|
maggie_33
| 08/08
"Sa dai tot ce poti!" unde? - In viata in general?... - la munca?... - in familie?... - in alte en'spe mii de situatii?... evident ca totul depinde...si sunt multi factori implicati. Nu vom face ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui maggie_33 | 5 raspunsuri |
|
maggie_33
| 06/08
sa trecem peste. Un weekend relaxant, dap, asa am avut. Fara munca, fara curatenie, fara gatit...stat in pat, uitat la Jocurile Olimpice, vazut un film dragut...asta sambata. Iar duminica plecat in drumetie prin ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui maggie_33 | 0 raspunsuri |
|
maggie_33
| 31/07
Eu, actrita :) A rasarit soarele inca o data peste planeta albastra (care probabil nu mai este albastra de mult din cauza poluarii, dar sa ramanem la cele pozitive)... Am dormit bine, m-am trezit cu energie, ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui maggie_33 | 0 raspunsuri |
|
maggie_33
| 30/07
Unde sa trag linia?! Sunt o gravida normala (daca exista asa ceva [:D])...adica sunt in grafic, deocamdata toate ecografiile sunt bune, nu sunt probleme semnalate, nici interdictii prea drastice de genul "stat la ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui maggie_33 | 3 raspunsuri |
|
maggie_33
| 27/07
Imi vine sa rad...sau nu? :) am intrat intr-o nebuloasa, cum probabil intra toate femeile care trec printr-o sarcina... Cum sotul meu pare a fi total indiferent la subiectele legate de sarcina si copii, am inceput eu sa ma ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui maggie_33 | 5 raspunsuri |