Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Pulpa de vita cu sos de vin Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Pulpa de vita cu sos de vin 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 1 kg carne
4-5 cepe
50 ml vin alb
o lingura pasta de tomate
piper, cimbru, ulei
Mod de preparare:
Se bate carnea ca pentru snitele (mai subtire). Intr-o cratita (in care se va pregati mincarea) se pune uleiul si snitelele. Se tin la foc potrivit (cam 5-6 minute) pana se albesc ( intorcindu-se pe o parte si pe alta). Apoi se adauga ceapa taiata pestisor si cate un pic de apa, numai cat sa aiba unde fierbe ingredientele. Cind carnea este aproape fiarta (pe treisferturi) se adauga vin alb, in care s-a desfacut pasta de tomate (cam 1 lingura daca este groasa). Se lasa apoi sa fiarba (cam 15'-20' la foc mic) si se adauga piper si cimbru. Carnea devine foarte frageda, iar ceapa aproape nici nu se mai cunoaste (iese un sos gros).

 
Mod de servire: Se serveste cu piure de cartofi sau chiar simpla.


 
Timp de preparare (minute): ~ 50 min. 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: palmyrah2002 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 6984 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Gulas unguresc
» Ciulama din carne de vita
» Mancarica de carne cu lamaie
» Pulpa de vita cu sos de vin
» Escalop de vita foarte fraged
» Tocanita de vitel
» Gulas cu zdrente
» Gulas cu vita si ciuperci
» Gulas ca la Szeged
» Rosii cu carne de vita
» Gulas
» Chilli con carne
» Friptura de vita cu sos de bere
» Pfeffersteck
» Muschi de vitel impanat
» Friptura de vita cu sos de ceapa

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput