Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 117988
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55506
3. Bilantz olguta12 49383
4. J D E monica70 39714
5. A murit Laura! craciunitza 30251
6. Un nou inceput...(2) danangie 28713
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 25101
8. scrisoare catre mama Picasso 22812
9. Curiozitate! Ana68 22302
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20676

post an entry in your weblog   Jurnalul lui pisigri  Ultimele 50 de mesaje   

pisigri
  18/09  Am revenit
cu mai mult spor, sper... ______________________________ If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui pisigri
1 Raspuns

pisigri
  24/09  cea mai frumoasa perioada din viata...?
Am auzit de nenumarate ori spunindu-se ca perioada "gravideniei' este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei. E speciala, bebe e ....numai al tau deocamdata, etc etc... Ok, noi sintem ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui pisigri
1 Raspuns

pisigri
  24/07  Berzele...
Berzele sint acum prietenele mele. Sper doar ca si ele ma considera prietena lor... Nu vreau inca sa scriu pe la topicuri dedicate, e prea devreme. Am vazut insa cele doua liniute, de doua ori (ca ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui pisigri
5 raspunsuri

pisigri
  11/05  Fragmente de Paris 3
Pentru ca a venit in sfirsit vara si aici, pentru ca e duminica, iar saptamina de munca va incepe de data asta marti, pentru ca am gasit in sfirsit mere cu 1 euro in piata, pentru ca aici, ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui pisigri
3 raspunsuri

pisigri
  10/05  Concediu la mare
Am scris cite ceva despre cum era la munte, si am primit "reactii" (ca sa nu zic feedback) de la o prietena de pe forum (sper sa nu te superi ca spun prietena...), care zicea ca la ei acasa, ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui pisigri
3 raspunsuri

pisigri
  10/05  Coltul meu de suflet...
M-am gindit sa intrerup putin seria "Paris" pentru ca la cit sint de satula de orasul asta, nu am nici un chef sa mai scriu despre el si intr-o simbata insorita... Coltul meu de suflet e undeva ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui pisigri
7 raspunsuri

pisigri
  09/05  Fragmente de Paris 2
Primul soc pe care l-am avut odata ajunsa aici a fost cind am intrat in camera de camin. Trebuie sa spun ca intotdeauna mi-am dorit sa stau in camin, viziunea mea despre viata de student fiind ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui pisigri
1 Raspuns

pisigri
  09/05  Fragmente de Paris 1
Desi seria (cum o vad eu acum) Fragmente de Paris ar trebui sa surprinda acele clipe ale Parisului care m-au impresionat, inceputul cred ca va avea rol explicativ. Pentru ca mi se pare anapoda ca, ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui pisigri
0 raspunsuri

pisigri
  09/05  Toate au un inceput....
Bine v-am gasit, oricine ati fi... Trebuie sa recunosc ca mi-am cam pierdut obisnuinta de a scrie intr-un jurnal. Si toate tentativele mele de a scrie un jurnal on-line s-au dus pe apa simbetei. ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui pisigri
2 raspunsuri