Pepenasi de iulie - august 2008 (159)

Pepenasi de iulie - august 2008 (159) | Autor: iul-aug2008

Link direct la acest mesaj


Bine ati venit
in bostana cu cei mai dulci

PEPENASI

Aventurile pepenasilor
1-20, 21-40, 41-60, 61-80,
81-100, 101-120, 121-140,
141, 142, 143, 144, 145,146,
147, 148, 149, 150, 151, 152,
153, 154, 155, 156, 157, 158

Flavius, cel mai special pepenas
www.onetruemedia.com/shared?p=8cb2de8660b554ddfeeb28&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Avem un anisor
www.onetruemedia.com/shared?p=827c08654dee4c5de3c85f&skin_id=1012&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A venit primavara in bostana
www.onetruemedia.com/shared?p=784fc94cbba03c511361db&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul Craciun al pepenasilor
Retetele mamicilor de pepenasi
Poezici pentru mamici si pepenasi

Poezici de 1 anisor...incep aici
Darius Andrei - Un ingeras senin al Cerului
1,2,3,4,5,
6,7,8,9,10
Predarea stafetei
A fost odata ca niciodata o odisee minunata
1 - 131
Albume cu poze: mamici iulie-august si pepenasiMail comun

Sarbatoritii lunii Noiembrie :

1 - Tecky, 2 - maryb, 4 - dara_d, Gini_75, 5 - danabb1, 6 - maggyc,17- pica, mobriq, Fabian (de paqurschimag),18 - Didi81, 20- lylis, 24- motanik, Jael (de Yael), 26-AndreeaOr, 27- iriss27

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

primaaa????

TECKY, ANKA

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Sunt a 2-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

M-am adunat si eu pe acasa, dar trebe sa plec curand iar, la cumparaturi .

Gini, da, o sa vin la Kidex. Sper sa ne vedem .

Iriss, am fost mama acolo, la intrarea in sala mare . La ce ora ai trecut tu? Poate ai nimerit fix cat am iesit sa mananc si eu un corn... Trebuia sa ma suni si ne gaseam sigur. Imi pare rau ca nu ne-am vazut.

Pica, tu ce ai facut de nu ne-am mai regasit dupa ce ai terminat de umblat prin expozitie ?

Diana, ma bucur ca sunteti bine . Ma gandesc la voi tot timpul si ma rog sa stea bb cuminte in burtik pana la termen . Vreo sansa sa ajungi la intalnirea supermamelor din decembrie? Eu am ajuns la cea din noiembrie (desi nu credeam), dar nu te-am vazut.

Profa, eu am avut asa reactie alergica dar mi s-a umflat botul , ochii mai putin. Am luat de capul meu antialergic si a trecut. Am patit asta dupa ce am facut febra intr-o noapte si am luat dintr-un sirop nurofen de copii parca, care era deschis de ceva vreme (alaptam si nu aveam voie sa iau medicamente). Eu as fi luat antialergicele date de doctor, si apoi, daca nu ar fi trecut as fi mers la specialist. Sanatate multa!

Pup toata bostana si sper de maine sa am mai mult timp sa citesc si sa scriu.

pup you all,


-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Pupici la toata lumea, nu am timp acum de scris mai mult insa as vrea sa va stresez cu o intrebare:voi de cate ori pe saptamana ii spalati pe copii pe cap? Si de uscat ii uscati cu foenul sau doar cu prosopul? Multumesc de raspunsuri!

Monica, mami de Luca Andrei si 13+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Moni, eu pe Nicholas il spal de 2 ori pe saptamana pe cap, si de uscat doar cu prosopul, la noi in casa e cald (23 grade constant)fiindca avem centrala, nici eu nu ma usuc cu foenul.

Adriana 22+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Si eu tot fara chef de scris...insa vreau sa-i raspund Monicai.

Eu il spal pe cap ori de cate ori e nevoie, caci transpira mult, asta insemnand de 2-4x/sapt. si il usuc cu foenul.





Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Moni, eu o spal pe cap in media la 2 zile si o usuc cu feonul, ca are par mult :).

Eu citesc, dar nu reusesc sa scriu. Sunt ultra busy la lucru. Acasa nu apuc sa intru.

Am luat cadourile de CRaciun. La Maya i-am luat o papusa mare (46cm) ca sa o imbrace, ca e foarte interesata de subiect, si un aquadraw de la Tomy. Mama i-a luat o masina din aia pe care o apesi si merge (ca iarasi, a vazut-o interesata). La nepot i-am luat un tren de lemn de asamblat, dezasamblat, tras etc si un puzzle de bb.

