1 kg ciuperci champignon, 100 gr. costita afumata, 100 gr.sunca presata, 2 oua, 1 legatura ceapa verde, 2 cepe uscate, 3-4 catei de usturoi (eventual si o legatura verde), ulei, sare , piper.
Mod de preparare:
Se curata ciupercile si se indeparteaza piciorusele, se presara cu sare si se lasa deoparte sa se scurga. Se curata ceapa si usturoiul verde si se taie marunt, dupa care se caleste, costita si sunca presata se da prin masina de tocat si se pune peste ceapa. Separat se pune un ou la fiert si cand e gata se curata si se taie marunt. Din usturoiul curat se face un mujdei obisnuit (atentie nu cu multa apa), dupa ce s-a rumenit ceapam usturoiul si sunca se da deoparte se adauga oul fiert, precum si cel crud, verdeata tocata, mujdeiul si se amesteca bine cu sare si piper dupa gust. Se umplu ciupercile cu aceasta compozitie si se pun intr-o tava unsa cu putin ulei. Se dau la cuptor 20 de minute.