Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 117999
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55517
3. Bilantz olguta12 49391
4. J D E monica70 39720
5. A murit Laura! craciunitza 30252
6. Un nou inceput...(2) danangie 28717
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 25188
8. scrisoare catre mama Picasso 22816
9. Curiozitate! Ana68 22303
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20677

post an entry in your weblog   Jurnalul lui dyonise  Ultimele 50 de mesaje   
Necunoscut
dyonise
  21/12  untitled
Ma intreb uneori: unde sunt eu, printre sutele de ganduri legate de serviciu, casa, copii, vremea de afara si criza mondiala? In care colt al mintii mai salasuieste o parte din mine cea care voia ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui dyonise
1 Raspuns
Necunoscut
dyonise
  22/10  Atat de frica!
Mi-a fost atat de frica! Dumnezeule! Credeam ca stiu ce inseamna frica. Poate ca n-am sa par total caraghioasa daca am sa marturisesc ca mi-e teama de intuneric de cand ma stiu. In mod normal, ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui dyonise
9 raspunsuri
Necunoscut
dyonise
  30/08  Suflete de cristal si ... despre copiii ALTFEL
Nu m-am gandit ca acest text va avea ecou si ca se va transforma intr-o discutie despre copiii speciali. Dar poate ca anumite lucruri trebuia pur si simplu spuse. Ati auzit despre ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui dyonise
34 raspunsuri
Necunoscut
dyonise
  08/05  Despre libertatea unei batrane printese
Mica poveste, nu foarte originala, despre aparente -Un cadru, doar un cadru, cerura voci din multimea de reporteri si cameramani inghesuiti in fata portii. -Domnilor, fiti rezonabili. ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui dyonise
2 raspunsuri
Necunoscut
dyonise
  10/04  Al nimanui
Azi am fost la doctor cu puiul meu. Stiu, o sa spuneti: - Dyonise, iar vii cu povesti din astea lacrimogene? In afara de meditatii cu sunet de ploaie pe fundal si probleme medicale nu gasesti ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui dyonise
5 raspunsuri
Necunoscut
dyonise
  07/04  emotie de primavara
Inca te visez. Si nu stiu de ce. Nu ar trebui sa intample. Dupa atata timp. E ca si cum unul dintre firele subtile care ne legau ar fi refuzat sa se rupa odata cu celelalte. S-a intins, s-a tot ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui dyonise
3 raspunsuri
Necunoscut
dyonise
  08/02  Mamica incepatoare
- Nu stii ce inseamna sa fii mama ! - Sunt deja mama, i-am raspuns mamei mele, mangaindu-mi protector pantecul rotunjit de mica fiinta care crestea inauntru. - Oi fi tu insarcinata dar inca nu ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui dyonise
1 Raspuns
Necunoscut
dyonise
  01/11  Intalnire incerta cu un inger
Ploua! Iar... M-am sculat fara tragere de inima din pat. Afara e intunecat si umed si eu trebuie sa merg la administratia finanaciara sa depun niste acte. In fine, am ajuns in statia de autobuz ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui dyonise
14 raspunsuri