Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 117999
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55519
3. Bilantz olguta12 49391
4. J D E monica70 39722
5. A murit Laura! craciunitza 30252
6. Un nou inceput...(2) danangie 28718
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 25188
8. scrisoare catre mama Picasso 22817
9. Curiozitate! Ana68 22303
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20678

post an entry in your weblog   Jurnalul lui dyonise  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
dyonise
Al nimanui
Acest mesaj a fost trimis de dyonise pe data de 10/04/2008 la 16:29 .:. 1785  vizionari .. Exista 5 raspunsuri la acest anunt
Azi am fost la doctor cu puiul meu. Stiu, o sa spuneti:
- Dyonise, iar vii cu povesti din astea lacrimogene? In afara de meditatii cu sunet de ploaie pe fundal si probleme medicale nu gasesti nimic de spus?
Pai...momentan,nu. Adica, in general, cand sunt multumita, imi vad de ale mele. Numai ca astazi am simtit nevoia sa strig: fir-ar sa fie de viata nedreapta! Idioata!
Ma duc la medic cu micutul meu. Ii povestesc femeii necazul si ne sfatuim ce sa mai incercam. La sfarsit, imi spune: voi sunteti bine in comparatie cu abandonatul pe care l-am primit astazi: are cutare si cutare problema si are nevoie de mai multe operatii si o sa ne luptam mult sa o scoatem la capat.
- Abandonatul? Adica l-au parasit parintii?
- Nici nu l-au vrut de la inceput. Cu atatea probleme!
Acum, nici nu ma intereseaza cine sunt parintii si care e motivatia lor. Duca-se.
Ma gandesc la micutul acela abia intrat in lume. Naucit, speriat. Care va trebui sa lupte aprig pentru viata lui. Si pe care nu-l va tine nimeni de manuta sa-l incurajeze. Sa-i cante. Sa-i spuna ceva. N-ar trebui cumva stigmatizat de societate abandonul? Daca respectivii mai fac un copil si iese cu ochi albastri in loc de negri cum voiau ei, il abandoneaza si pe acela?

Trimite reactia ta

iahim
membru matur

Posted 10/04/08 @ 20:22 Reply with Quote
E dureros!Exista prea multa ignoranta!Sa aduci pe lume un suflet de om fara sa-ti pese ce se va intampla cu el pe urma!
Back to top

moruna
membru incepator

Posted 11/04/08 @ 07:56 Visit moruna's Homepage Reply with Quote
pe zi ce trece ma sperie ideea tot mai mult ca sentimentul de omenie din noi parca dispare.am zis ca renunt sa ma mai uit la stiri ca ma ingrozesc pur si simplu cat de nepasatori devenim.mame ce-si omoara bebelusii abia nascuti,cadre medicale care nu dau doi bani pe lacrimile si durerea unui copil si cate si mai cate...pur si simplu ma sperie in ce lume traim.nu generalizez ca nu este frumos sa fac asta dar par atat de dese lucrurile astea!
Back to top

MirelaBo
nou venit

Posted 11/04/08 @ 08:03 Reply with Quote
Ingerii intra in casele cui nu merita..........

Mire
Back to top

olguta12
Voi invinge!

Posted 11/04/08 @ 09:58 Visit olguta12's Homepage Reply with Quote
Moruna,

Nu-i frumos, da-i sanatos, mama draga.
Ca "rasa", noi oamenii dovedim pe zi ce trece ca sintem din ce in ce mai buni in ale urei, nepasarii si ale ignorantzei. Nici un caine nu-si omoara puii, nu-i abandoneaza. Oamenii dovedesc zilnic ca-s lipsiti de caracter, compasiune, si bunatate.
A ne numi ANIMALE, inseamna ca jignim animalele...din pacate.
Dumnezeu sa-l tina in paza pe micutzul care s-a nascut cu niste parinti nemernici, intr-o lume nenorocita...

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...
Back to top

dyonise
membru incepator

Posted 14/04/08 @ 09:15 Reply with Quote
Eu cred sincer ca exista undeva in timp un moment in care dam seama pentru tot ceea ce am facut. Fireste, cu totii gresim. Repetat. Dar macar putem spune ca am incercat, ca ne straduim. Eu nu as vrea sa fiu in locul acelor parinti, care nici macar nu au incercat, la momentul in care isi vor intalni propria constiinta.
Back to top

Mesaj nou   Raspunde la mesaj