41616
5. A murit Laura! craciunitza 31212
6. Un nou inceput...(2) danangie 30150
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 29009
8. scrisoare catre mama Picasso 23672
9. Curiozitate! Ana68 23401
10. Moartea lui Metaforel olguta12 21551

post an entry in your weblog   Jurnalul lui Gabi_K  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
Gabi_K
copiii dupa divort (5)
Acest mesaj a fost trimis de Gabi_K pe data de 01/04/2007 la 17:53 .:. 2358  vizionari .. Exista 3 raspunsuri la acest anunt
Sambata un nou episod din viata lor... cu "tati".
Cateva momente: ma suna copilul disperat de acolo, ca micuta si-a tras farfuria plina cu supa, tricou ud, tati nervos, cumnata incepe sa-si bata joc de ea, ca a facut pishu pe ea. Erau in vila cumnatei, i-a pus sa ude gradina (au gradina mare) si-au batut joc de Robert, ca s-a impiedicat si a calcat in balta. Mi-am recuperat copiii seara (urma sa mergem la Real, ne-am intalnit la intrare) plini de noroi, cu pantofii uzi, sosede ude, Lili avea mucisori uscati pe fata si pe nasuc, noroc ca ne-am intalnit cu nishte prieteni si ne-au dus acasa cu masina. Reactiile lor: Robert plangea toata seara zicea sa-i zic la tac-su ca a murit sa nu mai fie nevoit sa mearga la el... abia am reusit sa-l adorm pe la 23,30. Lili mi-a tras o criza de plans noaptea, abia am calmat-o si pe ea. Acum sunt amandoi raciti cobza.
Azi i-a luat din nou, mi-a zis Robert ca au musafiri acolo, ca fosta soacra e Floare (cam putreda) si nimeni nu se ocupa de ei, se plictisesc... din nou i-au luat la misto, ca ei (copiii) de fapt nu-s evrei... nu inteleg de ce zic asta, ca pe Robert il enerveaza pana-n culme asa ceva, mai ales acum, cand in sfarsit si-a gasit si el un loc de onoare in Comunitatea evreiasca.
Deocamdata atat, ii astept cu sufletul la gura sa vina acasa in sfarsit.
Din nou un weekend cu formatiune completa: parinti, sora,prieteni (ale exului). Nimeni nu are o vorba buna pt copiii mei, ei sunt doar un obiect pt distractie lor... adica mai schimba si ei tv-ul cu copiii, sa le fie programul cat mai diversificat:(((
Revin.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Trimite reactia ta

Yasmine
Capra cu trei iezi

Posted 02/04/07 @ 18:35 Visit Yasmine's Homepage Reply with Quote
Stai ca nu inteleg de ce TREBUIE sa mearga copiii in FIECARE weekend la el?? In fond tu esti mama lor, si tu decizi ce e mai bine pt. ei, cel putin asa e aici.
Nu poti sa-i lasi sa isi bata joc de copiii tai, mai ales ca vezi si tu ca ei sufera.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/
Back to top

J G
pescarus

Posted 02/04/07 @ 23:35 Reply with Quote
Chiar Gabi, nu poti face nimic? e clar ca vizitele astea fac rau copiilor.
Doamne ce oameni infecti!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Back to top

lilach
membru junior

Posted 16/04/07 @ 22:30 Reply with Quote
Gabi,
imi pare asa de rau sa aud toate astea . Te rog sa nu trimiti copiii la el...nu de alta dar din spusele tale nu se simt bine acolo si asta nu le face bine.
Gabi , numai bine. (eu sint intr-o faza de trecere...sper ca intelegi)

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.
Back to top

Mesaj nou   Raspunde la mesaj