MONTIGNAC (180)...STIL DE VIATA NU DIETA

MONTIGNAC (180)...STIL DE VIATA NU DIETA | Autor: brindusik

Link direct la acest mesaj


CAPITOLE MAI VECHI

(151), (152), (153), (154), (155), (156), (157),(158), (159), (160) , (161), (162), (163), (164), (165), (166), (167), (168),(169), (170), (172), (173),(174),(175), (176)(177),(178), (179)


Prima carte a lui Montignac,Montignac pe scurt

Retete Montignac (1),(2),(3)
Creatiile culinare ale membrilor clubului Monti-in imagini
www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7279" target="_blank">Retete monti cu imagini si explicatii pas cu pas
Alte informatii pe www.4shared.com: emailul si parola pe PM


RAPORT : DECEMBRIE 2012
- -- floricele pentru kilograme scazute
- -- cusca pentru stagnare
- -- porc pentru adaugat kilograme
- -- nu mai avem vesti deloc

Nume---------------Data_______H____G.I ___G.T___G.A___KG____kg(-)__kg(+)

andanii---------01.05.2012___1.60___70.0___60___66.0___10.0___4.0 ___6.0
ariel-----------25.05.2012___1.64___75.0___57.0___64.5___18___10.5___7.5
Brindusik-------24.09.2012___1.68___70.2___64___70.2___6.2 ___0.0___6.2
carmen_m------05.01.2012___1.65___80.0___65___67.0___15.0 ___13.0 ___2.0
cge-------------03.01.2010___1.56___66.6___56___58.3___10.6___9.0 ___1.6
Child------------11.10.2010___1.62___60.0___52___56.0___8.0 ___4.0 ___4.0
daena----------01.10.2012___1.62___81.0___60___79.0___21.0 ___2.0 ___19.0
lorelei----------10.09.2012____1.65___70.5___55___66.7___15.5___3.8 ___11.7
ninha-----------01.10.2011___1.60___71.0___58___60.0___13.0___11.0 ___2.0
puisorul--------27.08.2012___1.60___57.0___52___55.0___5.00___2.0 ___3.0
somleac--------01.06.2009___1.61___72.0___60___67.0___12.0___5.0 ___7.0


finalistele noastre .... ne mandrim cu ele
maya--------05.05.2009___1.65___113.0___70.00___113.0___43.00___43.00___0
andanii--------01.06.2008___1.60___95.00___70.00___70.00___25.00___25.00 ___0
puisorul-------23.10.2008___1.60___62.00___52.00___52.00___10.00___10.00____0
monnvas ------01.12.2009___1.57___56.00___49.00___49.00___7.00_____7.00____0



Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

meniul meu azi:
Md: lapte cu fulgi,
G: nu am avut timp de ea
P: mix de legume orietentale in wok cu tanduri chiken, 1foietaj
G: vreo 5 prune
C: salata de ton cu salata verde si masline verzi si wasa

deci nu va spun ce depresare m-o luat azi..a trebuit sa ma duc la clinica pentru o reteta..si daca nu am mai fost de mult(adik anul asta) ..mno si ma duc eu ashea si imi ia tensiunea..si ma pune si ep cantar..74 sa-mi pice fatza acolo pe cantar...imi venea sa tot prinzul pe care il luasem cu juma de ora inainte si sa ma dezbrac acolo de toate hainele sa-i arat lu aia ca nu am 74 (oricum pe drum inapoi m-am linistit ca numai adidasii au vreo 500g si cureaua inca tot atat)...dar oricum o fost de ajuns sa-mi strice ziua..

azi aveam in program si gym..ce gym ca atunci cand mi-am terminat treaba o inceput sa ploua cu grindina..mai e chef de unde nu-i...nu ma simt in stare nici sa plec acasa pe vremea asta(adik sa ies din birou)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Hei ati slabit asa de tare ca nu mai puteti scrie?

Brindu nu fii necajita intre cantarele astea neprofesionala pot fi diferente de la 1kg pana la 2. Atunci imbracamintea, daca ai baut o cana de ceai iti va arata cu jumatate de kgg mai mult. Hai ca nu-i chiar asa de grava situatia.

Am citit aseara mesajele din celalalt subiect, dar acum nu mai stiu ce am citit.

Asa ca nu mai zic nimic.

Meniul de ieri :MD Paine aproape monti cu vinete
P ca si micul dejun
C legime la wok cu taitei integrali

Ba zic ca am o febra musculara de mooor.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Brandu, nu este relevant. Tot cantarul tau spune adevarul, pt ca pe el ai posibilitatea de a compara cu ce a fost saptamana trecuta, sau cand vrei tu. De asemenea conteaza si ora ....si asa cum ai spus chiar tu , conteaza si tona de haine.

