Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 117979
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55472
3. Bilantz olguta12 49376
4. J D E monica70 39704
5. A murit Laura! craciunitza 30241
6. Un nou inceput...(2) danangie 28694
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 24894
8. scrisoare catre mama Picasso 22806
9. Curiozitate! Ana68 22300
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20670

post an entry in your weblog   Jurnalul lui danangie  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

danangie
Un nou inceput...(2)
Acest mesaj a fost trimis de danangie pe data de 27/07/2010 la 14:45 .:. 28695  vizionari .. Exista 221 raspunsuri la acest anunt
Ia sa vedem daca am inteles bine. Multumesc lui ADMIN ptr intelegere si rabdare. Nu e ca tin neaparat sa am un blog , sa-l fac sa arate nu stiu cum.....eu vreau doar sa scriu. Sper ca asa nu se va mai incarca greu, ca si eu am de multe ori probleme in a intra pe blog.

Ok, acum...multuesc tuturor ptr urari.
Eu sunt sigura ca voi avea tot baiat. Inima imi spune acest lucru.Si mi-am facut si testul ala din calendarul chinezesc si mi-a iesit tot baiat. Deci voi fi soacra cu trei nurori.

DARIA spatele continua sa ma doara.Dar de exemplu daca stau toata noaptea intinsa....asta se intampla cand nu dorm in cam cu Mattia.....a doua zi nu ma doare spatele. Si incepe sa ma doara si atunci cand mai fac curatenie.Si doar am spalat doar aragazul si chiuveta plus marmura din jur...si efectiv nu reuseam sa stau in picioare.A trebuit sa iau un paracetamol. Ecografia o am pe .....17 august.Da.Ca pe 19 am ctrl gincologic.Le cam incurc.....

Pa va pup

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /23  

LoraG76
The nutty squirrel

Posted 21/08/10 @ 21:05 Reply with Quote
Dana, ma bucur casunteti bine cu totii!
Eu inca n-am nascut, dar astept cu interes..aproape ca nu mai am rabdare, bagajul e facut, la usa, totul e pregatit, numai sa se hotarasca don'soara sa apara. De miercuri intru in sapt. 40.

Daria, "La multi ani" pt. Giulik, sa fie sanatoasa si sa aiba noroc! O pupam dulce!

Lora, mami de Iustina si 38+ Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Back to top

szivarvany
green eyes`mom

Posted 22/08/10 @ 06:36 Reply with Quote
Multumim pt urari, la fel si voua.
Moama ce cuminte este deja Adelina de asteapta incheierea celor 40 de saptamani, iti dorim o nastere usoara si o bebelina de nota 10

Dana, no ce nebunie cu ecograful :( cred si eu ca ai fost dezamagita, insa pana la urma e important ca a masurat ce trebuia si ca e ok !!!

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 22/08/10 @ 22:45 Reply with Quote
DARIA cu intarziere zic si eu LA MULTI ANI FERICITI GIULIEI!! Scuza-ma ca nu am vazut mai devreme.Ati facut festa?

LORA wow 40 sapt.Cat a trecut timpul asta eu efectiv nu stiu. Vad ca si la tine se adevereste fpatul ca fetitele ies mai greu. Lenese d-le, lenese. Abia astept. eu pun de pe acum niste agitate!!! Ma gandeam ca tare greu tre' sa-ti fi fost vara asta. Cu caldura asta infernala pe care gravidutele o simt dublu. Eu imi aduc aminte vara trecuta si ma trec niste fiori.La sarcina asta ma bucur ca o trec pe iarna.

La noi au revenit caldurile . Iar nu se doarme....geamuri deschise.....offf si cica sept tot asa va fi.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luni) si Mattia Gabriel(10 luni)

Pozici cu noi

Back to top

neliaCris
fericirea are chipul tau

Posted 25/08/10 @ 16:44 Reply with Quote
Buna..
Dana,sa inteleg ca al 3-lea bebe e precis baietel?confirmat de nenea doctorul?
Cum te mai simti?Nici nu stiam ca ai probleme de sanatate?Ai grija de tine.Te pup

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 29/08/10 @ 14:02 Reply with Quote
Buna ziua fetelor,

NELIA ai PM.

LORA cum maine noapte plecam spre Sardegna , nu stiu daca voi reusi sa fiu on-line la nasterea ta. Iti doresc de pe acum o nastere usoara ca un fulg, rapida ca nici sa-ti dai seama. Adelina sa fie o fetita necolicioasa si mancacioasa.Iar tu refacere rapida mamicutzo si lapte din belsug.Ne auzim cubine.

ELA tu tot la mare esti?

Vapup pe toate fara exceptii si va doresc numai bine.

Pozici cu noi

Back to top

ella10
membru junior

Posted 29/08/10 @ 16:00 Reply with Quote
salutare!!
DANA am venit de la mare vineri seara...sa ai vreme frumoasa si sa te odihnestio sa revin cu citeva poze de la mare...acum nu sunt prea bine...am o stare nasoala...revin...

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

Back to top

LoraG76
The nutty squirrel

Posted 06/09/10 @ 22:51 (Edited 10/09/10 @ 18:21) Reply with Quote
Pe 2.09, la 00.30, am nascut una bucata bolfosenie de 3900g. Suntem bine amandoua, suntem acasa, iar Iustina e in culmea bucuriei. Dana, sper ca esti ok! Nu am timp sa scriu mai multe, scuze! Va pup!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Back to top

szivarvany
green eyes`mom

Posted 07/09/10 @ 07:32 Reply with Quote
Sa-ti traiasca printesele ! Felicitari Lora !!!
Doamne ce frumoasa e si cea micuta, asa bucalata sa o pupi non stop.
Iustina este extrem de mandra !!!

