|
danangie
Mami de 3 muschetari!!
|
Posted 28/09/10 @ 06:20
|
Buna dimineata,
Asa e ELLA nu s-a mai scris de mult. Nici nu mai avem ce , probabil. Eu una am fost super ocupata ca Alin a fost in Ro si fiind singura iti dai seama ca nu stiam pe unde mi-e capul apai sa ma mai gandesc si sa scriu. Am mai scris cateodata pe la alte subiecte cand dormeau baietii dar aici chiar nu am mai intrat. Vreau sa pun muraturi . Nu stiu daca voi reusi. Incercam totusi. Eu sunt bine. Parca nici nu ai zice ca-s gravida. Pe bb il simt foarte bine si aproape zilnic de pe 21 sept. Ma aplec, dorm ghemuita tare, cateodata si pe burta.....nu am nimic. Nu ma dor oasele de la " d-ra" asa cum ma dureau la sarcinile cu baietii.Sunt zglobie tare. E foarte diversa sarcina asta. PE 16 oct am eco si sa speram ca voi fi multumita de cum se va desfasura dat fiind ca nu ma mai duc la privat ci la stat. Vom vedea si daca imi spun ce este. De chestia cu nascutul.,.....m-am lecuit cu cezariana. Vroiam cezariana, ba nu vroiam cezariana. Fiind atat de aproape nasterile imi era foarte frica de nasterea naturala. Am avut momente cand cateodata ma lua tremuratul numai la gandul ce va fi. Acum m-am lecuit. Aici s-au intamplat cateva cazuri drastice de nastere si tare sunt speriata. imi vine sa rad ca vroiam sa povestesc cazurile care au foat aici dar mi-am adus aminte ca si tu esti si deci nu e cazul sa te bag in sperieti. Cam atat.
Alessio a devenit foarte agitat de ceva vreme. Il impinge mult pe Mattia si drept urmare Mattia a invatat sa "raspunda". si cand il prinde il pisca, trage cu plama. Lucru care ma face sa .Ca asa a inceput si verisorul Roby....o plamuta, o piscatura si acum nu face decat sa traga si sa arunce lucruri in copii. Off sper sa-l dezvat de lucru asta. Mattia , in schimb, e un lenes. Nu da semne ca vrea sa mearga. Stiu ca, copiii nu sunt la fel dar ma gandeam ca ale la 11 luni jumate mergea. Vom vedea. Acusi Mattia face 1 an si deja incep sa ma gandesc la ce voi face de ziua lui. La menu, tort, etc. Vreau sa fie ceva frumos. Cam atat si la acest capitol.
Sper ca sunteti bine toate. Si voi si copiii.
Mami de Alessio Michele(2 ani si 3luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi
|
|
|
danangie
Mami de 3 muschetari!!
|
|
danangie
Mami de 3 muschetari!!
|
Posted 08/10/10 @ 10:24
|
E asa greu cu Mattia asta. Nu stiu ce are ca sufera de insomnii. De la 3 la 4 ore. E groaznic. Si eu si Alin suntem 2 zombie. Nu mai stim ce sa facem!
Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi
|
|
|
danangie
Mami de 3 muschetari!!
|
Posted 08/10/10 @ 22:20
|
E asa frumos sa fii . Nu cred ca exista sentimente mai frumoase ca atunci cand esti . Sa stii ca in tine creste o fiinta umana. E superb. E greu,deoarece nu e floare la ureche, dar e mult prea frumos. Cred ca-i cel mai frumos lucru de pe pamant.
Va pup
Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.
Pozici cu noi
|
|
|
LoraG76
The nutty squirrel
|
Posted 09/10/10 @ 11:21
|
Citat: | citat din mesajul lui danangie
E asa frumos sa fii . Nu cred ca exista sentimente mai frumoase ca atunci cand esti . Sa stii ca in tine creste o fiinta umana. E superb. E greu,deoarece nu e floare la ureche, dar e mult prea frumos. Cred ca-i cel mai frumos lucru de pe pamant.
Va pup
Pozici cu noi
|
Sa ai o sarcina usoara, Dana! Pupa baietii nazdravani! Noi suntem bine, bolfosenia a luat 1.100g intr-o luna, am cantarit-o pe 6 si avea 5 kg si 58cm. Iustina e tare incantata de surioara ei, in rest, ocupata cu gradinita si engleza. Ela, ai fost la control? Va pup pe toate! P.S.: Am mai pus poze noi in album: http://family.webshots.com/album/578555606EJsjlb?start=24
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
|
|
|
danangie
Mami de 3 muschetari!!
|
Posted 10/10/10 @ 10:18
|
LORA ma bucur ca ai scris. Imi e asa dor de tine. Ptiu sa nu fie de deochi ptr dolofanica. Am vazut pozele si e superba, arata bine de tot. si ma bucur ca Iustina a reactionat bine la surioara. Ceva momente de gelozie? Frumoasa familie. Pupppp all!!!!
Pozici cu noi
|
|
|
ella10
membru junior
|
Posted 10/10/10 @ 14:23
|
Lora am fost la control,totul e bine,nu a vrut sa ne arate sexul(cred ca e si prea devreme,cu toate ca la o gravida cu aceleasi nr de saptamini ca si mine i-a vazut sexul bb-ului);mi-a dat sa fac dublutest;in general e bine multumim lui dzeu Bia mi-a fost racita putin,dar i-a trecut;la gradinita s-a acomodat foarte bine,e la program prelungit,ii place si-a facut prieteni Dana baietii
Va pup!!!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
12+ |
|
|
danangie
Mami de 3 muschetari!!
|
Posted 10/10/10 @ 19:17
|
ELLA ma bucur ca ai scris. si ca esti bine. Deja 12 sapt. Si eu stiam deja la 12 sapt cu baietii ce aveam. Dar mergeam la un doctor super profesionist si cu un ecograf super. Acum de data asta am fost la stat si deci.........inca nu stiu. eu sambata merg la eco si abia astept! Ce fain acusica sunt sarbatorile Iasului, sf. Parascheva!! Ce fain. Te duci?
Pozici cu noi
|
|
|
ella10
membru junior
|
Posted 11/10/10 @ 10:22
|
neata!!! Dana au inceput sarbatorile Iasului insa e vremea foarte urata cu multa ploaie si mult frig,probabil ca o sa merg intr-o zi sa casc gura pe la tarabese organizeaza si un tirg de haine la Sala Sporturilor,am fost si eu sa vad ce-au mai adus...oricum e frig rau si nu prea am chef sa inghet de frig pe acolo...poate mergem putin la artificii...sa vedem... Pup!!!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
13+ |
|
|
danangie
Mami de 3 muschetari!!
|
Posted 11/10/10 @ 12:08
|
Buna dimineata si de la noi. Sa va distrati Ella. Sunt ani de zile ca nu mai merg la Sf. Parascheva. Mai exact din 2001. Hmmm. Ce nostalgie. Pe 14 oct 2007 am aflat ca eram gravida cu Ale.
Pozici cu noi
|
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|