Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Gulas unguresc Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Gulas unguresc 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 1 ceapa mare
500g carne vita [vitel]taiata cubulete
paprika [boia dulce]
2 cartofi taiati cubulete
2 morcovi taiati rondele
1 radacina patrunjel taiata rondele
1 foaie de dafin
chimen
Mod de preparare: Ceapa taiata se pune la calit, dupa ce s-a calit se adauga carnea, se amesteca si se mai calesc putin impreuna.
Se adauga paprika se amesteca si se adauga apa (depinde cum doresti sa iti iasa scazuta sau ca o ciorba), se pune o foaie de dafin si chimen si se lasa sa fiarba (daca nu vreti sa ramana chimenul il puteti pune intr-un saculet din tifon si la sfarsit il scoateti).
Cind carnea este aproape fiarta se adauga morcovul, patrunjelul si dupa vreo 10-15 minute si cartofii. Se lasa sa fiarba pana cand carnea este moale.
 
Mod de servire: Gulasil se serveste cu galuste de faina micute.
Daca faci gulas scazut poti sa servesti linga galustele, daca nu galustele se fierb in gulas.
 
Timp de preparare (minute): ~ 70 min. 
Grad de dificultate (1-10): 2 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: lilach 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 7887 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Gulas unguresc
» Ciulama din carne de vita
» Mancarica de carne cu lamaie
» Pulpa de vita cu sos de vin
» Escalop de vita foarte fraged
» Tocanita de vitel
» Gulas cu zdrente
» Gulas cu vita si ciuperci
» Gulas ca la Szeged
» Rosii cu carne de vita
» Gulas
» Chilli con carne
» Friptura de vita cu sos de bere
» Pfeffersteck
» Muschi de vitel impanat
» Friptura de vita cu sos de ceapa

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput