2 cepe, 4 catei de usturoi, 2 linguri ulei (unt), 500gr carne vita, sare, piper, 1 lingurita chimen, 1 lingurita boia de ardei iute, 2 linguri pasta de tomate, 500ml supa de carne (instant), 2 frunze de dafin, 1 ardei gras rosu, 400 gr varza murata tocata, 1pahar smantana, 1 lingura faina
Mod de preparare:
Ceapa se taie pestisori, iar usturoiul feliute. Se pune uleiul/untul la incins si se adauga carnea sa se prajeasca, se adauga sarea, piperul, chimenul, ceapa si usturoiul, ardeiul taiat fasii, boiaua si pasta de tomate. Se lasa la foc mai mic si se adauga supa, apoi frunzele de dafin si se lasa cam o ora sa fiarba, dupa care se aduga varza murata si se mai lasa inca 30 min. la foc mic. La sfarsit se dauga smantana amestecata cu o lingura de faina.