Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 117979
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55472
3. Bilantz olguta12 49376
4. J D E monica70 39704
5. A murit Laura! craciunitza 30241
6. Un nou inceput...(2) danangie 28695
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 24899
8. scrisoare catre mama Picasso 22806
9. Curiozitate! Ana68 22301
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20670

post an entry in your weblog   Jurnalul lui danangie  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

danangie
Un nou inceput...(2)
Acest mesaj a fost trimis de danangie pe data de 27/07/2010 la 14:45 .:. 28696  vizionari .. Exista 221 raspunsuri la acest anunt
Ia sa vedem daca am inteles bine. Multumesc lui ADMIN ptr intelegere si rabdare. Nu e ca tin neaparat sa am un blog , sa-l fac sa arate nu stiu cum.....eu vreau doar sa scriu. Sper ca asa nu se va mai incarca greu, ca si eu am de multe ori probleme in a intra pe blog.

Ok, acum...multuesc tuturor ptr urari.
Eu sunt sigura ca voi avea tot baiat. Inima imi spune acest lucru.Si mi-am facut si testul ala din calendarul chinezesc si mi-a iesit tot baiat. Deci voi fi soacra cu trei nurori.

DARIA spatele continua sa ma doara.Dar de exemplu daca stau toata noaptea intinsa....asta se intampla cand nu dorm in cam cu Mattia.....a doua zi nu ma doare spatele. Si incepe sa ma doara si atunci cand mai fac curatenie.Si doar am spalat doar aragazul si chiuveta plus marmura din jur...si efectiv nu reuseam sa stau in picioare.A trebuit sa iau un paracetamol. Ecografia o am pe .....17 august.Da.Ca pe 19 am ctrl gincologic.Le cam incurc.....

Pa va pup

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /23  

szivarvany
green eyes`mom

Posted 10/09/10 @ 08:00 Reply with Quote
Dana, mi s-a facut pielea de gaina, groaznic !!!
Bine insa ca nu au distrus pe acolo nimic, bine ca au vazut ca nu au pt ce sa se intoarca (e buna si criza pt ceva, nu ma-njura).
Cred si eu ca esti foarte speriata !!! Insa ma repet, aia nu se mai intorc ca n-au pt ce !
O imbratisare mare-mare pt tine si baieti !
Cand mai mergi la doc ???

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Back to top

ella10
membru junior

Posted 10/09/10 @ 10:10 Reply with Quote
dana imi pare rau pentru ceeea ce ati patit,sincer sunt speriata rau...imi imaginez cum sunteti voi...bine macar nu au facut mari stricaciuni.
multumesc pentru gindurile bunesi eu ma rog la Dzeu sa ne ajute sa trecem cu bine aceste 40 de saptamini si sa mai aducem pe lume un copil sanatos
acum ne pregatim de gradi,luni va fi prima zi,am niste emotii...pina se acomodeaza ,daca o sa-i placa...
va pup

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

8+
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 10/09/10 @ 14:14 Reply with Quote
DARIA nu, nu te injur. Dar chiar daca nu ar fi fost criza asta proasta sa fiu sa tin banii in casa!! Cine d-zeu mai tine banii in casa in ziua de azi? Si stii ce e ciudat?? Ca nu stiu ce cautau! Ca in dormitor aveam si o cutie unde tineam acolo multe inele si brati din aur plus aveam si 2 lanturi. Nu s-au atins de ele. Aveam pus pe un raft o pereche de cerecei din perle si nicipe aia nu i-a luat. In sufragerie aveam pe unul din rafturile bibliotecii bratarile baietilor plus un alt lant de al mue. Toate la vedere. Nu le-au laut! Deci ori cautau bani ori nu stiu!! De asta sunt asa bulversata. Ca nu stiu de ce nu au luat nimic.....ca nu i-a interesat? Ca nuau avut timp? nu stiu.....sper sa nuse mai intoarca.....dar asa cum au intrat astia...poate sa intre altii.....

ELLA ce fain! Gradinita. Eu din pacate nu reusesc sa-l dau pe Ale...aici e diversa tare situatia gradinitelor....Alessio neavand inca 3 ani ar trebui sa-l dau la cresa practic . Si cand il dai la cresa implica practic o plata enorma pe luna. Si plata asta depinde de cat castiga parintii...si pe noi ne-ar ajunge aproape 500 de euro pe luna.....si nu imi pot permite acum sa dau banii astia.......imi pare tare rau...dar nu am ce face.....
Sa ne povestesti cum a fost inceputul.
Tu cum te simti? Ai greata? Ai facut eco?

Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luni) si Mattia Gabriel(10 luni)

Pozici cu noi

Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 10/09/10 @ 14:17 Reply with Quote
Aaa DARIA trebuie sa merg la ecografie intre 15 si 22 octombrie.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luni) si Mattia Gabriel(10 luni)

Pozici cu noi

Back to top

ella10
membru junior

Posted 10/09/10 @ 14:23 Reply with Quote
dana ma gindeam ca poate hotii astia stiau ca veti pleca de acasa si de asta au venit,poate s-or fi gindit ca aveti bani in casa...daca zici ca de bijuterii nu s-au atins...cine stie,sa va ajute Dzeu sa nu mai vina nici un hot...
eu ma simt bine cit de cit...am stari de voma si greata,ma mai doare burtica...am fost la eco,acum o saptamina,era micut...mi-a dat sa fac analize si saptamina viitoare merg din nou...sper sa fie bine;sincer stau asa cu inima cit un purice,tot ma gindesc sa nu se intimple ceva rau,Doamne fereste;insa stii ce constat ca mi se vede deja burta,nu-mi vine sa cred,deci nu ma pot incheia la ultimul nasture de la pantaloni;la tine la a doua sarcina s-a vazut burta mai repede? tu cite saptamini ai?

8+
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 10/09/10 @ 15:12 Reply with Quote
..nu e ca mi s-a vazut burta mai repede....mai bine zis acum mi se vede burta mai repede dar asta si pentru ca am un strat considerabil de grasime la burta si deci ca urmare si bruta pare mai mare...si mai este si faptul ca ma balonez enorm de mult.am 15 sapt.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 3luni) si Mattia Gabriel(10 luni)

Pozici cu noi

Back to top

LoraG76
The nutty squirrel

Posted 10/09/10 @ 18:20 Reply with Quote
Dana, ma bucur ca sunteti bine, asta e imp. Imi pare rau de faza cu hotii, nu te mai gandi, probabil n-au avut timp sa caute, cine stie ce i-o fi speriat!?
Poze am pus acum in albumul propriu:
http://community.webshots.com/album/578555606EJsjlb?start=0
O sa-l sterg pe celalalt, ai dreptate.
Nu scriu mai mult, ca-s cu ea in brate, suntem bine.
Va pup pe toate!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 11/09/10 @ 09:49 Reply with Quote
LORA ma bucur mult ca ai scris si ca ai pus poze. Ai o fetita dolofanica si splendida foc. Sa iti traiasca1 Iar fata Iustinei e minunata, alaturi de surioara. e fericita super nu? Ai lapte? Am vazut ca Adelina deja accepta suzeta. Eu de data asta nu mai apelez la suzeta. PEntru mine a fost un calvar si ma gandesc si ptr Mattia. Sta non stop cu ea, iar noaptea daca ii cade urla de nu mai poate si se trezeste foarte des din cauza asta. Sper sa mai intri sa ne mai povestesti despre Adelina, asta cand poti.

Eu am avut 2 nopti de infern. De fapt de cand am venit de la mare nu am reusit deloc sa prind 3 ore de somn. Amandoi sunt varza de raciti si Alin fiind de munca, eu singura cu ei, muci, sufocat....naspa rau...

Mami de Alessio Michele(2 ani si 3luni) si Mattia Gabriel(10 luni)

Pozici cu noi

Back to top

helen75
membru incepator

Posted 16/09/10 @ 12:01 Reply with Quote
Buna fetelor,
Felicitari Lora pentru grasunica ! Sa va traiasca fetele !

Dana, imi pare rau pentru ce ai patit ! Sa dea Domnul sa va reveniti repede 1
si noi am inceput scoala si gradi, scolarul e cam suparat ca nu mai are timp de joaca, Andreea deja cocheteaza , ca trebuie sa se imrace frumos, cu rochite, ca o vad baietii.

Aveti grija de voi !
Back to top

ella10
membru junior

Posted 26/09/10 @ 20:32 Reply with Quote
Buna seara!!!
Cam de mult nu s-a maiscris aici...ce se intimpla?Dana sper caesti bine
Noi suntem bine,ne-am acomodat si la gradiprima saptamina a fost grea caci Bia ne spunea ca vrea la gradi iar cind ajungeam incepea sa plinga si nu vroia sa mai intre in clasa;acum nu mai sunt probleme,intra singura in clasa,saluta si apoi incepe sa se joace
Cu sarcina e bine ,pina in prezent,pe 5 oct merg iar la control ...
Noapte buna, va puppe toate!!!

10+
Back to top
# /23  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page