Pentru foile de clatite: 3 oua, un praf de sare, 500 ml bere sau apa minerala (cu bere ies mai pufoase), faina cat cuprinde pana obtinem un aluat destul de moale..ca o smantana.Pt umplutura: 1 piept de pui, 400 grame ciuperci proaspete, ulei, piper, sare, smantana, cascaval razuit, marar.
Mod de preparare:
Se coc clatitele intr-o tigaie in care se picura un strop de ulei. Pt umplutura fierbem un piept de pui in apa cu diverse condimente.Ciupercile se spala si taie cubulete mici. Intr-o tigaie punem la calit ciupercile cu putin ulei impreuna cu pieptul de pui taiat cubulete mici. Se adauga marar tocat si condimente dupa gust. Clatitele se umplu cu aceasta compozitie...se ruleaza si se aseaza intr-o tava una langa alta. Se baga la cuptor pentru 20 de minute pana incep sa se rumeneasca. Apoi se scot din cuptor si se adauga o cescuta de smantana peste el si cascavalul razuit. Se mai lasa la cuptor cateva minute.