Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. Luciala
7. mamitzica
8. mama42
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118124
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55944
3. Bilantz olguta12 49861
4. J D E monica70 40206
5. A murit Laura! craciunitza 30497
6. Un nou inceput...(2) danangie 29183
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 27665
8. scrisoare catre mama Picasso 23004
9. Curiozitate! Ana68 22599
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20939

post an entry in your weblog   Jurnalul lui craciunitza  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
craciunitza
Bun/rau
Acest mesaj a fost trimis de craciunitza pe data de 04/03/2006 la 12:44 .:. 11898  vizionari .. Exista 64 raspunsuri la acest anunt
Sa fii bun sau sa fii rau. Nu vreau sa fiu buna pentru ca, da!, pot alege sa fiu buna sau sa fiu rea. Depinde de mine. Nu vreau sa fiu buna dar imi place sa provoc. Si oamenilor le place sa fie provocati, abia asteapta sa spun sau sa fac ceva ce nu se muleaza pe ideile lor ca sa-mi dea peste nas. Ei sunt buni si eu sunt rea.
Eu sunt rea pentru ca nu ma prefac, ei sunt buni pentru ca nu ma prefac. Iata liantul, elementul comun, in felul acesta oamenii rai si oamenii buni convietuiesc impreuna.
La multi ani!

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /7  

iren
Sadicä, dar nu ma tratez

Posted 14/09/06 @ 12:58 Reply with Quote
Craciunitza, sper sa ieshi cu bine din situatzia asta idioata

Io shi plozii turbulentzi

Sport cu Hula Hoop

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Back to top

craciunitza
doamna Gabi

Posted 14/09/06 @ 14:08 Visit craciunitza's Homepage Reply with Quote

Poze

Back to top

oana cretu
mami de Séb

Posted 19/09/06 @ 15:04 Reply with Quote
S-a rezolvat problema?

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE
Back to top

craciunitza
doamna Gabi

Posted 22/09/06 @ 10:26 Visit craciunitza's Homepage Reply with Quote
Au trecut deja 10 zile? Parca ieri am primit mailul turbulent. Am mai invatat o strategie de aparare, data viitoare ce ma va darama? De doua nopti dorm bustean, dupa multe insomnii si sufocari, am reusit sa-mi regasesc echilibrul si drumul. Sunt iarasi eu. Discutam, analizam, negociem. Interesant. Viata e chiar interesanta.

Poze

Back to top

oana cretu
mami de Séb

Posted 23/09/06 @ 21:29 Reply with Quote
Sa ne zici cand se rezolva, eu astept cu nerabdare happy-endul pentru tine.

Oana si Séb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE
Back to top

craciunitza
doamna Gabi

Posted 27/09/06 @ 06:41 Visit craciunitza's Homepage Reply with Quote
Negociem.
Ce poti negoicia cu unul pe care l-ai prins furand? Teoretic, nimic.
Practic, iata, negociem.
Pentru mine e clar ca habar n-au care e situatia si sunt curioasa cum se vede de la ei, de ce negociaza?!?
"Ai sa vezi ca sunt o tipa simpatica", asa se recomanda persoana care conduce negocierile, alta, probabil cea de saptamana trecuta a fost relocata unui caz mai important. (Si mai grav?)
"Ai sa vezi ca sunt o tipa simpatica" - scuza-ma, vii la negocieri sau vii la cafea?
Toata lumea e simpatica, in afara de mine. Da' eu ce am, draga, de ce nu vi-s simpatica?
Pana si incompententa din cauza careia sunt in situatia asta e simpatica, "e foarte aglomerata si o fi gresit". Eu nu-s nici simpatica, nici aglomerata.
Eu sunt proasta care muncea sa va faca bani.

Poze

Back to top

oana cretu
mami de Séb

Posted 27/09/06 @ 22:39 Reply with Quote
Asa se intampla mereu, Craciunitza, din pacate, aia care sunt victime sunt aia rai.:( Eu iti tin pumnii in continuare sa se rezolve.

Oana si Séb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE
Back to top

craciunitza
doamna Gabi

Posted 29/09/06 @ 18:14 Visit craciunitza's Homepage Reply with Quote
Multumesc, Oana!

Punct si de la capat.
Intr-o zi voi scrie cu detalii.
Pana atunci, ma crucesc si ma prapadesc.
De ras.

Poze

Back to top

craciunitza
doamna Gabi

Posted 09/10/06 @ 03:30 Visit craciunitza's Homepage Reply with Quote
Vraiste, vraiste, vraiste.
Am primit oferta de la concurenta.
Poate ca intr-adevar e ceva de capul meu, mai stii?

Poze

Back to top

craciunitza
doamna Gabi

Posted 10/10/06 @ 11:46 Visit craciunitza's Homepage Reply with Quote
M-au tradat toti. Daca unora le-am inteles foamea si frica de somaj, celui pe care l-am adus in firma cu forta, oferindu-i tot, nu-i gasesc scuza. Pana in ultima clipa am crezut in el, mi-a spus ca pot sa-l sun daca am nevoie si am avut, l-am sunat si nu mi-a raspuns.
Dimineata devreme s-a dus la dusman, oferindu-i-ma pe tava, au batut palma si s-a instalat pe postul meu.
Un singur om si-a dat demisia impreuna cu mine si m-a urmat neconditionat, cel pe care l-am repezit la angajare, nu l-am vrut si mi-a fost antipatic cand l-am vazut. Stie ca sunt alergica la tigara si fumeaza rar si pe ascuns, bineinteles ca apreciez asta, deoarece eu cat am fost fumatoare nu mi-a pasat de alergiile nimanui.
A ramas fara casa si are 2 luni restanta la salariu, pana aseara m-a mintit ca locuieste in caminul de studenti. Intamplator am aflat ca urma sa doarma iar pe strada, mi s-a parut ca-i trist si am tras cu urechea la ce vorbea la telefon. L-am intrebat direct, "unde dormi noaptea asta?", era aproape miezul noptii si noi inca lucram. Nu mi-a raspuns nimic. Azi-noapte l-am adus sa doarma la bunici. Dimineata am mancat si am baut cafeaua impreuna. L-a sunat maica-sa, ingrijorata.
- Sunt cu sefii si... prietenii mei, am mancat si acum bem cafeaua.

..............................................................................................
Greva japoneza : Impotriva banarii lui Jocelyn

Poze

Back to top
# /7  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page