|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 Gabi_K
| copiii dupa divort (5) Acest mesaj a fost trimis de
Gabi_K
pe data de 01/04/2007 la 17:53
.:. 2358 vizionari
.. Exista 3 raspunsuri la acest anunt
|
 |
Sambata un nou episod din viata lor... cu "tati". Cateva momente: ma suna copilul disperat de acolo, ca micuta si-a tras farfuria plina cu supa, tricou ud, tati nervos, cumnata incepe sa-si bata joc de ea, ca a facut pishu pe ea. Erau in vila cumnatei, i-a pus sa ude gradina (au gradina mare) si-au batut joc de Robert, ca s-a impiedicat si a calcat in balta. Mi-am recuperat copiii seara (urma sa mergem la Real, ne-am intalnit la intrare) plini de noroi, cu pantofii uzi, sosede ude, Lili avea mucisori uscati pe fata si pe nasuc, noroc ca ne-am intalnit cu nishte prieteni si ne-au dus acasa cu masina. Reactiile lor: Robert plangea toata seara zicea sa-i zic la tac-su ca a murit sa nu mai fie nevoit sa mearga la el... abia am reusit sa-l adorm pe la 23,30. Lili mi-a tras o criza de plans noaptea, abia am calmat-o si pe ea. Acum sunt amandoi raciti cobza. Azi i-a luat din nou, mi-a zis Robert ca au musafiri acolo, ca fosta soacra e Floare (cam putreda) si nimeni nu se ocupa de ei, se plictisesc... din nou i-au luat la misto, ca ei (copiii) de fapt nu-s evrei... nu inteleg de ce zic asta, ca pe Robert il enerveaza pana-n culme asa ceva, mai ales acum, cand in sfarsit si-a gasit si el un loc de onoare in Comunitatea evreiasca. Deocamdata atat, ii astept cu sufletul la gura sa vina acasa in sfarsit. Din nou un weekend cu formatiune completa: parinti, sora,prieteni (ale exului). Nimeni nu are o vorba buna pt copiii mei, ei sunt doar un obiect pt distractie lor... adica mai schimba si ei tv-ul cu copiii, sa le fie programul cat mai diversificat:((( Revin.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Trimite reactia ta
|
|
|