Nu stiu daca v-am povwstit, dar am facut un tiramisu - CU ZAHAR
Tibi are de filmat pt ora de istorie, 5 min de bucatariseala a unui preparat italian, timp in care sa vorbeasca putin destpre Italia.
Asa ca eu am pregatit totul ( crema de ou cu zahar fiarta la baie de abur, frisca batuta spuma, cafeaua ) si l-am lasat pe el sa asambleze.

Va dati seama ca am mancat toti si nu ne mai opream

Meniu:
D lapte cu cereale
P: pizza
G: 2 mere
C: cred ca spaghete integrale cu sos de rosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Wow, mel, ce lectie faina!
Brindu, nu te nelinisti, pe parcursul unei zile poti sa variezi si cu 2 kg. conteaza cat ai la ora la care te cantaresti tu.

nicio idee despre hrisca? m-am gandit sa fie hrisca fiarta cu lapte degresat, 0,1% si amestecata cu fructe de padure de la congelator si miere.
sau s-o fac cu lapte normal/frisca lichida si cu nuca macinata sau migdale. atunci ar fi de faza II.
oricum, azi am fost la mall cu mateiasu-buclucasu si am mancat la tailandezi pui cu urechi de lemn si taitei din orez. na, ce sa fac?
Doamne, ce era la Flanco!!! m-am inchinat, nu era loc sa mai intre un ac in magazin! si ptr ce? ca au reduceri de 1, 2, 5, max 10 la suta. N-am vazut pe nicaieri reduceri care sa merite sa te deplasezi.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa spune:

Buna fetelor,

spune-ti-mi si mie va rog, cum facem faina monti?

Merci

bb bia & mami cryssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

crysa se face cu volume egale de faina integrala si tarate de care vrei tu (poate fi de grau de ovaz, secara) . adik la 2 cani faina->2cani tarate eu puneam 2 cani faina integrala si o cana de nauta sau soia si 3 cani de tarate

mel am intrebat-o pe mama...la 2l de apa-1l de otet (sau mai putin in functie de cat de acri vrei sa fie)...deci reteta e: 1l apa, 0.5l otet, 1lingura sare, 1 lingurita zahar sau fructoza(sau deloc)...dupa cum spuneam mama a facut fara indulcire deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa spune:

Sar'na Brindusik,

deci ca sa fiu sigura ca am inteles..
1 cana faina de taratze + 1 cana faina integrala de grau + 1 cana faina de naut = faina monti


bb bia & mami cryssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

nu nu
daca pui naut...scazi din faina...adik :
1 cana faina integrala+1cana naut+ 2 cani tarate

eu puneam si o mana de susan cand facem painea...
nush daca vrei musai sa pui naut...depinde la ce folosesti faina asta..daca e pentru praji...eu nu as pune ca are mirosul ala specific...as folosit numai faina integrala si tarate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa spune:

La tarate te referi la faina de tarate? La wheat bran?

Pt cozonaci cum recomanzi amestecul? Si in general pt prajituri? checuri? etc..

P.S. Faina asta monti, e pt faza 1? Eu is in faza 1 si mare amatoare de prajiturele

Merci frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

nu am incercat niciodata sa fac cozonac...
eu mai nou am dat de tarate de ovaz (oat bran)...merge de minune..si parca nu e asa apoasa coca ca atunci cand faci cu tarate de grau..

depinde de prajitura pentru chec merge sa faci faina integrala+tarate, clatitele la fel, am facut si blat de tort asa
fursecuri eu as face numai din faina de migdale (adik migdale macinate), merge si blatul de tort numai cu faina de migdale

daca vrei sa pui faina de naut..inca o data trebuie sa ai grija ca are mirosul ala specific si trebuie sa pui arome sa acoperi(rom, vanilie...)...de asta faina de naut nici nu prea merge la praji..mai mult la retete "sarate": briose, blat de pizza

DA faina monti e pentru faza1...sau what ever faza tii dupa...dar asta nu inseamna ca trebuie sa abuzezi de ea...uite intra http://www.culinar.ro/forum/categorie/4/Dieta-Montignac/ poate te inspira ceva..nush daca fetele scriu exact pentru ce faza e..ca cine tine monti de mult timp..nici nu se mai gandeste la faze...

daca esti in faza 1..e de dorit sa incerci sa minimizezi consumul de glucide(cum e faina, fructoza) cel putin in prima luna...ca se se obisnuiasca organismul cu noul stil

Mergi la inceput