|
pisigri
| 18/09
Am revenit cu mai mult spor, sper... ______________________________ If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui pisigri | 1 Raspuns |
|
pisigri
| 24/09
cea mai frumoasa perioada din viata...? Am auzit de nenumarate ori spunindu-se ca perioada "gravideniei' este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei. E speciala, bebe e ....numai al tau deocamdata, etc etc... Ok, noi sintem ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui pisigri | 1 Raspuns |
|
pisigri
| 24/07
Berzele... Berzele sint acum prietenele mele. Sper doar ca si ele ma considera prietena lor... Nu vreau inca sa scriu pe la topicuri dedicate, e prea devreme. Am vazut insa cele doua liniute, de doua ori (ca ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui pisigri | 5 raspunsuri |
|
pisigri
| 11/05
Fragmente de Paris 3 Pentru ca a venit in sfirsit vara si aici, pentru ca e duminica, iar saptamina de munca va incepe de data asta marti, pentru ca am gasit in sfirsit mere cu 1 euro in piata, pentru ca aici, ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui pisigri | 3 raspunsuri |
|
pisigri
| 10/05
Concediu la mare Am scris cite ceva despre cum era la munte, si am primit "reactii" (ca sa nu zic feedback) de la o prietena de pe forum (sper sa nu te superi ca spun prietena...), care zicea ca la ei acasa, ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui pisigri | 3 raspunsuri |
|
pisigri
| 10/05
Coltul meu de suflet... M-am gindit sa intrerup putin seria "Paris" pentru ca la cit sint de satula de orasul asta, nu am nici un chef sa mai scriu despre el si intr-o simbata insorita... Coltul meu de suflet e undeva ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui pisigri | 7 raspunsuri |
|
pisigri
| 09/05
Fragmente de Paris 2 Primul soc pe care l-am avut odata ajunsa aici a fost cind am intrat in camera de camin. Trebuie sa spun ca intotdeauna mi-am dorit sa stau in camin, viziunea mea despre viata de student fiind ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui pisigri | 1 Raspuns |
|
pisigri
| 09/05
Fragmente de Paris 1 Desi seria (cum o vad eu acum) Fragmente de Paris ar trebui sa surprinda acele clipe ale Parisului care m-au impresionat, inceputul cred ca va avea rol explicativ. Pentru ca mi se pare anapoda ca, ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui pisigri | 0 raspunsuri |
|
pisigri
| 09/05
Toate au un inceput.... Bine v-am gasit, oricine ati fi... Trebuie sa recunosc ca mi-am cam pierdut obisnuinta de a scrie intr-un jurnal. Si toate tentativele mele de a scrie un jurnal on-line s-au dus pe apa simbetei. ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui pisigri | 2 raspunsuri |