Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 117979
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55472
3. Bilantz olguta12 49376
4. J D E monica70 39704
5. A murit Laura! craciunitza 30241
6. Un nou inceput...(2) danangie 28697
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 24909
8. scrisoare catre mama Picasso 22806
9. Curiozitate! Ana68 22301
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20672

post an entry in your weblog   Jurnalul lui danangie  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

danangie
Un nou inceput...(2)
Acest mesaj a fost trimis de danangie pe data de 27/07/2010 la 14:45 .:. 28698  vizionari .. Exista 221 raspunsuri la acest anunt
Ia sa vedem daca am inteles bine. Multumesc lui ADMIN ptr intelegere si rabdare. Nu e ca tin neaparat sa am un blog , sa-l fac sa arate nu stiu cum.....eu vreau doar sa scriu. Sper ca asa nu se va mai incarca greu, ca si eu am de multe ori probleme in a intra pe blog.

Ok, acum...multuesc tuturor ptr urari.
Eu sunt sigura ca voi avea tot baiat. Inima imi spune acest lucru.Si mi-am facut si testul ala din calendarul chinezesc si mi-a iesit tot baiat. Deci voi fi soacra cu trei nurori.

DARIA spatele continua sa ma doara.Dar de exemplu daca stau toata noaptea intinsa....asta se intampla cand nu dorm in cam cu Mattia.....a doua zi nu ma doare spatele. Si incepe sa ma doara si atunci cand mai fac curatenie.Si doar am spalat doar aragazul si chiuveta plus marmura din jur...si efectiv nu reuseam sa stau in picioare.A trebuit sa iau un paracetamol. Ecografia o am pe .....17 august.Da.Ca pe 19 am ctrl gincologic.Le cam incurc.....

Pa va pup

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /23  

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 12/10/10 @ 08:59 Reply with Quote
Buna dimineata,

Ce sa va zic? M-am trezit la 1,00 ca avusesem un cosmar de nu stiam sa realizez daca a fost real sau nu. am visat ca au intrat hotii.Stii ca va spusesem ca la in sept cand am fost la mare, mi-au intrat hotii in casa. Ei....aseara m-am intalnit cu vecina de dedesubt si mi-a zis ca acum 2 sapt i-au intrat , de fapt nu au mai apucat, hotii in casa,cu ea in casa!!!!! Nu au apucat ca ea auzind zgomote s-a dus in sufragerie si a vazut un om ghemuit in balcon cu ranga incerca sa ii intre in casa. Atunci ea a dat perdeau la o parte si a inceput sa bata cu mainile in geam.Ala s-a speriat si a fugit. Sunt terorizata!!!! In noaptea asta sunt singura cu baietii ca Alin e la munca. Aseara a stat pana seara tarziu "casa studieze" niste alarme. Trebuie neaparat sa-mi pun. Si vecina asta are alarma dar abia ajunsese acasa si a dezinstalat-o. Sunt impietrita de frica! Offfff peste ce zona de cacat am dat!!!!!!!!!!!!

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 14/10/10 @ 08:20 Reply with Quote
M-am uitat pe FB la poza facuta in 2008 cu toti ex colegii mei de munca. D-ne ce nostalgie!!!! Am asa un nod in gat! Eram un grup atat de frumos si cool. Un grup atat de unit. Ne ajutam reciproc si ne distram de minune. Da , da! Ne distram. a te distra nu trebuie neaparat sa insemne ca bei, fumezi sau dansezi. Noi ne distram prin complicitatea care era intre noi, prin glumele pe care le faceam ptr a ne sustine sus moralul si curajul printre toti bolnavii saracii. Eram o echipa de milioane!!!! Noaptea stateam la "povesti" ptr a nu adormi , ptr na te mai ia si somnul. Ne distram ca povesteam si povesti despre morti, despre pacienti care mureau. Imi aduc aminte ca intr-o noapte a murit saracul un pacient. Dupa cam o saptamana, intr-o tura de noapte, suna campanelul( soneria din camera unui pacient). Iesim pe hol sa vedem din ce camera e soneria....si era din camera unde murise pacientul. Nimic ciudat ati spune nu?? Ei dar era foarte ciudat! Deoarece acea "aripa" de hol era inchisa de vreo 3 zile ptr curatenia generala!!! si deci campanelul a sunat singur asa pur si simplu. Ne gandeam la gluma proasta a unui coleg. Exclus. Nu era nici unul, nu era posibil. Nu mai intru in detalii. Dar pana la urma am ramas asa cu "frica" in san....ca na cum de a sunat campanelul in acea noapte. si noi ptiuuu fete rele...ne mai distram de asistentii care venea sa faca practica si le povesteam......ufff ce rele mai eram. Ca saracii nu se mai duceam spre acea aripa singuri. Ma rog.....zile frumoase. De cand in 2007 am ramas gravide cam 5 persoane din sectia mea...s-a destramat totul. La intoarcerea la munca nu ne-au mai trimis in sectia noastra si ne-au "imprastiat" in alte sectii. Of.....cata dezamagire, furie, parere de rau......acum o fosta colega mi-a pus poza pe FB si tare m-am mai empotionat. Ce frumos si linistitor e ptr mine sa ma simt bine la locul de munca!! Pot spune ca e foarte fundamental pentru viata mea. O zi buna!

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(11 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 16/10/10 @ 12:26 Reply with Quote
Noi am fost la eco, totul bine de la prima vedere. Dar nu m-a convins......dupa nici 5 min vroia deja sa termine. Noroc ca am inceput eu sa intreb una alta de s-a mai uitat. asta este. La stat. De aceea sapt viitoare merg la doctorul la care facusem eco la baieti. 220 euro dar macar imi da si dvd, poze mai multe si imi face si 3D. aaa si voi fi soacra cu trei nurori. de altfel cum am banuit de la inceputul inceputului. Sanatos sa fie. Va pup, ma duc sa fac papa.

Pozici cu noi

Back to top

ella10
membru junior

Posted 18/10/10 @ 11:41 Reply with Quote
dana felicitari pentru baietelsanatos sa fie...eu de ex as mai vrea o fetita,insa parca simt ca voi avea baietel...asta e...nu conteaza important sa duc sarcina pina la termen si sa se nasca sanatos
Pupici!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 14+

Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 18/10/10 @ 16:03 Reply with Quote
Asa sa fie Ella, tu cum te simti? Ai greturi? Stai deja acasa? I-ai vorbit Biancai de viitorul fratior sau surioara?

Pozici cu noi

Back to top

ella10
membru junior

Posted 19/10/10 @ 11:12 Reply with Quote
Citat:
citat din mesajul lui danangie

Asa sa fie Ella, tu cum te simti? Ai greturi? Stai deja acasa? I-ai vorbit Biancai de viitorul fratior sau surioara?

Pozici cu noi

Dana inca nu stau acasa,ma simt bine si mai merg la serviciu,mai ales ca nu am un serviciu greu;greturi am avut,mai am si acum putine...nu prea am pofta de mincare,ma simt bine in general;Biancai i-am spus ca am un bebe in burtica si o intreb ce vrea surioara sau fratior si ea-mi spune ca vrea un fratior,e asa de dulce...si daca vede un bebe pe strada incepe sa zica ca si mami are bebe in burtica;e asa de dragalasa...acum nu-mi dau seama cit intelege ea ce si cum dar...
te pup!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 14+

Back to top

szivarvany
green eyes`mom

Posted 21/10/10 @ 10:40 Reply with Quote
MATTIA !

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 23/10/10 @ 01:21 Reply with Quote
DARIA multumesc de urari.

Stau in bucatarie la ora asta si plang.Plang de efectiv imi vine sa vomit. Nimeni nu ma crede. Dar efectiv nimeni nu ma crede cat de tar ema doare spatele. Incepand dela tampaita asta de ginecoloaga pana la Alin. Imi vine sa-mi pun capat zilelor. In seara asta mi-a trebuit 2 ore sa-i adorm pe baieti. Nu imi mai simt spatele de durere. De faspt, ce prostii spun ca daca a fi sa nu il mai simt era bine. Nu mai pot.Nu mai stiu pe unde sa o apuc. Ma ucide picatura cu picatura durerea. Ce sa fac, cui sa ma adresez. Daunazi i-am zis lui Alin sa-mi faca un masaj. el ma maingaia mai mult. I-am zis ca mai degraba se duce si face ceva folositor decat sa piarda vreme mangaindu-ma ptr ca eu am nevoie de masaj nu de mangaieli. Ne-am certat. A zis ca am capricii. Ca nu ma multumesc niciodata. Cum se face?? Mie nu-mi este eficient un masaj timp mangaieli, am nevoie de masaj dur, apasat. Ala isi face efectul. si un masaj de ala timp de 1 minut isi face efectul decat unul timp mangaieli timpd e juma de ora. Nu mai pot. Imi vine sa mor nu alta.

Pozici cu noi

Back to top

szivarvany
green eyes`mom

Posted 23/10/10 @ 09:48 Reply with Quote
Dana, eu stiu cum e. Efectiv innebunesti de durere. Problema e ca tu nu te poti menaja deloc cu doi copilasi si mai e si sarcina care apasa. Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau. Eventual mergi la farmacie si intreaba daca nu sunt unguente care sa ajute si sa fie si analgezice, daca e permis in sarcina (fiind uz extern poate chiar e ok).
O mare imbratisare de la noi sa fii bine . Asa de rau imi pare ca ai asa dureri :(

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Back to top

LoraG76
The nutty squirrel

Posted 24/10/10 @ 19:02 Reply with Quote
Dana, "La multi ani" pentru Mattia, sa creasca mare si sanatos si cu noroc!
Noi suntem bine, eu cam obosita...de aia nici de scris nu prea mai scriu, nu ma mai simt in stare. Adelina doarme in reprize de 5-10-15 minute, doar noaptea doarme mai bine - uneori de trezeste la diferente de-o ora si tocaie intruna, alteori la 3 ore...dar bine ca-i sanatoasa, restul nu mai conteaza. Doar afara sau in masina doarme si cate 4 ore neintoarsa.
Imi pare rau ca te doare spatele asa tare...stiu ce inseamna, ca eu merg prin casa uneori aplecata, nu ma pot indrepta de durere, efectiv ma ustura coloana si, la fel, nu vad pe nimeni dispus sa ma creada...no, asta e, o trece ea si durerea. As vrea sa te pot incuraja, sa te pot ajuta cumva...nu stiu cum s-o fac, din pacate. Eu sunt optimista de felul meu, dar vad ca acum am o perioada mai proasta si eu, sper sa-mi treaca mai repede.
Am mai pus ceva poze si filmulete in album:
http://family.webshots.com/album/578555606EJsjlb?start=108
Va pup si va imbratisez!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Back to top
# /23  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page