Sa mai pui poze.

Dana, undi iejti ? Cum esti ?

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_____________________"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Back to top

ella10
membru junior

Posted 07/09/10 @ 12:08 Reply with Quote
felicitari LORA,sa-ti traiasca printesele;refacere usoara!!!

am si eu o veste pentru voi:voi fi,cu ajutorul lui dzeu,mamica pentru a doua oara;acum ne rugam la dumnezeu sa trecem cu bine cele 40 de saptamini si sa aducem pe lume un copil sanatos;

va pup!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

8+
Back to top

danangie
Mami de 3 muschetari!!

Posted 10/09/10 @ 00:04 Reply with Quote
Buna seara fetelor,

Eram sigura ca daca am sa intru aici am sa ma bine dispus putin si am sa gasesc vesti bune. LORA felicitari din inima.M-am gandit mereu la tine.Eram atat de curioasa ce faci, cum esti ca uneori ma lua si nervii ca nu reuseam sa aflu cum esti. Eu nu reusesc sa vad pozele.Sunt albumele la 3 fete dar pe tine nu te vaz.....sau gresesc eu ceva? Pot te rog sa-ti sugerez ceva fara sa te superi? Cred ca ar fi bine sa stergi din mesaj link-ul cu pozele deoarece sunt pozele unor fete pe care nu stiu daca ele ar aproba sa fie publice. Intelegi ce vreau sa spun nu? Stii tu de cand cu isotria aia a pedofililor....Asa....acum sa vedem.Cum e Adelina? Doar Adelina? Sau ati pus si alt nume? E plangacioasa? Nu ai uitat cum se face nu? Ah...cred ca ce emotii te trec!! Cum a afost nasterea? Cand poti poate reusesti sa-mi povestesti. Doar daca reusesti. Daca ai scris povestea nasterii o voi devora cu mare placere!! Va pup.Pe toti.Sa fiti fericiti asa cum meritati!!

Mi-a sarit inima de bucuria si am zambit si mai mult cand am citit despre tine ELLA. Felicitari!!!!!!!!!!!!!Din sulfet.Sa dea D-zeu sa duci sarcina cu bine pana la termen! Fara probleme,fara stres. D-zeu sa te octroteasca. Sa VA ocroteasca.

DARIA sunt pe aici..am ajuns acasa azi-noapte la 2,10. Obosita rau.....fericita super..fericire care mi-a disparut in 2 secunde cand am ajuns acasa...si cand ne-am uitat la ferestre....si cand am vazut usa de la balcon largggg deschisa.Da. Au intrat hotii. Sunt devastata.Inca sunt devastata. Stau la etajul 2. Blocul e incojurat de gradina maree cu gard..Iti trebuie cheie sa poti intra in curtea blocului si pe urma in bloc. Mai naspa e ca au intrat pe geam.Cum au facut? Cum au facut sa urce pana la etajul 2? E ceva imposibil.Nu sunt burlane ca sa se catere.E dificil.Nu ne explicam.Primul impact a fost naspa....dar pe urma am zis ca vantul a deschis usa. Era unica usa in care nu trasesem taparela.Taparela e un fel de stor din lemn sau aluminiu......sunt asa ceva in vestul Romaniei...nu stiu daca stii despre ce e vorba......se blocase si nu am mai avut timp sa o reparam.Si a fost unicul geam "gol". La celalalte taparelele erau trase. Si da..am zis noi ca a fost vantul...si pentru ca nu am gasit nimic la nelalocul lui. Parere care s-a evaporat rapid cand am intrat in dormitor.....sertarele erau toate dechise si hainele, cilotii, ciorapii aruncati pe jos in dezordine. M-am uitat la sertarul de la mobila de langa pat stiind ca acolo era calc meu. Era deschis si ala dar calc scos afara. Nu l-au luat. M-am uitat in alt sertar unde stiam ca acolo am o cutiuta cu o cruce de aur, cadou pentru mattia dela soacra.Nu era cruciulita acolo.Deci am inteles ca pana la urma au intrat hotii. Foarte suparati nevoie mari ne-am culcat.A doua zi am vazut si daunele care mi le-au facut la geam.Ca sa deschis usa, au crapat lemnul , geamul si gresia. Spre dupa amiaza cum Alin nu era linistit dincauza asta ainceput sa cerceteze dormitorul mai cu atentie si asa a dat perdeaua la o parte si asa a vazut jos cutiuta de la cruciulita lui Mattia.Capacul era rupt.....cutia aruncata acolo spre perete si surpriza cruciulita inauntru.Deci, dupa mine, ei cautau bani, carti de credit...chestii din astea. Dar au luat o teapa cum nu au patit cred ca d emult. ca nu aveam un sfant in casa. Si cred ca de ciuda au aruncat cutia jos ca na ce sa faca ei cu o cruciulita??? Sentimentul e foarte naspa sa stiu ca au intrat hotii in casa.Sunt extremd e terorizata.Alin e de garda si eu deja mi-am baricadat usa cu canapeau.Imi este frica de mor. Nu am aer. Vream efectiv sa schimbam toate geamurile si usile sa punem din alea dulbe si sa punem taprele din aluminiu si sa vedem daca reusim sa ne permitem sa punem si alarma.Nu stiu daca vom reusi.Dar eu nu mai sunt deloc linistita si vreau sa plec de aici.Alin zice ca de unde stiu eu ca in locul unde vom merge nu vor fi hoti.Nu stiu...dar eu acum sunt prea terorizata....cam atat....m-am intins...dar simteam nevoia,,,
La mare a fost frumos tare dar foarte obositor si stresant cu tot nisipul ala. Si-n duoden am nisip...ca sa nu spun altceva.
Noapte buna

Pozici cu noi

Back to top
# /23  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page