Operatziunea KK la noi : MAya spunea ca face de pe la 11 luni. Ei, cand a mers la bona, nu a mai spus. Nici acasa nu mai facea, asa ca am lasat-o moale. De vre-o 2 saptamani a inceput sa ceara din nou, dar la mobul extrem de insistent. Duminica trecuta eram in vizita, a cerut kk, i-am zis ca nu a avem olitza, ea a insistat, am pus-o pe Wk-ul mare, am tinut-o si a facut. Luni i-am spus la bona, ea mi-a spus ca ea o pune, dar ca nu a facut decat un pipi, ca nu a cerut niciodata. Ei, vineri ma suna bona la pranz in extaz ca MAya ii ceruse kk :). Deci cred ca suntem pe drumul cel bun. Acum intrebarea intrebatoare : ce facetzi in magazine de ex, unde nu pot fi pusi??? Ca a mea nu se tzine nu stiu cat ....

De cateva zile se da singura pe topogan. Noi o ajutam sa se urce, si sus ea se descurca singura .


Vicky si Printzesone


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Monule Garga e spalata pe cap cu maximum de circ o data pe saptamana si uscata volens-nolens cu foehn-ul din motiv de claie stufoasa, operatiune tragica de-a dreptul Plange non-stop, e o tortura si pt mine si pt ea

Vic si la noi la fel! De cateva zile cere kk cu ceva minute bune inainte, chiar si zilele astea (cand a avut febra si e iarasi stricata la burtica) s-a straduit si a facut, apa, dar la olita. Cand suntem in deplasare folosim de vreo saptamana cu maxim succes olita de voiaj mesterita de tata, care sta in portbagaj (masina mea e hatchback). Sa vezi ce haioasa e cum sta pe oala si comenteaza din portbagaj la masinile care trec pe langa noi... Doar ca daca zice "kk" (ea zice caca si la pipi si la kk) tre sa parchez undeva in primele 200 de metri, deci am avut si accidente in scaunul de masina pentru ca nu am putut opri in intersectie... Eu am o aleza pusa in scaunul de masina. In magazin daca zice ca face si nu putem ajunge in timp util la toiletes (o tin deasupra chiuvetei), face pe ea in final. Mereu am 2 randuri de hainute la mine (dar ea nu poarta pampi deloc). Insa daca stiu ca nu a facut kk deloc in ziua aia i-am pus si pampi pentru ca logistic e nasol sa te descurci cu number 2 in chiloti prin magazine. Daca suntem in vizita in case de oameni nu-mi bat capul... Am spalat la chiloti sa-mi ajunga o viata si nu o data am cumparat pantalonasi prin magazine pentru ca uitasem schimburile... Incerc totusi sa merg la magazin cu ea fara scutec doar daca stiu ca a prestat kk in ziua aia.
Cred ca acum o potetta ar fi o investitie buna...

Cred ca vi se pare un cosmar, m-am recitit si pare complicat tare dar nu-i chiar asa...

Ana_a, Mai3 ma bucur ca v-au placut cartuliile cu Luna Betiluna si Dora Miunodora, o mai am de curatat pe aia cu Peste Mamaliga prapadeste. Vine si ea sapt viitoare... Eu le am si pe alea originale dar le-am facut si pe astea pentru ca am inlocuit textul cu ortografia noua ca sa nu se confuzeze cupiii.

Iriss exista si varianta in romana pentru leappad, se numeste dinopad, am vazut la nepotica mea, dar sunt exagerat de scumpe cartuliile, gen 50-80 de lei carticica, sincer mi se pare foaaaarte mult.

Daca nu stiti si va intereseaza: in fiecare marti, Jurnalul National scoate o carte cu povesti + CD audio. Saptamana trecuta a fost H.C. Andersen, Craiasa zapezii/Amnarul/Ratusca cea urata si pe CD Amnarul si Tinerete fara batranete, variantele alea de la Electrecord, alea cu care am crescut noi, cu Victoria Mierlescu in rolul Scorpiei (pour les conaisseurs ) Costa 13 lei, si sunt foarte frumos ilustrate, cu coperte groase, cartonate, io zic ca merita...

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Vicky ce de cumparaturi ai mai facut. Sa o tineti tot asa cu cerutul la toaleta.Si Ralu se urca si se da singurica pe topogan.
moni eu o spal pe Ralu pe cap de 2 ori pe saptamana si o uscam cu prosopul pana acum 2 luni cand i-a mai crescut parul si s-a mai indesit si imi lua prea mult timp operatiunea si am apelat la feon.Luca are parul des cred ca tot cu feonul il usuci nu?
diarux cum te mai simti?

Va pup,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Tot io, saptamana viitoare cu Jurnalul National vine Cenusareasa.

DianaMi sau alte fete cu fetite mai maricele, care luati revista cu Fifi si Floricelele? Acum am vazut-o, dar e deja la numarul 11, au continuitate? Adica daca ai scapat primele 10 numere degeaba le iei de-acum incolo? Nu am putut s-o rasfoiesc, era in tipla si oricum nu ma puteam dumiri doar rasfoind un singur numar...

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput