Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (65)

Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (65) | Autor: crinuta

Link direct la acest mesaj

(1), (2), (3), (4), (5), (6), (7), (8), (9), (10), (11), (12), (13), (14), (15), (16), (17), (18), (19), (20), (21), (22), (23), (24), (25), (26), (27), (28), (29), (30), (31), (32), 33, 34, 35, 36, 37.38,39,],40, 42,44, (45),46, 48, 49,50,51,52,53,54,55, 56,57,58,59,61, 62,64

Noiembrie
23 nov. Alexandru (Bellamia)

Decembrie
15 Victor Stefan (Ana Maria)
21 Bianca Maria (Ingerasu)
22 Rayan (Crinuta)
27 Dragos Mihai (Lali)

Ianuarie
2 Vlad Ionut (Bubu05)
3 Sebastian (Adana)
3 Ioan Cristian (Monalac)
3 Sergiu Denis (Coraly)
3 Mara Theodora (Megg)
3 Alexandra Beatrice (Ilucae)
5 Ioana-Eleonora (Simonadinca)
5 Nectarie Ioan (Adita)
6 Stefan (aurelrusu)
6 Rares Daniel (o prietena)
7 Andreea Oana (Leta)
7 David Iulian (Ioanaiub)
8 Andrei Stefan (Amary)
9 Tudor (Tomasa)
10 Sebastien Stefan (Oana Cretu)
10 Maria Theodora (Cocolino)
10 Ruxandra Maria (V. Erica)
10 Ioana Maria (Anuc)
11 Cosmin David , (Mia Tincu)
13 Mihai (amo2004) poze
13 Mihai Cristian (Bdana):
17 Viktor [/ (Monique)
17 Natalia (Lavinia345)
17 Simona Andreea (Andrutza)
17 Mandy Stephanie (Alina Maria)
17 Amanda Maria (Cory35)
18 Irina Ioana (Witchie)
25 Maria (Danielai)
25 Alexia (Miha T)
26 Bianca Maria (Kris)
26 Albert-Adrian (Rachel Owen)
31 Alexandra Maria (Ubi):

Februarie
4 Bogdan (Strunfita)
4 Andrei Razvan (Tigabita)
4 Iustin Gabriel (Gabi.i)
4 Gabriel (Catiflo)
5 Rebecca Andreea (PatriciaArdeleanu)
5 Horia-Ioan (danonica)
6 Alexandra (Jone)
7 Elena Stefania (Gabry)
8 David Ran (Sara)
9 Tudor Constantin (Bestutza):
10 Andrei (Kita)
11 Nicodim (Bagoiu)
11 Stefana (Alipiticot)
15 Codrin (Lorrelay)
18 Cristina Mihaela (Ixxi)
18 Radu Andrei Alexandru (Amaya)
20 Sebastian (Clara03)
21 Matei (lbelciug)
21 Codrin Stefan (Shobo)
22 Hana (Magga)
23 Lucian (Crinia)
27 Vladut (Sirimie)
28 Ingrid (Eryteea)
Poze

Martie

7 Clara Sophie (Viktoria)

Daca nu va regasiti pe listuta nu inseamna ca nu va mai iubim ci ca nu ne-ati mai scris demult. Dar de-abia asteptam sa va intoarceti la noi!

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://apparitionsourlady.blogspot.com/2008/07/jnsr-in-french-antichrist-is-already-on.html

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Tomasa, da, asa e, ai zis bine. Mai cred ca trebuie sa-i privim pe cei mici ca niste adulti in miniatura. Si eu iti datorez scuze: am uitat sa-i urez Mariei tale La Multi Ani cu multa sanatate si fericire! Sa va aduca ambii copii numai bucurii! Sa ne arati poze de la party pls! Ce a ales fata de pe tava?
PS: Nici eu nu cred ca as vrea ca M sa invete germana, mai degraba franceza, insa mai tarziu. Apropo, ieri M m-a surprins zicandu-mi ca i-a invatat o alta doamna la gradi sa spuna cand vin la gradi "Good morning" si cand pleaca sa zica "Good bye". Eu nu stiam ca deja au debutat cursurile optionale.

Ma uit pe lista si vad ca sunt atat de multe mamici care nu mai scriu... Ce pacat!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Multumesc si tie, Liviana, ma bucur ca v-ati amintit de noi chiar si cu intarziere. Important este ca urarile sa fie din suflet, prind bine oricand.
Petrecerea a iesit foarte bine, zic eu, Maria cuminte ca de obicei, nu s-a plans de oboseala desi era franta, a adormit nemancata. A primit multe cadouri (ce mi-a placut in special au fost un stejar si un liliac pe care i-am plantat si vor creste o data cu ea si isi va aminti mereu ca ii are de la ziua ei de un an), a schimbat trei toalete super elegante, a avut rochite una mai frumoasa decat alta (nasa ei nu are decat un baiat si de-abia astepta o fetita in familie, cred ca de-aia s-a depasit pe sine). O sa pun poze sa o vedeti, a fost foarte dulce. A ales in ordinea asta: atza de cusut, pieptenul si rujul. Cu banii a tot cochetat de fiecare data, ii atingea, dar nu i-a ridicat de pe tava (oricat mi-as fi dorit eu sa o faca, ba chiar am trisat un pic si i-am pus toate variantele posibile, moneda, hartie, card...i-am pus si card de shopping, ca sa vezi cat de insistenti am fost si tot degeaba) asa ca nu i-am considerat alesi. In fine, am concluzionat ca nici nu-i trebuiau ei personal pt. ca bani va avea sotul .
Mi-a parut rau ca majoritatea copilasilor erau bolnaviori si nu au putut veni, asa ca am fost mai mult adulti. Dar asta este sezonul, multi copii merg pt. prima data la gradi asa ca este normal sa raceasca.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Irina, ma bucur ca petrecerea a fost atat de frumoasa! Abia astept pozele!
La aniversarea lui Tudor ne inviti si pe noi?

Patricia, pe unde te ascunzi?
Ixxi, ce mai face piersicuta?
Coraly, Sirimie, cum va mai simtiti? Sper ca burticile sunt bine.
Bubu, hai mai da semne si pe la noi pls.
Monalac, s-au mai rezolvat probl de sanatate?
Amaya, ce mai fac puii tai? La ce gradi merge Andrei?

PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladia1 spune:

Liviana multumesc de intrebare, Crisa face foarte bine, am inceput a patra saptamana de gradi si doar cativa muci au aparut, in rest o dimineata ma maraie: "mami vreau sa stau toata ziua cu tine sa ne jucam", trei dimineti imi spune "sunt fericita ca ma duci la gradi".
Eu sunt foarte multumita de gradinita noastra unde Crisa primeste toata atentia necesara si mancare foarte buna. atunci cand au in meniu un fel de mancare care nu place (ex nostru mamaliga) primesc senwish cu cascaval. Crisa a invatat sa bea ceai dimineata si tartina cu branza.
a inceput sa deseneze si sa coloreze, pana acum nu o facea "de teama sa nu depaseasca".....dar acum m/a inebunit sa faca "fishe". Povesteste mult si uneori (cand sunt singura si prinsa in bucatarie si nu vrea sa stea cu mine)se joaca singura....

revin

Beatrice si Cristina

Mergi la inceput

Patricia, multumesc, o sa citesc negresit jurnalul.
Ixxi, f frumos - citind cele scrise de tine, am gasit similaritati si la noi cu Matei. L-am intrebat daca ii place totul si daca exista ceva ce nu-i place la gradi. Mi-a zis ca ii place totul si ii displace faptul ca unele jucarii sunt stricate (au bucati lipsa). Ma incanta ca invata poezii/cantecele si face progrese la desen. Eductoarea ne-a zis ca e unul din istetii grupei, vorbeste frumos si bine, dar ca ii mai loveste pe unii copii sau le strica ceea ce isi construiesc... Sotul mi-a zis ca ieri erau expuse toate plansele colorate si ca doar cei 4 copii care au fost la cresa cu Matei au reusit sa nu depaseasca conturul, poate si datorita experientei mai ample.
Fetele, stiti cumva pe unde sunt localizate magazinele TCM? Ma intereseaza in zona romana/stirbei/unirii daca e vreunul...

PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug
Fetele, stiti cumva pe unde sunt localizate magazinele TCM? Ma intereseaza in zona romana/stirbei/unirii daca e vreunul...

E unul pe 13 septembrie, pe linga Mega Image.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!
Liviana, e un magazin la Tineretului, langa statia de metrou.

Multumim ca ati intrebat de noi. Suntem bine, eu si tati am avut o vacanta de vis la Venetia si Florenta, ne-am intors joia trecuta. Piticii au ramas cu bona si cu socrela. Iar bona a avut mai multe libere acum si am fost singurica cu amandoi si prinsa cu diferite treburi casnice.
Vladut a facut o alergie la o intepatura de insecta si i-au iesit mai multe bubite pe corp. Initial am crezut ca are varicela, dar nu avea nici un alt semn, fara febra sau alte alea. Am fost la pediatru si la dermatolog si are prurigo. El nu a facut niciodata bubite de la nimic si am fost tare surprinsa...acum sunt pe vindecate.
Vlad ma cam zapaceste toata ziua si abia astept la primavara sa-l dau la gradi, chiar are nevoie de colectivitate si parca imi pare rau ca nu l-am dus din toamna...
Piticul este bine si el, are deja un dintisor, papa la greu si nu e mofturos.
Se inteleg f. bine, se joaca impreuna, de fapt Vlad ii da jucarele, il face sa rada, il pupa toata ziua.

N-am apucat sa citesc ce-ati mai scris, sper ca sunteti toate bine si puiutii la fel!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Sirimie, unde mai exact e Mega Image-ul pe 13 sept? Cumva la Prosper center? Merci.
Bubu, asteptam si poze din Italia! Imi pare rau pt patania cu bubitele lui V, dar e bine ca ati descoperit de la ce erau. Felicitari pt primul dintisor!

PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Sirimie, unde mai exact e Mega Image-ul pe 13 sept? Cumva la Prosper center? Merci.

Nu, e linga casa poporului, dupa ce treci de Mariott si de posta Puisor.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Sirimie, merci frumos!

Aseara M a avut o reactie care m-a lasat paf. Bogdanel se murdarise pe maini asa ca l-am luat si i-am zis lui M sa stea un pic singurel in sufragerie caci mami se duce sa-l spele pe B. Mai fetelor, nu va zic ce urlete mi-a fost dat sa aud cat timp eram la baie. Am crezut ca s-a lovit sau cine stie ce i s-a intamplat. L-am intrebat urgent ce-a patit si ce credeti ca mi-a raspuns? "Eu nu vreau sa stau singurel!" Of, mi-am dat palme cand am auzit si am regret amarnic ca am folosit cuvantul "singurel". Mi-am propus sa il evit de acum si eventual sa-mi reformulez intentiile. L-am imbunat pe urma descoperind ceva ce ii place f mult: TEATRUL cu Plusuri! Stateam cu amandoi baietii in sufragerie si ca sa nu se mai certe am scos toate plushurile la bataie si am inceput sa le dau viata/grai: "Eu sunt catelul Happy si ma bucur sa stau cu M si B" etc etc. Nu va spun ce incantare pe M, pana la ora de culcare era deja f bucuros de noii lui prieteni: catelul Happy, iepurasul Riri si Scooby Doo! Cu cata afectivitate i-a tinut la piept, i-a pus la bucatarie pe masa ca sa-l vada cum mananca, la baie ca sa-l vada cum se spala pe dinti si langa pat ca sa-l vada cum face el nani. Scooby Doo l-a rugat sa nu mai faca pipi in pat noaptea ca nu cumva sa-l ude si pe el. Dimineata insa M s-a scapat pe el iar Scooby s-a suparat si s-a intors cu spatele la M. Vroaia sa-l ia la gradinitia, insa prietenii i-au zis lui M ca il asteapta cuminti acasa si ca diseara asteapta sa le povesteasca ce a facut M la gradi. Mi-am adus aminte de existenta lui radio Itsy-Bitsy (pe 99.3 FM) care cred ca i-ar place lui M (acolo personajele discuta in aceeasi maniera), insa noi nu prea avem timp de radio acasa... Poate doar in w-e.

Mai fetelor, stiti ce am constat cu oarecare mihnire? Puii mei nu prea apuca sa poarte lucrusoarele cele mai frumoase pt ca la gradi si cresa trebuie sa-i duc imbracati mai de casa ca sa se simta lejer dar si pt ca lucrurile noi atrag si pot dispare de la dulap (mi s-a intamplat la M). Lui M i-am cumparat niste vestute si camasi super dragute din US, insa nu am reusit sa i le dau decat max 1-2 ori...

Mai e vreun bradut care face pipi in pat noaptea?

Hai mai povestiti si voi ca sa dezbatem impreuna aspectele comportamentale ale puilor nostri... Mie una imi face bine sa aflu mai multe pareri.

PICATURI DE VARA

Mergi la inceput