|
iren
Sadicä, dar nu ma tratez
|
Posted 14/09/06 @ 12:58
|
Craciunitza, sper sa ieshi cu bine din situatzia asta idioata
Io shi plozii turbulentzi
Sport cu Hula Hoop
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
|
|
|
craciunitza
doamna Gabi
|
Posted 14/09/06 @ 14:08
|
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
|
|
|
oana cretu
mami de Séb
|
Posted 19/09/06 @ 15:04
|
S-a rezolvat problema?
Oana si Seb (10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE |
|
|
craciunitza
doamna Gabi
|
Posted 22/09/06 @ 10:26
|
Au trecut deja 10 zile? Parca ieri am primit mailul turbulent. Am mai invatat o strategie de aparare, data viitoare ce ma va darama? De doua nopti dorm bustean, dupa multe insomnii si sufocari, am reusit sa-mi regasesc echilibrul si drumul. Sunt iarasi eu. Discutam, analizam, negociem. Interesant. Viata e chiar interesanta.
Poze
|
|
|
oana cretu
mami de Séb
|
Posted 23/09/06 @ 21:29
|
Sa ne zici cand se rezolva, eu astept cu nerabdare happy-endul pentru tine.
Oana si Séb (10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE |
|
|
craciunitza
doamna Gabi
|
Posted 27/09/06 @ 06:41
|
Negociem. Ce poti negoicia cu unul pe care l-ai prins furand? Teoretic, nimic. Practic, iata, negociem. Pentru mine e clar ca habar n-au care e situatia si sunt curioasa cum se vede de la ei, de ce negociaza?!? "Ai sa vezi ca sunt o tipa simpatica", asa se recomanda persoana care conduce negocierile, alta, probabil cea de saptamana trecuta a fost relocata unui caz mai important. (Si mai grav?) "Ai sa vezi ca sunt o tipa simpatica" - scuza-ma, vii la negocieri sau vii la cafea? Toata lumea e simpatica, in afara de mine. Da' eu ce am, draga, de ce nu vi-s simpatica? Pana si incompententa din cauza careia sunt in situatia asta e simpatica, "e foarte aglomerata si o fi gresit". Eu nu-s nici simpatica, nici aglomerata. Eu sunt proasta care muncea sa va faca bani.
Poze
|
|
|
oana cretu
mami de Séb
|
Posted 27/09/06 @ 22:39
|
Asa se intampla mereu, Craciunitza, din pacate, aia care sunt victime sunt aia rai.:( Eu iti tin pumnii in continuare sa se rezolve.
Oana si Séb (10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE |
|
|
craciunitza
doamna Gabi
|
Posted 29/09/06 @ 18:14
|
Multumesc, Oana!
Punct si de la capat. Intr-o zi voi scrie cu detalii. Pana atunci, ma crucesc si ma prapadesc. De ras.
Poze
|
|
|
craciunitza
doamna Gabi
|
Posted 09/10/06 @ 03:30
|
Vraiste, vraiste, vraiste. Am primit oferta de la concurenta. Poate ca intr-adevar e ceva de capul meu, mai stii?
Poze
|
|
|
craciunitza
doamna Gabi
|
Posted 10/10/06 @ 11:46
|
M-au tradat toti. Daca unora le-am inteles foamea si frica de somaj, celui pe care l-am adus in firma cu forta, oferindu-i tot, nu-i gasesc scuza. Pana in ultima clipa am crezut in el, mi-a spus ca pot sa-l sun daca am nevoie si am avut, l-am sunat si nu mi-a raspuns. Dimineata devreme s-a dus la dusman, oferindu-i-ma pe tava, au batut palma si s-a instalat pe postul meu. Un singur om si-a dat demisia impreuna cu mine si m-a urmat neconditionat, cel pe care l-am repezit la angajare, nu l-am vrut si mi-a fost antipatic cand l-am vazut. Stie ca sunt alergica la tigara si fumeaza rar si pe ascuns, bineinteles ca apreciez asta, deoarece eu cat am fost fumatoare nu mi-a pasat de alergiile nimanui. A ramas fara casa si are 2 luni restanta la salariu, pana aseara m-a mintit ca locuieste in caminul de studenti. Intamplator am aflat ca urma sa doarma iar pe strada, mi s-a parut ca-i trist si am tras cu urechea la ce vorbea la telefon. L-am intrebat direct, "unde dormi noaptea asta?", era aproape miezul noptii si noi inca lucram. Nu mi-a raspuns nimic. Azi-noapte l-am adus sa doarma la bunici. Dimineata am mancat si am baut cafeaua impreuna. L-a sunat maica-sa, ingrijorata. - Sunt cu sefii si... prietenii mei, am mancat si acum bem cafeaua.
Nu certati copiii cand viseaza! .............................................................................................. Greva japoneza : Impotriva banarii lui Jocelyn
Poze
|
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|